Het theater van de haat kent meer dan één speler

Zolang we één Wilders hebben die de rol van de vooroorlogse Hitler speelt, kunnen we gerust zijn: racisme en fascisme worden door een ieder afgekeurd, het is slechts een enkeling die zich eraan schuldig maakt. Die wijzen we aan, dat is de grote slechterik waarvan iedereen zich nu distantieert. En daarmee is al het gevaar geweken.

We kunnen weer rustig gaan slapen. Menig PVV’er stapt uit de vermaledijde partij, pardon: beweging, Rutte distantieert zich, niemand wil nog samenwerking met de boosdoener die helemaal in zijn eentje ervoor zorgde dat Nederland het land van discriminatie en rassenhaat werd.
Wilders’ volksmennerij, zijn aankondiging om ‘minder Marokkanen’ te regelen, het kwam de hele Nederlandse politiek als geroepen. Vergeten alle kritiek op het etnisch profileren door de politie! Vergeten alle kritiek op racisme in het Haagse pluche! Vergeten alle kritiek op de apartheidspolitiek die vreemdelingenbeleid heet. Alles vergeten en vergeven nu wanna-be führer Wilders over zijn eigen woorden is gestruikeld. Het regent anti racistische afleidingsmanoeuvres in de polder.

Verder lezen bij de bron van dit artikel.
Via De Vrije.

2 gedachten over “Het theater van de haat kent meer dan één speler”

  1. Dichtbij.nl rotterdam
    En dan de reacties onder de berichten over de aangiftes tegen wilders..v.r.e.s.e.l.i.j.k.
    Wat daar door pvvaanhang allemaal wordt geroepen is werkelijk ongekend schaamteloos

Reacties zijn gesloten.