Houwdegen Hillen (CDA) prima spindokter

Eerst hadden ze Jack de Vries die zichzelf ergens in had gesponnen waardoor hij zichzelf er uit had gespind. Nu hebben ze Hans Hillen, eerder ergerde de man al door in elk TV programma te verschijnen en voor het CDA te pleiten. Maakte niet uit waarover, hij pleitte voor (heb me wel eens afgevraagd of de man soms in Hilversum sliep). Maar zijn ijver is beloond! Hij mocht minister worden. En ja hoor, net aan de macht, kwam er toch een wat onfris bericht naar buiten. Hansje had informatie achtergehouden en daarmee regels overtreden.

Ach, Hansje zit daar niet zo mee. Direct daarna wat lelijks roepen over anderen en de media kijken al weer de andere kant op. Halllooooooo Journaille, was u al klaar met Hillen en de BAT?????????????????? Het verzwijgen van een baan terwijl hij in de senaat zit? Kortom, gewoon een ouderwetse rechtse achter-de-ellebogen-houwdegen?

1 gedachte over “Houwdegen Hillen (CDA) prima spindokter”

  1. Ach ik kan het niet hard maken, maar iedereen weet dat Hans natuurlijk behoorlijk van een borreltje met borrelpraat geniet. Ik begrijp niet dat alcoholici, such as myself, minister kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.