4 gedachten over “Ik verwacht van de oppositie een Plan voor Nederland”

  1. Dat kan zeker niet vanuit Bruin I verwacht mogen worden, want die staan voor de grote financiële belangen: verzekeraars, banken enz., Het volk dient bij Bruin I alleen om bovengenoemde openstaande rekeningen af te betalen.

  2. De ‘linkse’ oppositiepartijen werken aan een gezamenlijke tegenbegroting: http://nos.nl/artikel/186483-links-werkt-aan-tegenbegroting.html. Hoe de sociaal-economische programma’s van SP en Groen Liberaal/D66 ooit met elkaar in overeenstemming kunnen worden gebracht, is mij vooralsnog een raadsel.
    Mijn inschatting? Te weinig, te laat. Wanneer ‘links’ iets had gewild, had het al vroeg met een coherent verhaal moeten komen. In plaats daarvan heeft men volledig ingezet op Paars Plus, er van overtuigd dat ook de VVD daartoe veroordeeld was. Pas nu het water tot de lippen gestegen is, wil Cohen met de SP praten.

  3. De pvdA doet zelfs mee , is er dan nog een spatje links bloed te vinden in de ad’ren der sociaal Democraten … of is het een gedrag van een courtizaine die omdat haar dure klanten een andere hoer hebben gevonden plotseling het geld van de armere klanten wel de moeite waard vind …

  4. Wel binnen het lagere kader, naar mijn ervaring. Maar het is voor 99% opportunisme. De PvdA-top heeft veel meer met Rutte dan met de SP, althans op sociaal-economisch terrein. Mocht Bruin I alsnog mislukken, dan zullen Cohen en Halsema Roemer onmiddellijk bij het grofvuil zetten.

Reacties zijn gesloten.