Het vergif van Ahmed Marcouch #MitchHenriquez

Er kan geen blad aan de boom bewegen in dit land laat staan dat er tig geüniformeerde tokkies – die normaal gesproken tussen het af en toe doodschieten van een kind (waar ze mee weg komen) medemensen uitschelden voor ‘kutmoslims’ of ‘soepjurken’ – bovenop iemand gaan zitten en hem dringend noodzakelijke medische hulp weigeren waardoor de persoon in kwestie komt te overlijden, of de sterke en sociale PVV’er Ahmed Marcouch ziet wel weer kans van zich te laten horen:

2015-06-28 Ahmed Marcouch politiegeweld

Wel gore huichelaar, misschien zit één van de oorzaken van het politiegeweld hem er wel in dat er politici zijn die er een dagtaak van gemaakt hebben mensen op te jutten door in de reflex te schieten van keihard aanpakken zodra er ook maar iets gebeurt. Die aanzetten tot het politiegeweld waar die meneer uit Aruba aan overleden is.
Wellicht dat dát eens dringend en grondig onderzocht kan worden. En totdat dát onderzoek klaar is dienen lieden als Ahmed Marcouch hun bek stijf dicht te houden met hun smerige lijkenpikkerij wegens het volkomen ontbreken van enige geloofwaardigheid.

2010-06-13 Marcouch PVV

1 gedachte over “Het vergif van Ahmed Marcouch #MitchHenriquez”

  1. Pingback: Ahmed Marcouch: a real waste of a human being | Krapuul

Reacties zijn gesloten.