Het zoet en het zuur…

Wat is het ook een vies, vuil, goor en misdadig varken: Schreibtischmörder Fred Teeven.

Gisteren heb ik hem hier nog betiteld als nazi gezien die gore wet die hij met behulp van zo’n 200 mens-vijandige en opportunistische gnomen er door heeft gedrukt.

En als ik de NRC vandaag zo eens bekijk heb ik niet veel reden dat oordeel over Schreibtischmörder Fred Teeven als zijnde een ordinaire fascist bij te stellen.

In Nederland zijn er krachten die aantonen dat dit nutsy-land toch nog niet helemaal aan dat soort varkens als waar ik het hier over heb is uitgeleverd en dat is de reden waarom er een zogeheten kinderpardon is en in ieder geval er voorlopig één club zich verzet tegen de nazi-maatregel illegaliteit strafbaar te stellen.

Dus komt ook de denkwijze, het mensbeeld en het wereldbeeld van Schreibtischmörder Teeven weer eens in al zijn perversheid naar boven.

Want volgens Arie Slob in de NRC zou Teeven over het feit dat kinderen in dit land in vrede en veiligheid mogen opgroeien, vriendjes mogen maken, naar school kunnen, naar de dokter kunnen als ze ziek zijn, kunnen sporten, zoveel kunnen eten als ze lusten en niet bang hoeven te zijn voor razzia’s, inslaande raketten en bommen, niet getuige hoeven te zijn van massamoord…. van mening zijn dat dat ‘zuur’ is.

En zo wordt Schreibtischmörder Teeven verder aangerekend door diezelfde Slob dat de strafbaarstelling van illegaliteit – en de daarbij onvermijdelijk komende mensenjacht – dan het ‘zoet’ is…

Voor iedereen die – hoe ongelooflijk dat op zich ook is – het nog niet wist: in het wereldbeeld van Schreibtischmörder Teeven zijn menselijkheid, compassie en empathie…’zuur’.

Daarentegen zijn razzia’s, mensen opjagen, uitsluiten, criminaliseren, een dak boven het hoofd onthouden, medische zorg voor ze onmogelijk maken, ze met grof geweld deporteren na maandenlange gevangenschap onder vreselijke omstandigheden, verachting van mensen, mensenlevens en menselijk geluk, er mee wegkomen en volkomen kalm en schaamteloos blijven  als iemand die aan jou is overgeleverd de dood in is gejaagd…’zoet’.

Dat alles kenmerkt voor mij nou net een nazi en een groot deel van u staat te klappen bij het feit dat dat soort tuig het in dit land in belangrijke mate het voor het zeggen heeft.

Denk er maar eens over na als u op 19 maart wellicht overweegt op uw lokale fascist te gaan stemmen.

3 gedachten over “Het zoet en het zuur…”

  1. in vele gemeenten zyn gelukkig partyen bv. die zich gemeentebelangen of zo iets noemen die niks van de PVV of VVD of PvdA willen weten.

    bedenk wel voor je op D66 stemt (pro Europa) dat Griekenland binnenkort weer 15 miljard nodig heeft en Europa ook met miljarden de Oekraine zal steunen.

    Geld dat door extra belastingen en verlaging van de uitkeringen verkregen zal worden

  2. Mocht iemand nog een klein beetje geloven dat dit figuur niet echt een nazi is, of er op vertrouwen dat hij misschien tot inkeer komt, dom geloof en ijdele hoop.
    Als het nazisme en fascisme niet bestond, zou deze figuur ze wel uitvinden.
    Zum kotzen.

Reacties zijn gesloten.