Inval Gestelse Buurt Den Bosch, gewoon omdat het kan

Leuk hè, een complete woonwijk afzetten en de hele buurt doorzoeken, gewoon omdat het kan. Alleen al omdat je daar woont ben je verdachte:

Er zijn in totaal achttien auto’s, een partij immitatiekleding, nepparfum, een vuurwapen, drugs en contant geld in beslag genomen.

Verder werden er twee bijstandsuitkeringen stopgezet. Ook zagen de controleurs verschillende illegale bouwwerken. Één persoon werd opgepakt omdat hij vier jaar geleden terug had moeten keren van detentieverlof. Naast de reeks auto’s nam de politie ook zes motoren en drie scooters mee. Van twee bedrijven nam de politie de administatie in beslag.(Omroep Brabant)

Hoezo  is die ene persoon vier jaar zoek geweest, vraag je je trouwens af, daar kunnen ze niet erg hard naar gezocht hebben lijkt me zo. Maar goed, er is wel een en ander gevonden. Ik stel dan ook voor dat bij een volgende actie die villawijk in het zuiden van Den Bosch wordt afgezet, waar je doorheen rijdt als je richting Eindhoven gaat. Daar zaten ze ooit te huilen over een asielzoekerscentrum dat daar geplaatst zou worden. En dan de Fiscale Recherche even elk huis binnenste buiten laten keren, en boekhoudingen in beslag nemen à la huize Van Rey. Levert ook vast een en ander op.

6 gedachten over “Inval Gestelse Buurt Den Bosch, gewoon omdat het kan”

  1. @1, Inderdaad. En talloze goedgelovigen nog steeds maar denken dat de politie je beste vriend is.
    En het is natuurlijk wel een mooie oefening voor als de dag komt dat er etnisch ongewenschten opgehaald moeten worden.

  2. @2 Ook moet een of andere Lik-Op-Stuk-Fritzl van het OM die actie afgevinkt hebben.

  3. “Het is de derde keer dat een soorgelijke actie wordt gehouden in Den Bosch.”

    ….

  4. In het verlengde van die aktie zijn er tegelijkertijd ook elders in het land garages opengebroken door militairen en politie samen.

Reacties zijn gesloten.