Internationaal voor lul

Agnes van Aardenne stelt het natuurlijk in iets andere bewoordingen, maar daar komt het wel op neer, ten gevolge van onder andere de coalitiedeelname van de PVV. Ja, we staan er gekleurd op met ons bekrompen, steeds xenofobere landje. Maar goed, het is weer zo’n CDA’er die weliswaar verstandige dingen zegt, maar waar je dus geen reet aan hebt bij het CDA vanwege hun consequente keuze voor de macht.

3 gedachten over “Internationaal voor lul”

  1. Tja, de druiven zijn zuur. Het grootste probleem is eigenlijk, dat het CDA zich daadwerkelijk heeft ingelaten met een partij die ervan uitgaat dat de wereld ophoud bij Lobith. Door de agressieve rechtse propaganda, die door de buitenlandse media waarschijnlijk ook nog wordt uitvergroot, verlies je als Christen Democratische coalitiepartner al snel je geloofwaardigheid. Normen en waarden? Er wordt door het CDA niet eens meer over gepraat! Als ze oprecht en vol overtuiging hun christelijke signatuur in ere herstellen, dat is het CDA spoedig weer een serieuze gesprekspartner voor alle partijen, nationaal en internationaal. Ze kunnen dit nog versterken door als eerste partij uit dit de onchristelijke en ondemocratische kabinet te stappen.

  2. Ik vind het eerder zorgwekkend dat deze mevrouw bij internationale missies als eerste lijkt te denken aan de mooie baantjes die we er mee kunnen krijgen, in plaats van de consequenties voor de landen waar we die uitvoeren.

    Of de PVV ook echt zo schadelijk is zou ik niet weten. Politici komen wel vaker met allerlei doemvoorspellingen en doorgaans blijkt dat steeds weer erg mee te vallen. En eigenlijk denk ik ook, lekker boeiend. Ik heb echt helemaal niks met de PVV en zal blij zijn als we weer uit het centrum van de macht zijn opgerot, maar daar heb ik zo mijn eigen redenen voor. Wat de rest van de wereld ervan vind zal mij eigenlijk een worst wezen. Ik laat mijn eigen politieke keuzes ook niet dicteren door wat het buitenland er van vind.

    Van dit figuren die onze militairen de wereld over willen sturen voor een stoeltje bij de G20 gruwel ik eigenlijk net zoveel als van Wilders.

Reacties zijn gesloten.