Iemand nog huizen of auto’s gekocht de laatste tijd?

Je zal er maar op gestemd hebben. LOL.
Je zal er maar op gestemd hebben. LOL.

Volgens De Nederlandsche Bank toch niet zo’n fijn idee. Gewoon nog even 6 à 8 miljard extra bezuinigen, zeggen die.

Mark Rutte wou het CPB wel eens even verslaan, terwijl zijn grote icoon Margaret Thatcher toch al dertig jaar geleden zei: “You can’t buck the market”. Zelfs voor een accountmanager van een bedrijf dat slechte software verkoopt, welke indruk hij steevast wekt te zijn, weet hij opmerkelijk weinig van geschiedenis, terwijl hij in plaats daarvan niet aflaat te benadrukken dat hij historicus is.

Maar dat redt Mark wel, nog even een paar weekjes verstoppertje spelen, behoudens af en toe wat dom gelach voor de camera, en dan gauw maandenlang op vakantie. En dan in oktober weer twee weken verkiezingscampagne of zo.

4 gedachten over “Iemand nog huizen of auto’s gekocht de laatste tijd?”

 1. Het schijnt dat alleen VVDers (in feite die 1%) dat kunnen blijven doen. En diegene die daar niet meer in geloven gaan dan PVV stemmen om dan alsnog dat soort zaken te kunnen aanschaffen althans dat denken ze want dan zijn we af van alle buitenlanders en stappen we direct uit de EU…..

  Gek wordt ik van dit land. Zoals in Apocalypse Now met Marlon Brando… “the horror, the horror” maar dan iets in de trant van “de domheid, de domheid” …..

 2. En waar is de linkse alternatief voor VVD?

  Waar is de alternatieve politieke campagne?

 3. @2 “En waar is de linkse alternatief voor VVD?” Als je de SP wellicht bedoelt…wel, dat heeft het te druk met het voorkomen van een ‘aanzuigende werking’ ( als je in aller ernst al zo’n term moet gebruiken om je verknipte en xenofobe wereldbeeld aan de man te brengen, ben je al rijp voor een psychiater volgens mij) welke blijkbaar onvermijdelijk voortvloeit uit een menselijke behandeling van mensen die uit noodzaak (ik zeg het nog maar een keer: vluchten doe je niet voor je lol) hier asiel zoeken….
  Kortom: met het zich medeplichtig maken aan de misdaden tegen de menselijkheid door Schreibtischmörder Teeven en zijn IND-SS’ers.
  En Toen Links is druk met het ‘vinden op een thema’ van fascisten…

 4. Op het moment is er dus geen linkse alternatief voor de huidige politiek. Daar zijn we het zeker mee eens.

Reacties zijn gesloten.