Hoe dom moet je zijn bij de Teldersstichting?

Marcel Hulspas in De Pers.

Aan welke eisen moet je voldoen om directeur te mogen worden van de Teldersstichting, het wetenschappelijk bureau ‘gelieerd aan de VVD’? Eén eigenschap is in ieder geval overbodig: historisch benul. Nadat Alexander Pechtold premier Rutte heeft gevraagd om ook eens wat te zeggen over Breivik, en de giftige uitvallen van zijn coalitiepartner Wilders, is Telders-directeur Patrick van Schie als de sodemieter in de pen geklommen, en deze week mocht de NRC (op 4 augustus) het resultaat van zijn geestelijke arbeid afdrukken. Wat doet Van Schie? Wat voor wetenschap bedrijft de man? Lekker jij-bakken. Zonder enig historisch benul.

Zeker te rade gegaan bij de partij-idioot van de PVV? 😀
Is toch gewoon een pot nat, zelfde laken een pak, weet ik veel. Gewoon dezelfde strontput, die PVVD!

1 gedachte over “Hoe dom moet je zijn bij de Teldersstichting?”

  1. Jup, is het ook, waarom denk je dat er toen tegelijk 2 van die partijtjes kwamen. Double your winnings spread your losses, denken. Stel TON zou ook aanslaan dan heeft de VVD twee van die figtherbrands, en mocht een van de twee falen (Wat ook gebeurt is) veel minder verlies.

    Het zijn allemaal toegepaste marketting strategieën toegepast op het politieke bestel, en Jan en Anna trappen er zo in (Ja hier in Groningen hebben we wel Henks, maar zo weinig Ingrids, dus ik wou ook maar eens twee leuke naampjes verzinnen ;)). Jan en Anna gaan al gierend van het lachen hun eigen graf graven en er in liggen, zodat de VVD hun welvaarts staat kan afbreken. Daarom ben ik dus ook niet zo onder de indruk dat de Teeven de PVV wat met de neus op de feiten drukt. Het is gewoon een toneelspel.

    Keep in mind, de VVD heeft dit eerder geprobeerd in de jaren 90, ook via een Fighterbrand.

Reacties zijn gesloten.