Het tere autochtone kinderzieltje volgens de wildersisten

Het klinkt leuk: het kindertelevisieprogramma Het Klokhuis hield een wedstrijd voor kinderen – ontwerp een huis waarin je zou willen wonen. Het Klokhuis-huis oftewel het KlokHUIS. Leuke wedstrijd, leuk resultaat. En men was niet kinderachtig bij het toekennen van winnende inzendingen. Hier het resultaat, u moet zelf maar de desbetreffende website verkennen om te zien hoe het huis in elkaar zit.
Alle fracties in de gemeenteraad van Almere zijn enthousiast. Almere wordt hiermee weer eens gunstig “op de kaart gezet”.

O wacht even. Almere…. Is dat niet een van die twee gemeenten waar de Wildersclub aan de verkiezingen heeft meegedaan? Een vertegenwoordigster van het Volk van Almere:

Wat grappig dan dat meningen zo kunnen verschillen, hé? Wij hebben een iets andere visie hierop. Ja, dat klopt, wij zeggen níet doen, maar wel om de volgende redenen. Laat ik voorop stellen dat het welzijn en het onderwijs van de jeugd in het algemeen in Nederland en ook de Almeerse jeugd ons zeer aan het hart gaat. Laten we dat even buiten kijf houden. Maar wat wij hier echter zien is dat die toch wel subsidieverslaafde NPS met het geld van de Nederlandse burger de klimaathysterie in de hoofdjes van die kinderen probeert te stampen. Wij vinden dat toch wel hersenspoeling. Een beetje het linkse gedachtengoed dat er in gestampt wordt. Wij twijfelen er dan ook niet aan, aangezien de NPS er de initiatiefnemer van is, dat het Klokhuis ook gebruikt zal worden om de multiculturele geloofsbelijdenis aan zesjarigen te prediken. Nou goed, en dat eigenlijk allemaal over de rug van onze Almeerse kinderen. Als je al een huis neer wilt zetten dat educatief moet worden, leer ze dan eigenlijk een beetje wat de Islam voor invloed op onze samenleving heeft. Het is dezelfde omroep als die Kinderen voor Kinderen liedjes laat zingen waarin zevenentwintig keer Allah Akbar voorkomt!

ja wat grappig hoe meningen uiteen kunnen lopen. En hoe je bij een door kinderen ontworpen huis weer eens over multicul en islam kunt gaan meieren en over klimaathysterie.
O maar wacht even – u kunt hier als illustratie het ontwerp van het KlokHUIS zien.
Wat kunnen wij opmerken?
Een koepel!
Oei oei, straks komt er nog een toren naast, een minaret zogezegd en wat gaan ze van die toren roepen? Die arme onbedorven tere autochtone kinderzieltjes…

Het klagende PVV-raadslid is getooid met de opmerkelijke naam Jenny Zerfowski. U moet vooral niet aan multicul denken bij zo’n naam, al weet ik eerlijk gezegd niet waarom ik dat niet zou doen. Wie kaatst kan de bal verwachten.

Wij verwijzen u verder graag naar het verhaal van PvdA-prominent Adri Duivesteijn, waarbij aangetekend dient te worden dat dit geenszins volledige instemming met de PvdA inhoudt. Maar we hoeven er niets aan toe te voegen.

13 gedachten over “Het tere autochtone kinderzieltje volgens de wildersisten”

 1. Koepels zijn niet door Moslims uitgevonden. Gebouwen met koepels bestonden voor Christus al. Dus waar zeurt de PVV over?

 2. Je zou denken dat de PVV juist van de fossiele brandstoffen af wil, omdat zo veel olie uit enge landen uit het Midden Oosten komt. Of uit Venezuela met überlinkscherd Chavez.

  Logica zal haar sterkste kant wel niet zijn…

 3. #3 Erik, dan ga je ervan uit dat ze nadenken en zaken overzien. Lijkt mij wat te optimistisch 😀

 4. Natuurlijk mogen PVVlarfjes geen Klokhuis kijken , laat staan Sesamstraat waar verschillend gekleurde poppen vriendjes zijn en die enge Hakim in meespeeld …. Nederland 1, 2 en 3 mogen ze úberhaupt niet kijken , behalve die ene keer dat de zendtijd voor Politieke Partijen ( en blijkbaar dus ook eenmans”bewegingen “met twijfelachtige financiering ) door de PVV misbruikt word …

 5. Het PVV-volkje maakt zich hiermee toch onsterfelijk belachelijk. Hoe sneu kun je zijn? Verontwaardigd doen over Klokhuis, Sesamstraat en Kinderen voor kinderenliedjes?
  Er komt een dag dat weldenkende mensen samen opstaan en Wilders bij de kraag pakken: `En nu opzouten kleinzielige klerelijer’.

 6. Mensen die Jenny Zerfowski (een Pools/Duitse) “van vroegah” kenden, waren best wel verbaasd over haar kandidatuur voor de PVV: een lieve vrouw die veel aan de weg timmert, maar nog niet echt klaar voor het grote werk, terwijl ze zich iets te veel lijkt te laten leiden door rancune jegens haar ex, een Turkse moslim, met wie ze twee jaar een relatie had.

  Zou dus best een gevalletje “niemand fanatieker dan een verse bekeerling” kunnen zijn en daar komt dan inderdaad wel eens onzin uit. 😉

 7. Wie heeft het antwoord op dit soort mensen?? Vindt het stuk van Arie D. heel sterk, maar de aandacht is weer geheel gevestigd op de scheurende opmerkingen van de PVV en slechts een enkeling neemt de moeite om het stuk van Arie te lezen…

 8. Tja… ‘Educatie’ en ‘duurzaamheid’ zijn ook wel héél vieze woorden, hoor… Bah. Bijna net zo vies als ‘islam’ of, misschien nog erger ‘links’.

  Misschien moeten we het voortaan maar hebben over het ‘e-woord’, het ‘d-woord’, het ‘i-woord’ en het ‘l-woord’. Om de tere PVV-zieltjes te beschermen.

  En over de publieke omroep moeten we het misschien maar gewoon niet meer hebben. Al die schuimbekkende PVV-ers, da’s ook zielig.

Reacties zijn gesloten.