Hoe lang gaan de Zeeuwen zich nog voor de gek laten houden?

Henk Bleker laat zich de laatste tijd erg graag zien en fotgraferen in de provincie Zeeland. Maar, de Zeeuwen gaan zich toch afvragen wat dit bruine kabinet voor hen gaat doen. Anders dan een vieze onrendabele kerncentrale in de achtertuin dumpen en hun polders vol laten lopen.

Zeeland zal verder geïsoleerd worden doordat er een boemeltje komt richting de Randstad en verder

Neem de ziekenzorg, waardoor thuis bevallen in een groot deel van de Zeeuwse dorpen niet meer mogelijk is. Of de schaalvergroting van de rechtspraak, waardoor voor het eerst sinds de middeleeuwen de rechtbank grotendeels uit Zeeland verdwijnt. De kabinetskeuze, tenslotte, om grootschalige investeringen in de duurzame economie Zeeland steeds weer voorbij laten gaan.

Maar ja, zolang de CDA’ers die er wonen trouw op CDA stemmen en vinden dat een kabinet een door God gegeven iets is (ook dit vieze bruine kabinet dat in de aars van een PVV kruipt), zal er voor hen niets veranderen en zullen ze hun lot gelaten moeten dragen. Geheel in lijn met hun geloofsovertuiging (of is het een ideologie?).

2 gedachten over “Hoe lang gaan de Zeeuwen zich nog voor de gek laten houden?”

  1. De Zeeuwen laten zich nog heel lang voor dwaas gebruiken. Een aantal malen heb ik een brief ingezonden zoals heel rechts Zeeland regelmatig doet in de PZC. ( Provinciale Zeeuwse Courant) Alleen was mijn toonzetting bepaald niet rechts, zonder overigens beledigend te zijn. Wordt dus gewoon, zonder opgaaf van redenen, niet geplaatst. Dit is de trend in heel journalistiek Nederland! Waar is de kritische journalist? Wie durft Rutte is zijn wekelijkse propaganda kwartiertje, ook wel gesprek met de Min.president genoemd, kritische vragen te stellen? Wie durft de nationale zakkenwasser, Bleker, hard aan te pakken als deze subsidie-misbruiker weer eens aantoonbaar staat te liegen? Wie,o wie geeft in de 2e kamer de PVV-nazi’s een koekje van eigen deeg en omschrijft het tuig gewoon met de naam wat ze zijn? Tuig dus? Niemand toch? Komt die gek van een Mormel ( CDA) met de uitspraak dat de oppositie moet zwijgen omdat ze discrimineren met hun opvattingen over onverdoofd slachten. Hoeveel stank kunnen we verdragen uit de mond van een CDAer? Waar blijft de oppositie om dit neo-nazi kabinet eens onverbloemd onder uit de zak te geven? Waar blijft de journalist welke in de beroemde wandelgangen van de 2e kamer fuhrer Geert tegenkomt en de grote lijder uitmaakt voor nazi? Hetgeen Wilders met zijn beweging gewoon is! Waarom gaat de oppositie in vredesnaam meedenken en kritisch volgen bij het afschaffen van de PGB? Waarom niet in snoeiharde bewoordingen dit kabinet vertellen wat ze zijn? Waardige vertegenwoordigers van Bruin 1!!

Reacties zijn gesloten.