Hoe de firma List & Bedrog (VVD) feiten verdraait

Hoe nieuws verdraaid wordt:

Bij BNR vertelde MKB voorzitter Hans Biesheuvel dat het SP-verkiezingsprogramma slecht was. Wel apart dat hij het niet heeft over specifieke MKB-punten uit het programma, alleen over begrotingsdiscipline. Tussen de regels door wordt er haastig verteld dat deze bral-aap gewoon een VVD prominent is.

Een dag erna kopt nu.nl: ‘MKB ziet verkiezingsprogramma SP niet zitten’ , kortom, volgens nu.nl is het hele midden en klein bedrijf tegen de plannen van de SP.

Zo zie je maar hoe handig het is om het old-boys netwerk in stand te houden…

Dit is een gastbijdrage van Marco.

3 gedachten over “Hoe de firma List & Bedrog (VVD) feiten verdraait”

 1. Het voornaamste punt van de verkiezingscampagne van de VVD is pap-en-nat houden en de publiek in slaap sussen en laten geloven dat er niets aan de hand is – kijk door het raam er is niets veranderd en als je het aan ons (VVD) laat, zal niets veranderen dan blijven we lekker centjes verdienen zoals tot nu toe het geval geweest is en ’s avonds lekker pilsje drinken. Geen crisis dus en geen harde maatregelene nodig.

  Traagheid en hersenspoeling, alsof er geen crisis is en niets hoeft te veranderen.

  Niets is minder waard: na de verkiezingen worden enorme bezuinigingen aangekondigd die allen bepaalde groep bepaalde mensen ten gunste zullen komen en wij met z’n allen zullen moeten betalen.

  Tijd voor verandering.

 2. Eh VVD vindt dat er alleen crisis is voor zij die niet hebben. Zij die hebben hoeven er niet onder te lijden, die mogen gewoon doorgaan, want stemvee VVD.

 3. Ach, de veurzitter van MKB vindt iets. Vooral vindt de veurzitter iets van een volgende regering. De veurzitter vindt iets over lastenverzwaring bij een volgende regering. De veurzitter vergeet echter iets:

  Biesheuvel is naast investeerder, ook consultant op HR-terrein, algemeen directeur van toeleverancier voor de doe-het-zelfmarkt PGZ International, commissaris bij diverse MKB-bedrijven, en voorzitter van de partijcommissie voor economische zaken van de VVD. De nieuwe MKB-man is daarmee partijgenoot van zijn voorganger Loek Hermans, die voor de VVD naar de Eerste Kamer ging.

  De veurzitter is gewoon samen met anderen binnen de VVD de bedenker van de huidige bezuinigingen en afknijppolitiek van de VVD! Dus gewoon een gevalletje WC-eend van de veurzitter. Biesheuvel neemt alvast een voorschotje kritiek op een eventuele regering met linkse partijen. De veurzitter denkt waarschijnlijk, “je kan niet vroeg genoeg de schuld van het huidige asociale regering in de schoenen schuiven van de volgende regering”! Duidelijk de VVD opvatting van “fatsoen moet je doen”. Geen opvatting dus maar gewoon een uiting van de Onfatsoenlijke VVD overtuiging.

Reacties zijn gesloten.