Huis burgemeester Urk aangevallen

De jeugd van onze eigen polderfundi’s was  het niet eens met de veiligheidsmaatregelen die de burgemeester had genomen en kwam even verhaal halen.

Als dit moslimjongeren waren geweest had Geert Wilders zijn vingers niet van zijn twittertoetsen kunnen houden, was zijn hoofd niet van de TV te houden geweest en waren Teeven en Opstelten KEIHARD aan het roepen dat er KEIHARDE maatregelen tegen deze terroristen genomen moesten worden.

Maar nu? Ach ja, polderfolklore, het zijn maar jongens, en wel ónze jongens.

Ik vind het om te 😥 en ga me steeds meer schamen om het Nederland waarin ik woon.

12 gedachten over “Huis burgemeester Urk aangevallen”

 1. Iedereen die in de Bijbelgordel woont of heeft gewoont weet hoe erg sommige van die Gristelijke jongeren zijn. Denk aan het ergste stereotype over randstedelijke Marokkaanse en Antilliaanse hangjongeren maak het nog een stuk erger en je hebt het Gristelijke tuig.

  Nee, niet alle hangjongeren zijn crimineel. Ik was er zelf ook een. Gristelijke jongeren van dat slag zijn gewoon bovengemiddeld crimineel en agressief.

 2. Bij koninginnedag, nieuwjaarnacht, luilak is het altijd raak in de bible-belt. Jongeren zien dat als dagen waar je alles mag doen. En, oh wee als je daar iets van zegt. Dan kan er gebeuren wat er in Zaamslag is gebeurd in 2008 : 56-jarige man wat er gedood door jongeren. Meeste schade tijdens oud en nieuw is altijd in de biblebeltgemeenten : kun je aflezen aan de geografische spreiding van de bedragen die de verzekeringsmaatschappijen uitkeren.

 3. Cycloop; Zaamslag is geen Bijbelbelt , maar (oorspronkelijk) Katholiek Platteland .. een soort uitpost van Brabant en Limburg …. ( me opoe komt van Stoppelaarsdijk , een van de Dorpjes waar Zaamslag uit samengesteld is ….

 4. @5
  Zeeuws-Vlaanderen is wat gemêleerd. SGP heeft twee zetels in de gemeenteraad van Terneuzen. Dus niet echt hardcore biblebelt maar toch wel wat aanwezigheid van mannebroeders.

 5. Kunnen we het niet gewoon op hang jongeren en/of rivalisrerende jeugd knokploegen in kleine gemeentes houden?
  Volgens mij staat een wel of niet gelovige opvoeding los daar los van.
  Het hangjongere met elkaar zijn of bij de knokploeg horen als jongeren symtoom dat overigens vaak aan de oppervlakte brengt wat er in die gemeenschappen qua onderhuidse valsigheid , geroddel etc. plaats vindt, daar gaat het om..

  Jeughonken en culturele initiatieven die jongeren aanspreken wegbezuinigd als bijkomend onderwerp?

 6. Kan best zijn dat ik zoooooooooooooooooo moe wordt van dat christelijk/ kaholiek moslim jeugd vergelijken als eenduidige schuld vinger verwijzingen voor gedrag, kan het niet gewoon om onze jeugd gaan ❗ 😕 .

 7. Tijd om aan Wilders te vragen of hij vind dat er straatcommando’s tegen deze tuigjongeren moeten worden ingezet. Een aanval op de burgemeester is duidelijk een vorm van revolte. Daar moeten we snel tegen optreden voor ze een Kruistocht beginnen. :mrgreen:

 8. Sofia van der Linde Schreef:

  Nee, niet alle hangjongeren zijn crimineel. Ik was er zelf ook een. Gristelijke jongeren van dat slag zijn gewoon bovengemiddeld crimineel en agressief.

  Niet alle gristelijke jongeren zijn zo agressief, lang geleden was ik er zelf ook een, op last van ouderlijk gezag, na mijn 15e niet meer. Wel weet ik dat veel van mijn kerkmaten jaren zestig bij recherche, marine en politie zijn gegaan, en nog werft het Rijk graag gereformeerd straattuig voor deze diensten omdat ze gezagsgetrouw zijn en moordend gemeen.

 9. Ik zei dat een bepaald slag Gristelijke jongeren bovengemiddeld crimineel en agressief is. Dat is iets anders dan zeggen alle Gristelijke jongeren zijn.

 10. #10
  #10 Sofia van der Linde
  Goeie!

  Op de nominatielijst voor afvoer van betreffende Ouders en jongeren naar een tuigdorp!
  Beiden super duidelijk zonder verwijzingen naar of implicaties over godsdiensten te hebben gemaakt.

Reacties zijn gesloten.