In de uitverkoop: land plus volk en haar rijkdommen tezamen genaamd Oekraïne

De nazi-vrienden van van Baalen, Monasch, Timmermans en Verhofstadt marcheren...
De nazi-vrienden van Van Baalen, Monasch, Timmermans en Verhofstadt marcheren…

De nazi-regering in Kiev die mede aan de macht is gekomen dankzij de inspanningen van leden van de Nederlandse partij die absoluut niet aan cliëntelisme doet heeft op sleutelministeries een aantal nieuwe ministers aangesteld.
Het zijn drie lieden die alle drie eerst even snel tot Oekraïens staatsburger gemaakt moesten worden en – want dat was nog niet het ergste al is het opmerkelijk dat er kennelijk geen staatsburgers uit het eigen land gevonden konden worden die bereid zijn het vuile werk op te knappen dat blijkbaar verricht moet worden – alle drie deel uitmaken van zogeheten hedgefondsen, zeg maar een soort geïnstitutionaliseerde maffia: lekker veel geld verdienen middels zwendel, bedrog en een hele bevolking reduceren tot slavernij.
Kijk, en daarom voert de nazi-regering Porosjenko in een deel van Oekraïne oorlog tegen de bevolking omdat niet iedereen zich neer wenst te leggen bij de uitverkoop van het land aan buitenlands speculanten-geboefte.
Daarbij moet het regime het trouwens in niet onaanzienlijke mate hebben van buitenlandse strijders die blijkbaar graag sterven op het slagveld omwille van de dollars voor een ander.
Maar ze worden er wel voor beloond met de Oekraïense nationaliteit en vast en zeker een warm ’tenk joe’ van geboefte als Hans van Baalen en Guy Verhofstadt.
En ook voor het geld om de genocide te financieren kunnen de nazi’s rekenen op Nederland.
De doden van Babi Yar zouden zich en masse in hun graf omdraaien als ze weet konden hebben van wat er van hun land mede dankzij Monasch, Timmermans, Van Baalen, Verhofstadt, George Soros en de EU is geworden.

De voorgangers aan het 'werk'...
De voorgangers aan het ‘werk’…

3 gedachten over “In de uitverkoop: land plus volk en haar rijkdommen tezamen genaamd Oekraïne”

  1. Pingback: Een oorlog verkopen doe je zo | Krapuul

  2. Pingback: Dan stuur je Hans van Baalen en Jacques Monasch toch? | Krapuul

  3. Pingback: Maniakale nazi-president Yatsenuk: ‘Russische invasie in Duitsland’ | Krapuul

Reacties zijn gesloten.