Homoseksualiteit wegbidden; kan het dan toch?

Gebed en geestelijke hulp kunnen van een homo wel degelijk een hetero maken, stellen Amerikaanse psychologen. Een wetenschappelijk tijdschrift vindt het bewijs sterk genoeg om erover te publiceren. Maar kritiek is er genoeg.

Zo lezen wij in Trouw. Volgens het wetenschappelijk bureau van Krapuul kan wegbidden van homoseksualiteit inderdaad wel degelijk, maar dan moet je zoveel bidden dat je libido er van in elkaar zakt als een mislukte soufflé en daarna zie je eruit als Kees van der Staaij.

8 gedachten over “Homoseksualiteit wegbidden; kan het dan toch?”

 1. Natuurlijk kan dat in Amerika. er word zoveel geld in deze “industrie” daar gepompt dat ze hun vindingen op den duur wel zullen vinden ja. Of het waar is is een tweede.

 2. Laat die mensen toch met rust.
  Ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is.
  Er is helemaal niks mis met homo s.
  Wij hebben ze als buren gehad.
  Mijn vrouw gaat nog steeds de post opruimen als ze op vakantie zijn.
  Ieder mens heeft voor ons dezelfde waarde.

 3. Gebed en geestelijke hulp zullen volgens deze amerikaanse gristenfundo’s ook vast wel schelen om heidenen van hun linkse neigingen af te helpen, desnoods verplicht in massakampementen.

 4. psycholiegen of psychoverloochenen

  deze pseudowetenschappelijke christenfundi’s zouden hun tijd beter kunnen besteden aan het bestrijden van seksueel misbruik binnen de kerk

 5. Waarschijnlijk dezelfde wetenschappers die ook achter de ‘intelligent design’ theorie zitten. Waarom willen christenen altijd zo graag wetenschappelijke onderbouwing voor hun mening?

Reacties zijn gesloten.