Het wordt eindelijk gezegd: Niet de islam is het probleem, maar de moslims zijn het probleem!

Zo dat kan maar even duidelijk zijn! Waar zo’n ‘koloniaal’ onderonsje maar weer niet goed voor is. Met koloniaal bedoel ik dat er door niet-moslims wordt gepraat over het onderwerp ‘Is de islam gevaarlijk’ in de Balie in Amsterdam. Het is duidelijk dat de aanwezige sprekers bijna alleen tot het kamp ‘angst zaaien’ behoorden.

Als ik dit lees, dan hoef ik me ook niet meer af te vragen wie de dialoog blokkeert. Ik hoop dat het jullie ook duidelijk is. Als ik lees dat er eerst hard geschopt moet worden (en ongetwijfeld zou Van Rooy dat ook letterlijk willen doen) voor hij gehoord gaat worden en de enige oplossing is afvallige van de Islam te worden. Hoe dom kun je zijn!

Volgens de Vlaamse islamcriticus Wim van Rooy is het oppassen geblazen, zelfs al vormen de moslims een minderheid. In Duitsland waren in 1936 ook maar weinig nazi’s, zei hij. ”Maar die hebben wel de toon gezet.” Hij waarschuwde voor een toegeeflijke houding ten opzichte van de islam en een ‘zelfislamisering van de elite’. ”Job Cohen is eigenlijk een soort moslim.”

Dit wil ik graag omdraaien, er zijn officieel 1,5 miljoen mensen die de islam een probleem vinden, op bijna 17 miljoen inwoners is dat ook een relatief aantal. Ik waarschuw voor deze mensen, zij zijn het gevaar. Plus de opportunisten die nu meehuilen met de wolven uit eigen gewin.

Ik gaf Job Cohen al gelijk met zijn vergelijking van de behandeling van joden voor de Tweede Wereldoorlog met die van moslims nu, deze uitspraak van Van Rooy bevestigt dit alleen maar. Lees maar eens na wat er over joden werd gezegd in die tijd en vervang het woord nazi’s in de quote door joden. Men geloofde toen ook dat de joden er op uit waren om Duitsland over te nemen, dat ze op allerlei belangrijke posten zaten om zo de macht en de economie over te nemen. De angst is nu hetzelfde, de kolonistengeest in hun hoofden is bang, ontzettend bang dat hun hetzelfde overkomt als wat er ooit eerder is gedaan door de westerse landen.

Oe en iedereen die hier op reageert met ‘Godwin’, krijgt geen reactie, die verwijs ik hierbij direct door ‘RAUS mit der Godwin Gestapo’. Ik verpsil daar geen energie meer aan.

10 gedachten over “Het wordt eindelijk gezegd: Niet de islam is het probleem, maar de moslims zijn het probleem!”

  1. ”Job Cohen is eigenlijk een soort moslim.”

    Da’s wel een heel originele manier om “rotjood” te zeggen, zeg, mijnheer Van Rooy!

  2. Wim van Rooy lijdt overduidelijk aan cognitieve dissonantie: “”Job Cohen is eigenlijk een soort moslim.”

  3. Die Van Rooy heeft maar weinig kennis over Nazi-Duitsland. In 1936 waren de nazi’s al drie jaar aan de macht, was de democratie opgeheven, waren alle linkse partijen verboden en hun aanhangers opgesloten in concentratiekampen. Het slaat dus nergens op om die nazi’s te vergelijken met de moslims in hedendaags Nederland. Dat is wel een Godwin van hem, overigens.

  4. In 1936 waren de Nazi’s al aan de macht. Ze waren toen de samenleving zodanig aan het hervormen dat je voor zo’n beetje elke belangrijke post partijlid moest zijn. Tot zover het historisch inzicht van Wim van Rooy.

Reacties zijn gesloten.