Hoe lang mag PVV nog voor Israël in Europees Parlement zitten?

Want hier is geen sprake meer van dubbele loyaliteit, hier is sprake van maar één loyaliteit en die is niet aan Nederland.

de Telegraaf – De PVV in het Europees Parlement wil dat het Europees Parlement ogenblikkelijk zijn resolutie intrekt waarin steun werd uitgesproken voor het Goldstone-rapport over de Gazaoorlog eind 2008 begin 2009. De PVV wijst erop dat zelfs de leider van het internationaal onderzoek, de Zuid-Afrikaanse oud-rechter Richard Goldstone, nu twijfelt aan de conclusies over de oorlog tussen Israël en de radicaalislamitische Hamasbeweging.

Het Parool schrijft er wat meer over, zodat duidelijker wordt wat er aan de hand is met het Goldstone-rapport.

Maar wat dan ook met de kennis achteraf gezegd mag worden, ik erger me aan de PVV die maar één doel in het leven en maar één loyaliteit heeft, met dank aan Geertje’s obsessie.

56 gedachten over “Hoe lang mag PVV nog voor Israël in Europees Parlement zitten?”

 1. @Jacqueline

  Israel wilde niet meewerken omdat het onderzoek vanaf de start overduidelijk bevooroordeeld bleek te zijn. Zoals ook uitkwam.
  Gelukkig heeft Goldstone nog voldoende moreel besef om zijn fouten toe te geven.

 2. De strijd kostte dertien Israëliërs en ongeveer 1400 Palestijnen het leven.

  Besluit Het Parool.
  Dertien en “ongeveer”1400.
  Voluit geschreven tweecijferig getal en een onprecies viercijferig. 1413 bijvoorbeeld?
  En dat noemt men “oorlog” of “strijd”.

  Voor de rest geldt maar weer; weet dat zwijgen u past.

 3. Likoed Nederland Schreef:

  Israel wilde niet meewerken omdat het onderzoek vanaf de start overduidelijk bevooroordeeld bleek te zijn. Zoals ook uitkwam.
  Gelukkig heeft Goldstone nog voldoende moreel besef om zijn fouten toe te geven.

  Hij was niet bevooroordeeld, dan had ie nu zijn toenmalige conclusie niet wat bijgesteld. En over die oorlogsmisdaden is weinig discussie mogelijk. Het ontkennen ervan siert je niet, of wist je er niet van?

 4. @4

  Israel heeft steeds gesteld dat er zeer veel minder burgerslachtoffers waren dat Hamas beweerde. Goldstone bevestigt dat.
  Triest dat ze er waren, maar Goldstone erkent nu dat Israel er veel aan heeft gedaan om ze te vermijden.
  Dat ze uberhaupt vielen kwam doordat Hamas welbewust het gevecht aan ging uit dichtbevolkt gebied en vuurde van uit, op en naast burgerlocaties.

  @5

  Lees het artikel van Goldstone: er waren geen oorlogsmisdaden als gevolg van het legerbeleid.
  Wat overblijft zijn enkele gevallen van individueel fout handelen door soldaten, die daarvoor gestraft zijn.

 5. Tja, en dat die allermoedigste soldaten van het Israelische leger altijd schuilen tussen de burgerbevolking zal wel deel van het allermoreelste streven zijn, net als schietoefeningen op silhouetten met quffiyah.

  Gek trouwens dat Likoed niet eens meer de moeite neemt om on topic te blijven en tegen te spreken dat het clubje van de antisemiet Wilders Israel vertegenwoordigt in Brussel.

 6. Likoed Nederland Schreef:

  Israel wilde niet meewerken omdat het onderzoek vanaf de start overduidelijk bevóóroordeeld bleek te zijn. Zoals ook uitkwam.

  Wat ziélig toch weer voor de Joodse Staat…..! 🙄 in een paar weken tijd minstens 1400 Gaza-Palestijnen omleggen met grof geweld middels door US en EU gedoneerde super hightechwapens, plus paar jaar later nog een een elftal vredesactivisten doodschieten in neutrale zee, op een schip waar het sneue Keppeltjesland helemaal niks heeft te schaften. En dan nóg zeuren! Bah! Moet er haast van godwinnen. Misschien doe ik dat ook wel weer.

 7. Likoed Nederland Schreef:

  Daar doelden wij dus onder meer op in reactie 6. Bij ons weten zijn daar 2 gevallen van bekend. Die zijn bestraft

  Dat komt weinig overtuigend over. Wij? Ons? Wie zijn dat? En kun je je die gevallen nader uitduiden, inclusief bestraffing? En, jullie, (als Joodse entititeit?) heb ik nog steeds niet gehoord over de kwestie:
  `Want hier is geen sprake meer van dubbele loyaliteit, hier is sprake van maar één loyaliteit en die is niet aan Nederland.’
  Ik wil niet vloeken, noch godwinnen, maar jij, jullie, wat je ook voorstelt, heb ik tot nu toe in tientallen draadjes hier alleen maar oftoppik horen jeremiëren en nog nooit de PVV- en de Geurt. W-loyalitiet aan de joodse Staat horen afkeuren.
  Als je niks anders te melden hebt dan smoezelige Zioprop, zou ik ik persoonlijk zeer verheugd zijn als jij/jullie tzt. definitief worden gebánd, niet alleen hier, maar overal op sites van niet-siondenkenden.
  En weet je waarom? Omdat jullie onzalige websites zijn dichtgetimmerd om véél minder!!

  Je mag al blij zijn dat je hier mag potloodventen!! 😆

 8. Nee, hoor de PVV heeft een dubbele loyaliteit. Aan hun Amerikaanse geldschieters en aan hun Israëlische geldschieters. En wie weet nog aan extreem rechts tuig uit andere landen.

 9. check de reacties eens op het artikel op de site van de Telegraaf

  Geert Wilders c.s. (waar ik voor het gemak onze “vrienden” van Likoed Nederland ook toe reken) met hun rabiate retoriek zijn inmiddels de belangrijkste voedingsbodem voor antisemitische sentimenten geworden

  ofwel in onvervalste PVV logica: PVV=antisemitisme=nazi=links

 10. Goldstone is bedreigd vanuit de Zionistische gemeenschap , Hij kon zelfs vanwege bedreigingen niet naar de Bar Mitzva van zijn kleinzoon , een regime dat zonder problemen Palestijnse kinderen vermoord heeft vast ook geen problemen de familie van een niet naar de pijpen van “israel” dansende Jood te bedreigen …

 11. Oef ja, dat is me nogal wat ( normaal gesproken zou ik het met geen tang aanraken, en het blijft natuurlijk onsmakelijk). Geert is zijn achterban aan het afschudden.

 12. Eens rustig de reactie’s gelezen onder dat artikel in de Telegraaf.
  Kan wel concluderen dat de meeste reacties ondertussen van pro-Wilders/pro-PVV omgeslagen zijn naar anti….. opvallende omwenteling! Was ook een kwestie van tijd dat onze blonde pannekoek door de mand zou vallen!!

 13. Nee, Goldstone zegt alleen dat er geen bewijs is van systematische orders aan de kant van de Israëli’s om burgers als doelwit te nemen. Dat betekent niet dat het Israëlische leger geen misdaden heeft gepleegd. Geen systematische orders van de politiek sluit ook geen verziekte cultuur binnen het leger uit waarin mensen helemaal niet dat soort orders nodig hebben.

 14. Dus, ja de bewering van het Israëlisch kabinet dat Goldstone al zijn kritiek op het optreden van Israël onterecht noemt klopt inderdaad niet.

 15. Israël (Mossad, Nethanjahu) zal Goldstone zolang bewerken en hersenspoelen dat de man van ellende niet meer weet wat recht en krom is en ’toe-zal-geven’ dat Hamas 1300 burgers doodde tegen israël 13…

 16. Het beste zou zijn als Likudt NL. onder leiding van “Verwilderde Gerrit” en die “Moskovische taart” en de rest van “zion NL” opzouten naar de Nevada woestijn. Aangezien de “aipac”de echte macht is in Amerika zullen ze heel blij zijn met deze nieuwkomers. Kunnen ze lekker diervriendelijk Halal slachten op z’n joods en elkaar slachten komt vanzelf.
  Palestina terug aan de Palestijnen, een vredelievend volk. NEDERLAND TERUG AAN DE NEDERLANDERS. Kunnen ze in Den Haag eindelijk weer hun aandacht geven aan Nederland i.p.v. aan de bezetters van Palestina. Daar gaat al genoeg belastinggeld en wapens naar toe.

 17. Goldstone heeft niets “toegegeven”. Hij heeft alleen verduidelijkt, dat er geen bewijs is voor Israelisch bevel tot oorlogsmisdaden. Die zijn echter wel gepleegd. De namen van de verantwoordelijken zijn bekend. De namen van de rabbis die soldaten mochten bewerken met racistische praat, zijn bekend.
  Goldstone heeft alleen willen voorkomen, dat het rapport fout wordt geïnterpreteerd door principiële tegenstanders van de staat Israël. Er is nu een lijstje met Israelische verantwoordelijken voor oorlogsmisdaden. Als het goed is, leidt dat tot internationale arrestatiebevelen, reisverboden, enzovoort. Het Europaparlement zal niet zwichten voor de chantage van de huidige Israëlische regering en diens agenten van de PVV-fractie. Het Aipac mag de VS in zijn greep hebben – hier is het gelukkig nog niet zo ver. Gelukkig ook, voor de oppositie in Israël zelf. Want die kan beslist wel een steuntje in de rug gebruiken tegenover het discriminatoire geweld van types als die van “Likud-Nederland”.

 18. Huib Schreef:

  Gelukkig ook, voor de oppositie in Israël zelf. Want die kan beslist wel een steuntje in de rug gebruiken tegenover het discriminatoire geweld van types als die van “Likud-Nederland”.

  http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2011/03/28/antwoord-aan-likoed-nederland/

  http://opinie.volkskrant.nl/artikel/show/id/8138/Stop_vergoelijken_Palestijnse_aanslagen

  Mevrouw Meulenbelt werd ook weer eens de oren gewassen door zelfs de vóórzitter van LN!
  Een berisping, ondertekend met: `Tom Struick van Bemmelen, voorzitter van Likoed Nederland en oud-lid van de Eerste Kamer.’
  Zo weten we al iets meer over deze ongenode gast, als collectief reaguurder op tal van blogs van andersdenkenden. Geen persoon maar een rechtspersoon dus. 😮

 19. @#20
  Ik heb een probleem met Wilders’ steun voor extreem rechtse Israëlische standpunten. Ik heb ook een groot probleem met zijn verlangen om rassenwetten in te stellen in Nederland en etnische minderheden te deporteren (zie PVV verkiezingsprogramma)

  Daarom moet ik ook niks hebben van jouw oproep op de Joodse Israëlisch etnisch te zuiveren. Een deel van die bevolking stamt ook nog eens af van Joden die er al woonden en van Joden die uit andere landen in de regio zijn verjaagd. Die mensen hebben even veel recht om daar te wonen als de Palestijnen op hun grond.

  Het kan mij niet schelen wie er oproept tot etnische zuiveringen. Het is hoe dan ook verkeerd.

 20. Deze discussie gaat over het Goldstone rapport en de spelletjes van de PVV in het Europees parlement.

  Dit onderwerp gaat dus niet over het bestaansrecht van Israël en ook niet over de zieke etnische zuiveringsfantasieën van bepaalde mensen over Joden en andere groepen.

 21. En hierop terugkomende: Goldstone heeft niets ingetrokken, hij is er op terug gekomen dat hij eigenlijk niet had kunnen oordelen over de intenties van Israelische militairen. Niet iets wat nou erg veel lawaai zou wettigen.

 22. Inderdaad.

  Zijn oordeel dat bepaalde daden oorlogsmisdaden dan wel mensenrechtenschendingen waren blijft gewoon overeind.

 23. Sofia van der Linde Schreef:

  Joden die uit andere landen in de regio zijn verjaagd

  In de overgrote meerderheid van die landen zijn ze niet verjaagd maar door Zionistische propaganda missionarissen naar “israel” gelokt … Er keren op het ogenblik zelfs veel Irani Joden naar Iran terug , iets waar de westerse media natuurlijk geen aandacht aan geven …

 24. En hier is een linkje voor iedereen die diens gal wil spuwen over Israël & de Palestijnen buiten de grenzen van dit onderwerp
  https://krapuul.nl/blog/9568/het-israelisch-palestijnse-conflict-de-final-shootout/

  Veel plezier!

  ——————————————————————–

  Uit het artikeltje van de Telegraaf blijkt ook dat de PVV het Goldstone rapport waarschijnlijk niet eens heeft gelezen.

  Goldstone heeft namelijk wel degelijk misdrijven van Hamas genoemd.

 25. Bakrastani zegt:
  “In de overgrote meerderheid van die landen zijn ze niet verjaagd maar door Zionistische propaganda missionarissen naar “israel” gelokt ”

  Vergeet niet de aanslagen die op Iraakse Joden zijn gepleegd om hun te doen verhuizen naar Israel. Achteraf bleken de Israeliers achter te zitten, omdat de iraakse Joden de noodzaak niet van een verhuizing naar Israel zagen.
  Verjaagde Joden uit Arabische landen is een bekend zionistische propagandapraatje. Het is bekend dat de in Arabische landen wonende Joden het zeer goed hebben. Zo goed zelfs dat zelfs de Arabische inwoners het zo goed hebben. En men blijft dit propagandapraatje als zoete koek slikken.

 26. @ 25
  Wellicht heb je het niet goed gelezen maar volgens mij roep ik nergens op tot etnisch zuiveren.

  @ 24
  Ja onnadenkend van mij de Indianen zijn al genoeg etnisch gezuiverd

 27. @#33
  Ik niet dat de club mensen waar jij naar verwijst vijwillig naar Nevada wil verhuizen.

  ———————-

  Het lijkt me ook tijd dat onze mede EU-landen gaan protesteren tegen dergelijke schaamteloze praktijken

 28. Toppik is: ` Hoe lang mag PVV nog voor Israël in Europees Parlement zitten?’
  Wat mij betreft NL & EU belangen naleven of anders vandaag nog opkrassen naar Tel Aviv, na inlevering Nederlandschap. 😥

 29. @#33
  Ik niet dat de club mensen waar jij naar verwijst vijwillig naar Nevada wil verhuizen

  Deporteren dan

  @33 Het lijkt me ook tijd dat onze mede EU-landen gaan protesteren tegen dergelijke schaamteloze praktijken

  Het lijkt mij de hoogste dat onze mede EU-landen protesteren tegen het etnisch zuiveren van de Palestijnen wat al zo’n 70 jaar gebeurd.

 30. @all . Misschien is het beter als al die semi anti-semieten hier die schreeuwen naar de Nevada met Geert etc. (er gaat niemand naar de Nevada omdat hun dat willen) Palestina terug naar de Palestijnen, is zich wat beter verdiepen in de geschiedenis voor ze uit hun linkse nek blaten. Israel is legaal aan de Joden toegewezen door de VN, punt uit. Het huidige Israel werd al ver voor de komst van Palestijnse indringers door Joden bewoond. Laat de fanatieke Israelhaters in de regio maar wat land afstaan, land zat daar .Van de zotte dat de EU de door en door corrupte Palestijnen met mijn belastinggeld blijft financieren. Geen cent meer voor regimes die terroristen de hand boven het hoofd houden. Laat anders de kliek rond mevrouw Duisenberg en consorten voor hun opvatting uitkomen en de corrupte Palestijnen hun vette wachtgelden overmaken. Of nog beter deporteren naar Iran enNerlandschap intrekken.

 31. @37

  “Israel is legaal aan de Joden toegewezen door de VN.”

  Leugenaar. De VN heeft in 1947 Palestina opgedeeld in twee delen.

  “Het huidige Israel werd al ver voor de komst van Palestijnse indringers door Joden bewoond.”

  Jij gelooft dus in een genetisch homogeen volk, dat eeuwenlang niet veranderd is of zich vermengd heeft met anderen, dat een natuurlijk “recht” heeft op een gebied. Geweldig, nazi-ideologie gebruiken om het bestaan van Israël te rechtvaardigen.

  En er zijn geen “Palestijnse indringers”. Dezelfde mensen hebben er millennia gewoond, de ene periode een andere taal sprekend of een andere religie aanhangend. De inwoners van het gebied toen de koninkrijken Israël en Juda bestonden zijn de voorvaderen van de Palestijnen van nu. Jezus of Bar-Kochba staan dichterbij de gemiddelde Hamas-aanhanger dan Netanjahoe of Ronny Naftaniël.

  “Laat de fanatieke Israelhaters in de regio maar wat land afstaan, land zat daar.”

  Hoe zou jij het vinden als Marokkanen of Turken vonden dat Nederlanders moeten opkrassen uit Nederland ? Land zat in Europa en Noord-Amerika.

  “Geen cent meer voor regimes die terroristen de hand boven het hoofd houden.”

  Juist. Boycot Israël die moordende en rovende kolonisten steunt.

 32. @38
  In Oost Jeruzalem woonden vrijwel geen Arabieren rond 1900. Wel afstammelingen van Turkse moslims. arabieren kwamen er wel als boeren vanwege de handel. De meeste Arabieren kwamen er in de 1e helft van de 20e eeuw wonen, omdat ook joden zich er toen vestigden. Zonder de joden hadden er geen Arabieren gewoond.

 33. @39
  Zo hebben de zionisten ook de woestijn tot bloei gebracht, hebben de Arabische landen de toch al niet bestaande Palestijnen opgeroepen hun huizen te verlaten zodat zij beter konden vechten en zijn de niet-bestaande Palestijnen allemaal gastarbeiders die op de door de zionisten gecreëerde welvaart afkwamen. Heusjes.
  We kennen ze.
  Of waren er nog meer?

 34. @39

  Je liegt.

  (Wat je schrijft is wat Christenen voor Israël propageert op basis van het pseudo-wetenschappelijke werk van Joan Peters, From Time Immemorial.)

 35. @40
  Nee er komt niet meer. Het blijft dat het Arabisch belang met Oost-Jeruzalem alleen van commercieel belang was. Bewoning is van na de jaren 40.
  De reden dat de Engelsen in 1947 het land moesten splitsen ligt aan Mohammad Amin al-Husayni.

 36. Sietsman Schreef:

  @all . Misschien is het beter als al die semi anti-semieten hier die schreeuwen naar de Nevada met Geert etc. .

  O gut, volgens zo’n Sietsman ben je ook al antisemitist als je wat tegen nazilike volksmennert Geert Wilders hebt? Dan hoef `k ook nooit meer gezeur over de holocaust te horen. Een beetje semiet zoals jij zou toch moeten gruwen van zo’n neo-NSB-er? Trouwens , wat kom je hier mutsen? Om het applaus hoef je het al niet te doen. Er is geen publiek voor je. Probeer het bij het Stormfront.

 37. @42

  O zit het dus. Ga jezelf toch ontwikkelen joh in plaats van hier je onzin te spuien.

 38. Bookie Schreef:

  Nee er komt niet meer. Het blijft dat het Arabisch belang met Oost-Jeruzalem alleen van commercieel belang was. Bewoning is van na de jaren 40.
  De reden dat de Engelsen in 1947 het land moesten splitsen ligt aan Mohammad Amin al-Husayni.

  Zo te lezen is Bookie Likoed.nl uit de kont gesneden met dit commentaar. Zelfde stijltje & toontje. Leuk geprobeerd, een rat in schaapsvacht loopt eens tegen de lamp omdat hij wordt geroken.

 39. @ 38
  Quote 38 : Leugenaar. De VN heeft in 1947 Palestina opgedeeld in twee delen”’
  Leugenaar ! Niet zoveel in het familiealbum neuzen idioot, ik beweer nergens dat de Palestijnen indertijd ook geen land is toegewezen, dus wie liegt hier nou.

  Quote 38 : Jij gelooft dus in een genetisch homogeen volk, dat eeuwenlang niet veranderd is of zich vermengd heeft met anderen, dat een natuurlijk “recht” heeft op een gebied. Geweldig, nazi-ideologie gebruiken om het bestaan van Israël te rechtvaardigen””””
  Onzin ik gebruik geen Nazi-ideologieën, dat maak jij er heel kwaadaardig van. Ik gebruik slechts een algemeen aanvaard principe, sla het VN handvest hier anders maar eens op na .Sommigen blinden fanaten zien heel paranoide overal Nazi-theoriën achter God/Allah waarom heeft u hen verlaten ????

  Quote 38 “Hoe zou jij het vinden als Marokkanen of Turken vonden dat Nederlanders moeten opkrassen uit Nederland ? Land zat in Europa en Noord-Amerika.””
  Wat een waanzinnige niet opgaande vergelijking n met een totaal andere situatie er is namelijk geen oorlogssituatie in Nederland, ja misschien in fanatieke gestoorde breinen, extreem links en extreem rechts . Als ik jouw redenering volg kan de halve wereld verhuizen ,extreme blanken die alle negers weg willen hebben uit Zuid-Afrika bijvoorbeeld , enz, enz. Marokkanen en/of Turken hebben van niemand een stuk Nederland toegewezen gekregen, dus deze vergelijking slaat nergens op en kan direct bij het vuil.

  Quote : Juist. Boycot Israël die moordende en rovende kolonisten steunt”””
  Pardon, als je mijn woorden verdraait doe het dan wat subtieler en met wat zinniger argumenten. De kolonisten zijn slechts een gering deel van de Joden integenstelling tot de miljoenen Arabieren die de Joden in Israël ( net als Heks Greta en de seniele dwaas van Agt) liefst de zee in willen jagen. Geen cent meer Palestijnse, terroristen steunende regimes en zij die het bestaansrecht van Israel niet willen erkennen.

 40. @43
  Gezeur over de Holocaust! Schandelijke extreme bagatellisering van de systematische moord op 6 miljoen mensen, je geeeft jezelf hier wel erg bloot en het is weerzinwekkend . Is kijken hoe jij gaat zeuren als je complete familie, inclusief je kinderen ( mocht je die hebben ) in veewagons richting vernietigingskampen worden gedeporteerd. zeldzame roeptoeter.

  Sorry hoor als ik de rust verstoor, schijnbaar gelden hier bij enkelen ongeschreven (linkse) censuurregels . Stormfront! Huu ik stuur jou toch ook niet naar die linkse pestratten van Indymedia en consorten! Stormfront, nee dank u daar erger ik mij nog meer dan hier, en dan speciaal aan die enge nazi retoriek/verheerlijking. Hoewel enige overeenkomst uit een andere invalshoek, met hun Jodenhaat is wel te bespeuren . Hellas .

 41. @abdul

  Ik heb geen idee waarom jij deze vooroordelen zou moeten spuien. Hooguit ben jij te plaatsen binnen het trio PVV, AFA, HUT. De eerste lijkt mij dan weer stug. Een andere reden zou ik echt niet kunnen verzinnen.

 42. Sietsman Schreef:

  nee dank u daar erger ik mij nog meer dan hier, en dan speciaal aan die enge nazi retoriek/verheerlijking

  Je hoeft hier niet te komen en dan is er geen ergernis. Moeilijk hè? Meningsuiting van anders dan jij denkenden? Het zou verboden moeten worden door je Meester Wilders, die je begeisterd vereert middels je commentaar in 37: `die semi anti-semieten hier die schreeuwen naar de Nevada met Geert’, etc Ben je Zijn unterscharführer geworden soms? Verder ben je off-topic, dus niet meer de moeite waard om aandacht aan te besteden. Klar?

 43. 49@
  Offtopic je doet zelf niet anders .In Holland hebben we daar een mooi spreekwoord voor, de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet .Lees anders je berichten nog maar eens door, je gaat namelijk zelf ook nogal eens offtopic. Punt uit.

  Quote 45: worden door je Meester Wilders, die je begeisterd vereert middels je commentaar in 37″”””
  I smell a rat. Huu !Wat een suggestief gelul zonder enige onderbouwing. Jij weet helemaal niet hoe ik tegenover Wilders in het algemeen sta en Meesters, evenals dat ik Imans “begeisterd en vereert” heb IK al helemaal niet. Schijnbaar last van een Wilders-fobie of gewoon paranoia. Kijk maar uit met de straat opgaan.

 44. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Zo hebben de zionisten ook de woestijn tot bloei gebracht,

  Ja wonderlijk he , in 1950 hadden de Zionistische bezettingscentra ( “Kibbutz” ) al na één jaar olijfbomen staan die in de rest van de wereld 80 jaar hadden moeten groeien ….

 45. Sietsman Schreef:

  Is kijken hoe jij gaat zeuren als je complete familie, inclusief je kinderen ( mocht je die hebben ) in veewagons richting vernietigingskampen worden gedeporteerd.

  Heb je daar dan Wilders plannen voor gezien ???

 46. Sietsman Schreef:

  Laat anders de kliek rond mevrouw Duisenberg en consorten voor hun opvatting uitkomen en de corrupte Palestijnen hun vette wachtgelden overmaken. Of nog beter deporteren naar Iran enNerlandschap intrekken

  De pvv-ziotrol Sietsman mag zich in reaguursel #47 en #50 dan druk maken over mijn weerwoord op zijn pathetische jeremiade, hij is toch echt zelf plompverloren komen binnenwalsen met deportatie- & nationaal geleide dehumaniseringssuggesties, zie quote hierboven. 🙄 Ziehier een voorbeeld van een gemelijk lispelende jijbak-zuigtrol van de eerste graad.
  *zoekt ontsmettingshandschoenen*

 47. @46

  “ik beweer nergens dat de Palestijnen indertijd ook geen land is toegewezen.”

  Maar wel dat het indringers zijn. En “legaal” toewijzen ? Hoe “legaal” is het als de VN een bewoond land opdeelt in tweeën zonder de plaatselijke bevolking te raadplegen ? Is er een referendum geweest onder de Palestijnse bevolking ? Hoe zou jij het nu vinden als de VN bepaalt dat Marokkaanse en Turkse nieuwkomers de helft van Nederland krijgen ? Zou dat “legaal” zijn volgens jou ? Zou jij je daarbij neerleggen ? Ik niet in ieder geval.

  “Ik gebruik slechts een algemeen aanvaard principe.”

  Sorry, de bewering dat een “volk” na 2000 jaar terugkeren naar “zijn” land en dat kan zonder meer kan opeisen is geen “algemeen aanvaard principe”. Kom nou zeg. Dit is wel nazi-ideologie: er bestaan geen volkeren die 2000 jaar onveranderlijk blijven of een “recht” op een voorvaderlijk land. Dat zijn enge 19e-eeuwse sprookjes. Het algemeen aanvaard principe is dat de ingezeten van een grondgebied de eigenaren ervan zijn, een “historisch recht” op een land is kul. Probeer jij je eens te verplaatsen in een Palestijn (heel moeilijk, ik weet het): je woont op een stuk land waar ook je vader, je opa, je overgrootvader enz. ook hebben gewoond en opeens komt een jood uit Brooklyn opdagen met overduidelijke Oost-Europese gelaatstrekken die beweert dat het land van hem is omdat God het hem beloofd heeft/omdat het koninkrijk Juda of van Herodes het ooit beheersten. Je zou hem toch keihard uitlachen ? (Maar ja, het lachen zou je snel vergaan denk ik).

  “Wat een waanzinnige niet opgaande vergelijking n met een totaal andere situatie …”

  De situatie is wel vergelijkbaar. Er komen nieuwkomers opdagen die vanwege wat zij geloven recht denken te hebben op dit land. En je bent in de war: er was geen oorlogssituatie in Palestina toen de zionisten kwamen opdagen. De oorlogssituatie is ontstaan toen Palestijnen zagen dat hun land stukje bij stukje gekoloniseerd werd zonder dat zij wat te zeggen hadden. Een volledig menselijke reactie: geen volk ter wereld heeft ooit vrijwillig land opgegeven.

  En ja als laatste: fanatiekelingen zijn een minderheid onder joden maar een meerderheid onder Arabieren/moslims. Tuurlijk. En die fanatieke joodse minderheid koloniseert gebied helemaal alleen, zonder beschermd te worden door een leger of een regering in West-Jeruzalem.

  Ik hoop dat pro-Israël-propagandisten vooral van jouw kaliber zijn, dan is het snel gedaan met dat project “Israël”. En krijgen we een normale staat waarin joden, christenen en moslims naast elkaar leven zonder dat de eerste groep meer rechten heeft.

 48. @52-53:

  Quote 53: De pvv-ziotrol Sietsman mag zich in reaguursel”””
  Dat je gestoord en paranoide bent bevestig je hier zelf . Waarvan akte. Btw, ik maak mij nergens druk om , het interesseert me geen moer wat jij vindt met je voorspelbare gelul over zuigende PVV-zio-trol, bij gebrek aan inhoudelijke argumenten.

  Quote 53: Zoek ontsmettingshandschoenen “” ”
  Ha ha , jij kan beter een biologische georienteërde psychiater zoeken om je aangetaste hersencellen te laten deprogrammeren van Al-Qaida achtige waanvoorstellingen, kenmerkende voor een pathologische narcistische persoonlijkheidsstoornis.

 49. @52Al Bakrastani Schreef:

  Sietsman Schreef:
  Is kijken hoe jij gaat zeuren als je complete familie, inclusief je kinderen ( mocht je die hebben ) in veewagons richting vernietigingskampen worden gedeporteerd.
  Heb je daar dan Wilders plannen voor gezien ???

  Nee maar ik wil het wel voorstellen als dat je vurige wens is . Hoewel ik eigenlijk geen PVV-er ben.

 50. @54:
  Quote 54 : Maar wel dat het indringers zijn. En “legaal” toewijzen ? Hoe “legaal” is het als de VN een bewoond land opdeelt in tweeën zonder de plaatselijke bevolking te raadplegen ? Is er een referendum geweest onder de Palestijnse bevolking ? Hoe zou jij het nu vinden als de VN bepaalt dat Marokkaanse en Turkse nieuwkomers de helft van Nederland krijgen ? Zou dat “legaal” zijn volgens jou ? Zou jij je daarbij neerleggen ? Ik niet in ieder geval””””

  Als de VN een land gedeeltelijk “toekent aan zwaar vervolgd en bijna uitgeroeid volk, dat ook op die plaats haar oorsprong heeft is dat legaal en heeft een ieder dat te respecteren zo lang de VN dat besluit niet zelf herziet. Dat van Turken en Marokkanen slaat weer nergens op. Er woonde hier oorspronkelijk geen Turken en Marokkanen plus dat beide een vaderland hebben wat ettelijke malen groter en minder bevolkt is dan Nederland .

  Quote : Een volledig menselijke reactie: geen volk ter wereld heeft ooit vrijwillig land opgegeven”” ”
  En dat moet je dan dus ook niet van Israël te verwachten. Punt uit.

  Quote : Ik hoop dat pro-Israël-propagandisten vooral van jouw kaliber zijn, dan is het snel gedaan met dat project “Israël”. En krijgen we een normale staat waarin joden, christenen en moslims naast elkaar leven zonder dat de eerste groep meer rechten heeft.Je bent of naief, oerstom of bewust op een doemsenario voor de Joden uit””””

  Als je een beetje objectief geluisterd had naar wat het merendeel van de miljarden Islamieten rond Israël willen met de Joodse staat, had je opgepikt dat de groep die de Joden wil accepteren zo gering is dat jouw vreedzame senario volstrekt kansloos is. Als straks Iran een atoomwapen heeft, de Moslim Broeders en consorten aan de macht komen in diverse arabische landen, is het zelfs weer alle hens aan dek voor de Joden en zal blijken waar het westen staat als Israël wezelijk wordt bedreigd. Gelukkig tellen dergelijke kortzichtige onrealistische opvattingen van mensen van jouw kaliber, nauwelijks mee in de wereld politiek .

Reacties zijn gesloten.