6 gedachten over “Hufteractie van de PVV niet geaccepteerd”

 1. En als ze nou in Athene eens de ambassadeur op het matje roepen ? Een semi-regeringslid die een bevriende staat schoffeert en voor “corrupt” uitmaakt ?

 2. @2
  Niemand durft het, omdat zijn achterban je dan kapot maakt. Kijk maar naar Herman van Veen.

 3. Nederlanders die reeds vakantietijd in Griekenland geboekt hebben en waar het vervolgens blijkt dat de vakantie verpest krijgen naar aanleiding van de actie van de Nationale hufter over Griekenland, dienen hun aanvragen voor restitutie van de betrokken vakantiegeld bij PVV in te dienen.

 4. Dehnus Schreef:

  Niemand durft het, omdat zijn achterban je dan kapot maakt. Kijk maar naar Herman van Veen.

  Nu denk ik dat je toch te slachtofferig bent in je opttiek, net als in een eerder draadje waarin journalisten het volgens jou zouden moeten afleggen tegen de PVV. Het moet niet gekker worden met dat geestelijk uitschot: met z’n allen hen de volle laag geven toch?

 5. @5 Dat zeg ik niet, maar ik denk dat veel mensen daar toch wat bang voor zijn. Je word kapotgemaakt, je wilt niet weten wat ze allemaal naar Herman van Veen hebben gestuurd en je moet sterk in de schoenen staan. Maar iemand vroeg waarom niemand hem tot orde roept, en dat is een van de redenen. Niet dat we dat zouden moeten doen.

Reacties zijn gesloten.