Imams erin, Aboutaleb, Asscher, Koenders en bruine consorten oprotten

Terwijl wat volgens mij PVV-, POWNed-, Telegraaf Media Groep-‘Übermenschen’ zijn in Rome volkomen door het lint gingen, mocht de burgemeester van dit geteisem die in zijn stad met nazi’s samenwerkt die van mening zijn dat je mensen ook ’te humaan’ kunt behandelen zijn ‘óprot’-drolletje in ‘Ze Weit Hous’ laten.
Kortom: als je als mocro-sletje maar hard genoeg meejoelt met de ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ kom je vanzelf een keer in het Walhalla van de terreur waar de neocons zitten met wie vrijwel alle ellende in de wereld steevast begint.

Eindelijk in het epicentrum van de terreur: met oorlogsmisdadiger Biden op de foto.
Eindelijk in het epicentrum van de terreur: met oorlogsmisdadiger Biden op de foto.
Even op de foto met zo’n misbaksel bij wie het bloed van de handen druipt en wiens zoon Hunter enorme belangen heeft in de schaliegas-industrie en je hebt het als lid en vertegenwoordiger van de partij die mede een fascistische staatsgreep en oorlog in Oekraïne heeft helpen ‘regelen’ helemaal gemaakt.

Degenen die ‘op moeten rotten’ zijn niet een 15 jarig meisje dat al of niet naar Syrië afreisde of dat voornemens was te doen of iemand die wel al een proces aan zijn broek heeft maar waarvan verder alles volstrekt onduidelijk is.
Het zijn ook niet teruggekeerde, getraumatiseerde en gedesillusioneerde strijders. Die mensen verdienen alle hulp die ze kunnen krijgen om weer een betekenisvol leven op te kunnen bouwen, zo jong als ze zijn en zoveel decennia als ze nog voor zich hebben om iets wat echt van waarde is voor zichzelf, hun naasten en de maatschappij op te bouwen.
Dat is wat een beschaafd land en volk zou moeten doen. Maar ja…Nederland, Aboutaleb plus consorten en beschaving…
De ‘flinke’ taal van iemand die o zo graag de snikkel likt van het bezorgde, boze blanke baasje om maar bij hem in het gevlei te komen (en elke gelegenheid daartoe vooral luidruchtig aangrijpt) en die bovendien lid van een ordinaire verzameling immorele en ruggengraatloze schijtkonijntjes is die spreekt in termen van ‘etnisch monopolie’ en ‘vernederen voor de eigen groep’, meehelpt staatsgrepen te organiseren en aan te zetten tot oorlog is niet alleen ongeloofwaardig maar helpt er ook nog eens aan mee dat een toch al gepolariseerd land nog verder afglijdt op die heilloze weg. Maar misschien is dat wel de werkelijke bedoeling van Aboutaleb en zijn vrienden. Wie zal het zeggen. Misschien is de werkelijke agenda van die lui wel het aansturen op een burgeroorlog in Nederland. Per slot van rekening, wat in Oekraïne kan, kan hier ook en het is niet zo dat – om met Primo Levi te spreken – het immorele niet bestaat omdat het juist immoreel is.
Wie niet op hoefden te rotten maar hier ook niet mogen komen als het aan de standvastige Charlies van ons Rotterdams mocrosletje en zijn partijgenoten ligt, zijn drie imams die zouden spreken op een islamitisch benefietgala. Wij mogen blijkbaar niet weten wat die mensen denken en de wereld te vertellen hebben en moeten blijkbaar op de blauwe ogen van asshole Bert Koenders en PVV-schedelmeter Lodewijk Asscher vertrouwen dat die mensen niet zouden deugen.

Toen wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar en thans verdachte in een strafproces Geert W. de toegang tot het Verenigd Koninkrijk werd ontzegd vanwege zijn aantoonbaar verspreiden van haat, was de wereld te klein. Zijn Franse vriendin mocht haar haat etaleren in het Nederlandse parlement (waar zij overigens prima op haar plek was tussen al die hele en halve nazi’s).
En een haatheks uit de stad van Aboutaleb (‘het ware gezicht van de islam’ naar eigen zeggen. O gotspe) die van mening is dat moslims aan bomen moeten bungelen, kreeg van de EO zendtijd om haar liefdevolle ideeën uit te dragen.
Hoe het ook is: ik geloof degenen die die imams de toegang tot Nederland weigeren (en zich daarmee gedragen als dominees en pastoors die in de jaren vijftig de mensen vertelden wat ze moesten stemmen) in elk geval niet.
Zij zijn precies degenen die mogen oprotten en ook precies om datgene wat ze die imams verwijten: het kweken van haat en het rijp maken van de geesten in dit land voor een onvoorstelbare ramp.
Hier nog een paar geradicaliseerde gekken die eveneens zouden moeten oprotten omdat ze net als Aboutaleb, Asscher en Koenders nou niet direct bijdragen aan een harmonieuze samenleving met hun goedkope, lafhartige geblèr en vergif:

2015-02-20 Naftaniel imams

Was getekend: degene die het betreurde dat fascist Frikschoten was doodgereden omdat het ‘een verlies voor het debat’ zou zijn.

Of deze dolgedraaide gek die directeur is van een op gemeenschapsgeld draaiende witwas-machine voor bruine ideeën is:

2015-02-15 Albrecht islamofobie

Of tot slot deze uit een lange lijst bruine goorlappen wiens uitspraak van 24 september vorig jaar als je het mij vraagt wel één van de meest schokkende is die je maar kunt doen:

2014-09-24 TB onschuldig

Laat die imams erin, mogen Aboutaleb, Asscher, Koenders en bruine consorten oprotten.
Paul Scheffer incluis.