In Duitsland bestrijdt men wat in Nederland omarmd wordt…

Terwijl in Nederland vrijwel elke politicus heeft staan ginnegappen voor de camera en kabouter Plop microfoon van een stel ordinaire nazi’s, een aantal van hen de diarree de vrije loop laat op nazi-blogs en ze er aldus allemaal op één of andere manier aan meegeholpen hebben het fascisme in dit land mainstream te maken, zeggen politici in Duitsland gewoon klip en klaar waar het wat hen betreft gewoon op staat.
Wat hier ‘bezorgde burgers’ genoemd wordt ‘wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ heet in Duitsland wat betreft SPD-voorzitster Yasmin Fahimi gewoon – en terecht – een zootje vreemdelingen hatend geteisem waar je niet mee in gesprek moet willen gaan. Dat zou, zo zegt Fahimi terecht, hun zaak van vreemdelingenhaat alleen maar ondersteunen.
Hoe anders is dat in Nederland met al die hypocriete zakken stront waar ik hierboven naar verwees.
Overigens, net als hier laten de nazi’s ook in Duitsland per brief van zich horen:

“Frau Ausländerdrecksau” beschimpft, sagte Fahimi. Weiter heiße es darin: “Merke dir, die Fülle solcher verschissenen Ausländer wie du, gefährden das Recht der Deutschen auf Bewahrung ihrer Identität.”

Wat is de SPD wat betreft haar houding tegenover de Duitse nazi’s een verademing vergeleken bij de PvdA, die partij waar men het heeft over etnisch monopolie, vernederen voor de eigen groep en namens welke de minister die de schedelmeethobby’s van Stuckart en Heydrich aan het oppoetsen is onder het ‘opkomen voor de moslims’ verstaat moskee-besturen wier gebedshuizen aan bedreigingen en vernielingen bloot staan de mantel uit te vegen, treiterwetjes te maken ten aanzien van geldverkeer met islamitische landen, stemming te trappen tegen de Turken in Nederland en een variant op de Ariër-verklaring in te voeren.
Kortom: in Duitsland bestrijdt men het opkomende fascisme terwijl het in Nederland omarmd en tot beleid gemaakt wordt.

Immer Zeit für die Nazi-Sender
Immer Zeit für die Nazi-Sender

1 gedachte over “In Duitsland bestrijdt men wat in Nederland omarmd wordt…”

  1. Pingback: Media, noem jullie monster gewoon bij naam | Krapuul

Reacties zijn gesloten.