Hoe zat dat ook al weer met verantwoording afleggen aan de volksvertegenwoordiging?

Minister Jan Kees de Jager (Financiën) ziet momenteel geen reden om met de Tweede Kamer te spreken over een specifiek onderdeel van de Griekse reddingsmaatregelen. Dat heeft hij zondag per brief aan de Kamer laten weten.

Laat die Jan Kees eens even heel snel opdraven in de Kamer!! En laat hem alles uitleggen tot op de punt komma. Desnoods met strafwerk. Ow en vragenstellers, doe even wat googlen en vraag wat documenten her en der op. Het is eerder al gebleken dat én Mark én Jan Kees niet zo goed met cijfers zijn. Ze verrekenen zich gewoon een miljard of 50, detail!
Dus even huiswerk doen en dan grillen, zoals dat hoort als onze volksvertegenwoordigers! Hup aan het werk! Niet de minister maakt uit of hij verantwoording af moet leggen, dat doet de Tweede Kamer als controlerend orgaan.

6 gedachten over “Hoe zat dat ook al weer met verantwoording afleggen aan de volksvertegenwoordiging?”

  1. Minachting voor het volk: went dat ooit? Verantwoording afleggen aan het volk moet toch het hele jaar door kunnen? Reces? Onderwijs, Zorg, Kunst, Cultuur, subsidieafhankelijke organen/instellingen/groeperingen/patiënten-organisaties draaien overuren, evenals en vooral een grote groep PGB-ers! Asociale lomperikken zijn het. Op Prinsjesdag zitten ze weer met een gezicht van dat-hebben-we-weer-lekker-voor-elkaar. WANNEER WORDT EENS IEDEREEN WAKKER!!! LAAT JE ZIEN OP DIE DEMONSTRATIES. LAAT WETEN DAT JE HET NIET MEER PIKT of hou op met klagen!
    http://petities.nl/petitie/burgermotie-van-wantrouwen-tegen-dit-kabinet
    VOLG #PGBonzeZORG op Twitter en Facebook

  2. hij heeft op dit moment zijn handen vol aan dringender zaken

    hij ligt in zijn rode zwembroek (met zwemband…) in de hottub met zijn lover 🙂

Reacties zijn gesloten.