Hypocriet hysterisch doen wegens ISIS: laat me niet lachen

Zo, zijn we allemaal al lekker hysterisch geworden vanwege een paar duizend gewapende strijders in Irak plus wat sympathisanten her en der? Het zou vermakelijk zijn, als het niet zo ziek en gevaarlijk was. Ik doel natuurlijk op de drukte die het Gezag maakt over ISIS.

Zo is het Openbaar Ministerie een onderzoek begonnen wegens uitspraken van Abdoe Khoulani. Deze man, gemeenteraadslid in Den Haag, heeft op zijn Facebookpagina gezet: “Leve ISIS en in shaa Allah op naar Bagdad om het gajes aan te pakken.” Het OM gaat nu kijken of zoiets strafbaar is. Aangifte is er nog niet gedaan.

Wat zou er strafbaar kunnen zijn hier? “Opstelten: sympathiseren met ISIS in niet strafbaar”, berichtte de NRC gisteren. Dat is natuurlijk maar goed ook. Sympathiseren met ISIS is verwerpelijk, net als sympathiseren met andere rechts-extreme clubs verwerpelijk is. En ISIS is een religieus getoonzet rechtsextremisme. Maar verwerpelijk is iets anders dan strafbaar. Het strafbaar maken van opvattingen is levensgevaarlijk, hoe verwerpelijk de opvattingen ook zijn. ISIS-sympathie verdient bestrijding door antifascisten, langs dezelfde lijnen waarop sympathie voor andere rechtsextemismes bestreden dient te worden. Niet door het OM, niet door de politie, niet door de van hypocrisie doordrenkte overheid die voor het grofste geweld niet terugdeinst als het haar uitkomt.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Ravotr

3 gedachten over “Hypocriet hysterisch doen wegens ISIS: laat me niet lachen”

 1. Sommige mensen sympathiseren met de Palestijnen. Sommigen met de Sunni, andere met de Shia, anderen weer met Israel, sommige mensen sympathiseren met het Nazisme, andere met het Neo Liberalisme, sommige mensen met het Socialisme, Communisme, anderen weer met het Katholicisme of protestantisme.

  Welk isme dan ook. Sympathiseren is niet strafbaar, oproepen tot geweld is dat wel, acties voorbereiden ook. Om welke reden of met welk doel doet niet ter zake.

  Als Wilders mag roepen dat er minder Marokkanen moeten zijn in Nederland mag Khoulani wat mij betreft ook roepen dat de Isis randdebielen de regering van Maliki mogen aanpakken.

  Het wordt pas gevaarlijk (volgens de Overheid die orde en rust wil) als mensen bommen gaan maken en met wapentuig gaan spelen om anderen te doden.

  Daar is vooralsnog in ons land weinig sprake van. Althans, op de Hofstad groep en enige losstaande incidenten na is dit land nog niet onder de angst voor terreur.

  Die angst moet echter volgens de overheid dan, wel aangewakkerd worden en blijven smeulen. Dat is namelijk de manier waarop de overheid het volk onder de duim kan houden want als men zich massaal zorgen gaat maken over terugkerende Syrië strijders maakt men zich minder druk over de afbraak van de sociale verzekeringen, gezondheidszorg, ouderenzorg, educatie en andere misdadige plannen van het Kabinet Rutte 2.

  En dát is de bedoeling.

 2. De samenvatting aan het eind is inderdaad de clou van het programma. Klopt volledig. Afleiding van de zuiver sociale problematiek in onze landen .

  Aanvulling:

  Isis is geschapen en bewapend door alle westerse landen in Syrië om de burgeroorlog tegen Assad te mogen voeren.

  Isis is pas een probleem voor ons geworden toen ze over de grens in Irak gingen opereren. Blijkbaar wordt deze westerse schepsel steeds sterker.

  Met medeweten van onze geheime diensten werden al jaren westerse jongelui geronseld voor het Jihad tegen Assad in Syrië. Mede omdat er oorspronkelijk op het terrein daar niet voldoende waren. Nu pas gaat men echt nadenken over de gevolgen ervan en wat te doen met de terugkerende jihadisten die door ISIS opgeleid zijn. handige moment om angst onder de westerse bevolking te gaan zaaien. Help hoe dan ook altijd. Tenminste helpt het 100% Wilders en de neonazi’s.

  Voorbeeld: http://www.infowars.com/isis-domestic-terror-threat-created-by-cia-and-u-s-military/

  Indien men internet gaat doorzoeken komen er meer links die deze richting wijzen.

Reacties zijn gesloten.