Het verval dat de gedoogcoalitie nu in de steigers zet

Al jaren heeft rechts de pest aan de Wereldomroep.

Het ziet er naar uit dat het kabinet Rutte erin slaagt om dit onderdeel van Nederlands internationale aanwezigheid voorgoed kreupel te slaan. Op de een of andere manier past dat goed bij de bezuinigingen op de kunst die de Tweede Kamer vandaag ongetwijfeld zal willen goedkeuren.

Han van der Horst schrijft mooi stukkie over het afbraakkabinet en de gevolgen voor ons land en onze jeugd. Nederland wordt een bang en angstig landje, dat steeds hogere dijken opgooit, tegen het buitenland, niet het rijzende water. Die angst is van de PVV en het CDA, sinds gisteren ook officieel beleid bij het CDA bij monde van de grote opperrat Verhagen. De VVD wil voor alles marktwerking en het recht van de sterkste moet gaan gelden. Weg met zieke en behoeftige mensen, die brengen niks op, dus weg ermee. Opgeruimd staat netjes.

Dit domme kabinet vergeet dat ze hier wel kunnen doen alsof het buitenland niet bestaat, maar dat het buitenland echt wel ziet wat er in Nederland gebeurt. En dat zal binnenkort helemaal niks zijn. Geen handel meer, geen innovatie, niks, nada, noppes. Met dank aan dit xenofobe achterlijke kabinet.
Nederland zal uitgelachen worden en gemeden. Eigen schuld dikke bult. Maar zeg niet dat niemand gewaarschuwd heeft!

1 gedachte over “Het verval dat de gedoogcoalitie nu in de steigers zet”

  1. Het kan mij niet snel genoeg gaan. Misschien had Cohen wel gelijk dat hij in Buitenhof zei dat dit kabinet geen jaar lang beschoren is.

Reacties zijn gesloten.