6 gedachten over “Hoe in de war is GroenLinks?”

 1. Theodor bespot ze inderdaad goed.

  De SP zit in een officieus cordon sanitair omdat Groen Links en de PvdA hun kiezers terug willen. Die kiezers willen alleen Links beleid en daar vechten de PvdA en Groen Links gewoon niet hard genoeg voor.

  De SP wordt uitgemaakt voor Conservatief. Laat PvdA en Groen Links maar eens uitleggen wat er mis is met het willen behouden van bepaalde rechten.

 2. die samenwerkingsbesprekingen kunnen ze toch beter in de achterkamertjes voeren denk ik, want dit is alleen maar irritant

 3. Als je overtuigd bent, dat het regressieve het progressieve is, dan ben je erg in de war. Conservatief is dan misschien een eretitel voor de SP

 4. Er is niks mis met het willen behouden van bepaalde rechten. Als het daarom gaat heb je veel meer aan een SP-er dan aan een Groenlinkser denk ik (generalisatie), maar er zijn natuurlijk ook dingen mis in de samenleving, en daar kun je dan plannen voor maken om dat te veranderen en daar is de SP in mijn ogen te weinig op gericht. Daarin snap ik Femke Halsema (sorry). SP is toch vooral van de barricaden en het tomaten gooien. (en dat kan heel nuttig zijn).

 5. Sorry voor sorry
  Sorry voor sorry voor sorry
  Sorry voor sorry voor sorry voor sorry
  Ja, ik ben een in de warre GroenLinkser

 6. De SP was best bereid om compromissen te sluiten voor een regeerakkoord. De andere linkse partijen liepen de vorige keer weg voor de onderhandelingen goed en wel waren begonnen.

Reacties zijn gesloten.