Het ongebreidelde racisme van Wilders

Geert Wilders heeft weer een dankbaar onderwerp gevonden om zijn hetze tegen de islam en moslims nieuw leven in te blazen. Vorige week, op 11 maart, werd in de illegale nederzetting Itamar nabij Nablus in de door Israël bezette West-Bank een joods gezin vermoord. De daders zijn niet bekend, maar de Israëlische autoriteit gaat ervan uit dat het Palestijnse terroristen waren. Minstens twintig Palestijnen zijn inmiddels gearresteerd in het naburige Awarta. In de omgeving van Nablus is het al jaren onrustig en zijn er voortdurend gewelddadige conflicten tussen de kolonisten en Palestijnen.

Gruwelijke beelden van het vermoorde gezin, waaronder een baby van drie maanden en twee jonge kinderen gingen over het web en maakten, logisch, veel woede los. Overal braken relletjes uit en gingen woedende bewoners van de illegale nederzettingen de straat op en vernielden eigendommen van Palestijnen. 24 uur na de afschuwelijk moordpartij kondigde de regering van Netanyahu aan dat in reactie op de ’terroristische aanslag’ er 100 nieuwe woningen gebouwd worden.

Vandaag, 13 maart, geeft Wilders commentaar via Twitter:

Wilders tweet 13 maart 2010

Uit niets is bekend of deze moorden islamitisch gemotiveerd waren, maar omdat er een kans bestaat dat de daders wellicht moslims zijn — die kans is groot als het Palestijnen zijn — ziet hij hierin het bewijs dat de Islam niet deugt. En Palestijnen deugen immers ook niet, want die zijn volgens hem naast moslim ook nog eens een verslagen volk en verdienen het om vernederd te worden.

Alhoewel ieder spoor van de daders ontbreekt weet Wilders dat de aanslag islamitisch was. Het gaat niet om bewijzen, het gaat hem om de waarheid. Zijn waarheid die diep racistisch gemotiveerd is, zo blijkt maar weer. Voor Wilders is iedere misdaad waarbij een moslim betrokken is het bewijs van Islamitisch fascisme. Dat maakt iedere moslim medeschuldig aan de misdaad van een willekeurige moslim.

Er worden vrijwel dagelijks kinderen en families op gruwelijke wijze vermoord, overal, ook in het ‘vrije’ westen. We horen Wilders echter nooit wanneer Palestijnen en hun kinderen worden vermoord. Als er een gezin in Nederland of elders wordt vermoord dan heet het een familiedrama. Als de daders moslims of immigranten waren dan is hun motief blijkbaar anders dan wanneer het om anderen zou gaan. Niet de moord is de misdaad maar het moslim-zijn. Net zoals vroeger de jood, communist, homoseksueel, of neger.

Je vraagt je af wat dan het motief van niet-moslims is, wanneer zij iemand vermoorden. In het paradijs van Wilders zijn alle moslims fascisten en alle fascisten eigenlijk goedbedoelende burgers zoals hij. In de strijd van gewone mensen voor vrijheid en recht en tegen onrecht in het Midden-Oosten ziet hij het bewijs van islamisering. Zijn subtiele racisme bestaat uit medelijden met slachtoffers van daders afkomstig uit door hem zo gehate bevolkingsgroepen. En omdat zijn politieke macht gebouwd is op zijn acteertalent als slachtoffer wordt zijn ongebreidelde racisme geen strobreed in de weg gelegd.

37 gedachten over “Het ongebreidelde racisme van Wilders”

 1. Uiteraard is zoiets gruwelijks, alleen , als het andersom gebeurd, dan is het volgens dhr Wilders in scene gezet. Dus joden die palestijnen vermoorden.
  Ik ben zat van Wilders en zijn pro Israël campagne die te ver doorgevoerd wordt in de nederlandse politiek.

 2. Het Israëlisch – Palestijns conflict is een etnisch conflict om land. Godsdienst maakt het erger aan beide zijden, maar het is geen inherent religieus conflict.

  Burgers met voorbedachte rade afslachten mag overigens niet volgens Islamitisch recht. Niet dat bepaalde fanatici niet alles voor zichzelf kunnen goedpraten….

  Op dit moment is er echter nog geen dader gevonden dus we kunnen niks zeggen over het precieze motief.

 3. niet dat het er veel toe doet, maar een groot deel van de beruchte Palestijnse vliegtuigkapers en betrokkenen bij de dramatische gijzeling in ’72 in München waren christelijk.

  Ik denk dat de dader van deze aanslag één van de velen is die z’n huis en z’n stukje land kwijt is geraakt aan de kolonisten, of z’n kostbare olijfbomen of wijngaarden vernietigd zag door een ‘pesterijtje’.
  Niet dat het daarmee goed te praten is, maar soms kan het iemand zomaar te veel zijn.
  Bovendien, onevenredige vergelding is nou niet bepaald iets wat voorbehouden is aan Palestijnen. Integendeel, zou ik haast zeggen…

  En zolang het tegendeel niet bewezen is kan het ook nog altijd een ‘interne’ affaire zijn…

 4. wanneer zien de aanhangers van die blond kip dat hij en zijn partij pvv alleen maar blaffen zijn en meer doen ze niet.

  EN NOG WAT PVV IS OM TE KOTSEN 😥

 5. Ik vroeg me in een andere thread af wat Geert W.’s plannen zullen zijn voor zijn variant op de Kristallnacht.
  Deze tweet lijkt me een aardige aanzet. Even ter opfrissing, de leuze met als oorzaak de Kristallnacht was: “Niet Herschel Grynszpan, maar het gehele Jodendom is verantwoordelijk voor de dood van een Duitse diplomaat”. (knip en plakwerk uit wikipedia)

 6. Wilders’ aanhang is niet interessant. Die zijn al zo geïndoctrineerd dat ze alleen nog maar geloven wat Wilders zegt. We kunnen beter proberen te voorkomen dat er nog meer mensen overlopen naar dat cryptofascistoïde clubje.

 7. Regels voor reacties stellen dat je niemand mag beledigen. Hoe kan het dan zo zijn dat hier Wilders en zijn aanhang mogen worden beledigd door enkelen? En ook het goedpraten van zo’n daad door te stellen dat de dader wellicht door pesterijen tot zo’n daad komt is een schande voor de slachtoffers. Schande!

 8. @ Tante Poes:

  Niemand beledigt hier Wilders en niemand praat die moord goed. Wilders bedrijft politiek op kosten van het leed van anderen. Een lijkenpikker eerste klas, toegejuicht door racisten en vreemdelingenhaters. Over het leed van anderen horen we hem niet.

 9. Tante Poes Schreef:

  Regels voor reacties stellen dat je niemand mag beledigen. Hoe kan het dan zo zijn dat hier Wilders en zijn aanhang mogen worden beledigd door enkelen? En ook het goedpraten van zo’n daad door te stellen dat de dader wellicht door pesterijen tot zo’n daad komt is een schande voor de slachtoffers. Schande!

  `k Wist niet dat er al Nederlandse Anschluss met Israël was! Moet het NL volk wat in Israël (waar ligt dat eigenlijk?) gebeurt meer boeien dan bv. de Japanse tsunami?
  Tja, Wilders belédigen? 😆 Het is toch echt andersom hoor. En waarom zou dat niet mogen? De Lijder heeft immers vrije meningsuiting gedicteerd? 🙂 Of zie ik dat verkeerd?

 10. hahahaha ik lach me dood om jullie, het klopt tot nu toe wel allemaal wat hij zegt over de islam,
  dat is meerdere malen bewezen en je bent gestoord als je niet ziet wat
  de koran allemaal voor rare regels heeft die uitgevoerd worden.
  wilders aanhang is niet interessant? je bent zelf niet interessant
  ga eerst even de geschiedenis bestuderen voordat je deze rare praatjes
  over zijn ‘onwaarheden’ gaat verspreiden.

 11. @ A:

  Ik ga steeds meer over mijn nek van de mensen die nu nog achter gekke Geert aan blijven lopen.
  Jeetje, zijn jullie blind, doof enz.?

  Als het verdomme andersom is (een Israëliet moord een Moslim-gezin uit) hoor je Geert niet.
  Dat vindt hij wel prima, daar maakt hij zich niet druk om.

  Als duizenden mensen in Japan dakloos zijn geworden, dood zijn, een kernreactor dreigt te klappen hoor je Geert ook niet. Dat is de ‘ver van zijn bed show’.

  Als kinderen zijn teksten zeggen blèèèrt hij de hele boel bij elkaar dat het ‘schande’ is.

  Maar de foto’s van een uitgemoord gezin mag hij wel gebruiken als propaganda? 😥 😥

  En gekke Geert vertelt ‘waarheden’ over DE Islam?
  Lul niet, er zijn natúúrlijk geloofsidioten in de Islam.
  Net zoals die er zijn bij Joden, Christenen, Katholieken, Atheïsten enz.
  Maar 99% van de Islamieten zijn gewone mensen, die huisje-boompje-beestje willen.
  ZONDER geweld, gewoon: leven.

  (zo, ik was even boos!)

 12. @ A:

  En waar is de verontwaardiging over kapotgeschoten Palestijnse kinderen? Oh, die zijn natuurlijk zelf schuld omdat ze moslim zijn.

  Typisch hoe PVV aanhangers zich telkens weer als deskundige op het gebied van de Islam en als Korankenner voordoen, terwijl het eigenlijk moslimhatende racisten zijn. Vroeger waren het antisemieten, nu hebben ze in islamofobie maatschappelijke aanvaardbaarheid ontdekt.

 13. @ Jacqueline:

  Gelukkig denkt het grootste deel va Nederland nog na Jacqueline.
  Gekke Geert heeft gelukkig maar een klein deel van de bevolking achter hem staan.
  En ik probeer altijd rustig te blijven als ik reacties zoals die van A zie.
  Maar soms he………..lukt het me even niet en wordt ik BOOS.
  Niet dat het helpt, A gaat er echt niet anders van denken.
  Maar ik ben het kwijt en dat lucht op. 🙂

 14. A Schreef:

  het klopt tot nu toe wel allemaal wat hij zegt over de islam,
  dat is meerdere malen bewezen en je bent gestoord als je niet ziet wat

  Er is geen Islamprobleem zoals je Lijder Wilders dat voorbralt. Er is niets bewezen.
  Wel staat vast dat pvv-adepten xenomorf zijn. 😈
  Het uitfluimen van het woord `gestoord’ jegens andersdenkenden toont aan dat je een minderwaardige hork bent die het recht heeft verspeeld om mee te praten in een beschaafde omgeving. 👿

 15. Hallo ik ben zelf Christen en had een hekel aan Moslims, ik vond ze eng en gevaarlijk. 1 ex-moslim is sinds 6 jaar tot Jezus gekomen en ik hou van hem nog meer dan van me eigen familie. Deze man heeft al meer dan 100 moslims tot Christus bekeerd. Veel van deze mensen waren ernstig ziek. hadden kanker en andere ziektes, maar werden door het gebed van die man in 1 x genezen door Jezus Christus! Daarom moeten alle Christenen bidden voor de Moslims. Laten de Moslims massaal tot bekering komen en laten wij allen van elkaar houden en elkaar een goed leven gunnen! Hierbij zegen ik alle mensen die dit lezen en ik zegen ook de Moslims en de Joden in Jezus naam 🙂 En wens jullie alle vrede van Christus toe!! Amen.

 16. Wilders krijgt weer volop de aandacht .
  Deze aandacht brengt hem weer volop in beeld en maakt zijn partij alleen maar groter.
  ze zouden wilders juist zo min mogelijk in beeld moeten brengen, dan verzwakt de “wildershype” vanzelf weer.
  Hoe meer aandacht hij krijgt, des te meer aanhangers !

 17. Collumpje Schreef:

  Wilders krijgt weer volop de aandacht .
  Deze aandacht brengt hem weer volop in beeld en maakt zijn partij alleen maar groter.
  ze zouden wilders juist zo min mogelijk in beeld moeten brengen, dan verzwakt de “wildershype” vanzelf weer.
  Hoe meer aandacht hij krijgt, des te meer aanhangers !

  Je hebt gelijk zo hadden we het niet bekeken we zullen de site direct opheffen. 😀

 18. Collumpje Schreef:

  Deze aandacht brengt hem weer volop in beeld en maakt zijn partij alleen maar groter.

  EP2009: 17,0%
  TK2010: 15,5%
  PS2011: 12,4%

  Vreemde manier van “groter worden”. 😛

 19. Tante Poes Schreef:

  Regels voor reacties stellen dat je niemand mag beledigen. Hoe kan het dan zo zijn dat hier Wilders en zijn aanhang mogen worden beledigd door enkelen? En ook het goedpraten van zo’n daad door te stellen dat de dader wellicht door pesterijen tot zo’n daad komt is een schande voor de slachtoffers. Schande!

  In de Islamitische media wereldwijd is de dood van de kinderen dan ook unaniem veroordeeld . Die van de ouders vaak ook , In tegenstelling tot de duidelijke positie van de kinderen , volgens de Quran ( dus niet hadith ) altijd verboden , is de positie van volwassen Zionistische bezetters ( in de westerse media vaak “kolonisten ” genoemd ) minder duidelijk … Niet vechtende zijn in principe onschendbaar maar aangezien er vanuit die “nederzettingen “vaak op Palestijnen ( Inclusief kleine kinderen als slachtoffer , maar dat is dan weer zelden nieuws ) word geschoten zijn de Schriftgeleerden niet unaniem of ze nu als groep wel of niet als “vijandelijke strijders beschouwd mogen worden …

 20. Jacqueline Schreef:

  Vroeger was ons land bekend om onze Nederlandse verzetsmensen!
  Degene die zwijg stemt toe met dit zooitje fascisten we staan voor gek in de wereld door die patiënt van de PVV!

  Onterecht , er waren ladingen meer collaborateurs dan verzetsmensen , de verzetsmensen zijn voor een deel al tijdens de hongerwinter door de Nederlandse regering in ballingschap aan de Nazi’s verraden ( Velser affaire ) en zij die al vanaf de Spaanse burgeroorlog tegen het fascisme streden hadden meer moeite of na de oorlog hun nationaliteit terug te krijgen dan Nederlandse SSrs en Oostfrontstrijders

 21. Niet te geloven wat je hier allemaal leest.
  Jacqueline,rustig aan joh zo fel als jij bent is Wilders nog niet eens,dat is ook zijn kracht hij kan dingen op de goede manier verwoorden en wordt niet boos,zegt gewoon wat hij zeggen moet en dat wil het volk horen.
  Blijf geloven in de goedheid van het islamitisch geloof,maar daarom leeft die man ook al 7 jaar niet in vrijheid!!!!!!!! Hij mag deze uitspraken doen omdat hij ze aan de lijve ondervindt.
  Houdt je oogkleppen maar op,dat zijn we al zo lang gewend in dit land.

 22. :@ Jacqueline:

  😥 Jaqueline

  Dit is nu pas echt een gotspe om de verzetstrijders erbij te halen. Mijn opa zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou weten dat we dit land waarvoor hij heeft gevochten, op deze manier hebben verkwanseld aan Europa en een stel emigranten. Werkelijk ongelofelijk dat ik dit van een Amsterdamse hoor. Heb jij al die tijd op een terrasje in Amsterdam-Zuid gezeten terwijl onze stad is afgebroken en overgenomen? Tjongejonge…
  Zestig jaar geleden waren het die kelere-moffen die dicteerden wat er hier gedaan en gelaten moest worden. Kijk eens om je heen wie het nu steeds meer beginnen te dicteren.

  Ik stem geen PVV, omdat ik niet rechts ben. Maar als er een linkse partij was, die zich ook tegen de Islam zou verzetten, hadden ze voor altijd mijn stem. Ik geloof in eerlijke verdeling onder mensen met veel en weinig geld, maar niet voor een stel uitzuigers, die nog niet eens dankbaar zijn dat ze hier alles hebben kunnen leren en krijgen, wat ze in hun thuisland niet hadden en nu nog praatjes hebben ook.

  Wat Wilders betreft, hij is niet opgestaan en heeft toen volk achter zich gekregen, maar hij is opgestaan uit de stem van het volk dat het helemaal zat was. Ik ben benieuwd hoe jij zou reageren als je mensen bij jou thuis laat wonen omdat ze elders amper een hap te vreten hadden en ze bij jou thuis de dienst gaan uitmaken en helemaal naar hun eigen regels gaan leven. Ben je dan ook nog zo politiek correct of smijt je ze ook je huis uit als ze niet een beetje rustig aan willen doen?

 23. Infidel Schreef:

  is nu pas echt een gotspe om de verzetstrijders erbij te halen.

  @46 Infidel. Prima dat Jacqueline er vezetsstrijders bijhaalt. Deze moedige Nederlanders verstopten ook Joden, met gevaar voor eigen leven. Na de oorlog stank voor dank van Zionistische en de zg. joods-gristelijke lobbies omdat de meesten van hen `communisten’ waren.
  Wat mij betreft mag er tegen Wilders weer verzet worden gepleegd. En waarom? Omdat er geen islamprobleem is en fascistische haatzaaiers die dit beweren moeten worden aangegeven bij Justitie.

 24. @ Infidel

  Ik stem geen PVV, omdat ik niet rechts ben. Maar als er een linkse partij was, die zich ook tegen de Islam zou verzetten, hadden ze voor altijd mijn stem. Ik geloof in eerlijke verdeling onder mensen met veel en weinig geld, maar niet voor een stel uitzuigers, die nog niet eens dankbaar zijn dat ze hier alles hebben kunnen leren en krijgen, wat ze in hun thuisland niet hadden en nu nog praatjes hebben ook.

  1. De SP was heel critisch tegen de “massa-sprookjes”
  2. Een Rechts kabinet heeft ervoor gezorgd dat de mensen er in eerste instantie waren, want het waren tijdelijke arbeiders.
  3.Ik begrijp uw punt niet dat u ze uitzuigers noemt, want de meeste migranten die hier zijn hebben toch echt een baan en dragen bij aan de economie.
  4. We zijn inmiddels bezig aan de 3e en 4e generatie en die studeert, werkt vaker dan hun ouders. Ik zie niet waar u die luilakken vandaan haalt. Op een gemiddelde HBO instelling is er een nipte minderheid die je allochtoon kunt noemen. En dan niet eens terecht want volgens CBS ben je geen alloctoon meer als 3e generatie.
  5. Waarom zou ik dankbaar zijn als ik door mensen als Infidels niet als Nederlander wordt beschouwd?Je had die mensen ook kunnen verwelkomen, maar ik proef eerder walging tegenoevr die mensen in je spreken. Integratie komt van 2 kanten.
  6. Ik vul het nog aan, in af wachting op je antwoord……

 25. @Sjef

  Ik zat op basisschool (toen lagere school geheten) toen de eerste generatie nèt door die idioten van het bedrijfsleven, als goedkope arbeidskrachten hier naartoe gehaald waren. Ik zat in de generatie die voor het eerst moslim-klasgenootjes kreeg. Ik kan me nog goed herinneren dat ik door mijn opvoeding hier heel open tegenover stond. Nou dat heb ik geweten.. Bij het minste of geringste, was deze tweede generatie, zo agressief dat het niet te vergelijken was. Zels tegen onderwijzers van ik maak je dood, ik maak je dood, want dat leek ze in de mond bestorven. Bij ze thuiskomen als vriendjes kon meestal niet en als het al kon, leek na de voordeur van het huis, niets meer op wat je in Nederland gewoonlijk aantrof. Er werd ook geen enkele poging gedaan iets Nederlands te zeggen. Het was veel te gemakkelijk om met elkaar te brabbelen. Opgroeiend ben ik mijn best blijven doen vrienden te maken uit elke hoek, ongeacht nationaliteit. Ik was in discussie met mensen die zeiden dat buitenlanders stonken. Ik zei dat spruitjes nogal lekker roken en dat ze normaal moesten doen. Niet lang daarna werden dieren op het balkon naast mijn zuster barbaars geslacht. Ik dacht dat het allemaal wel zou overgaan, als we het de tijd maar gaven en zouden zorgen voor een wederzijdse communicatie. Nu ligr er vless van die smerige onverdoofde praktijken in de supermarkt. Telkens ben ik weer tegen andere problemen opgelopen, Zelfs het meest geïntgreerd lijkende gezin dat ik kende, bleek eerst in illegale naaiatteliers te zitten waar ze hun eigen volk aan het uitbuiten waren en toen dat niet meer mogelijk was gingen ze in de cocaïnehandel. (Ondertussen had iedereen zo’n keurige baan dus, maar dat was niet genoeg.) Ooms werden overgehaald en met een beetje hulp van een corrupte bevriende arts, onder een valse identiteit geopereerd, zodat ze weer fris en fruitig terugkonden. Ik heb zo in mijn leven massa’s ervaringen opgedaan, juist doordat ik met ze omging. Niet van horen zeggen dus! De derde en vierde generatie, zijn er niet beter op geworden, eerder slechter en inderdaad proeft u nu de walging van mij. Ik heb het opgegeven, mijn best gedaan in de veronderstelling dat we allemaal mensen zijn. Ja, dat zijn we, maar wel met een compleet andere moraal en agenda. Ik kan u urenlang, pagina’s vol met voorbeelden aandragen. Ze zullen of niet worden geloofd, of worden weggewuifd als incidenten. We hebben altijd kansarmen gehad in onze samenleving. Als je echter nu een kansarme Marrokaan bent, is dat kennelijk een verontschuldiging om de beest uit te gaan hangen, te stelen en andere mensen kapot te maken. Sorry, ik heb het met ze gahad en hun hele achterlijke ideologie erbij. Iedereen die zich werkelijk heeft geïntegreerd, ook achter de voordeur Nederlander is, vrouwen als gelijke ziet en die ideologie achter zich heeft gelaten, heeft mijn zegen en zou ik zonder moeite bevriend mee kunnen zijn. De anderen mogen van mij……

 26. http://www.gelderlander.nl/nieuws/algemeen/binnenland/8322435/Nederland-veroordeelt-moord-Israelisch-gezin.ece

  De zionist Uri Rosenthal vindt het nodig om de moord op die zionistische landrovers/bezettende kolonisten te veroordelen. Er vinden op dagelijkse basis een hele hoop moorden plaats in deze wereld, gaat de zionist Rosenthal ze allemaal iedere keer veroordelen??? Vreemd genoeg hoor ik die zionist Rosenthal nooit wanneer Palestijnen worden vermoord/verwond/verdreven van hun huizen en land door de Israeliers. Het wordt hoog tijd dat iemand eens gaat onderzoeken waar de loyaliteit van Rosenthal ligt, bij z’n zionistische vriendjes in Israel of bij de Nederlandse bevolking in NL ??

 27. scheiding-ontvadering is in wezen gezinsmoord op kinderen&vaders, abortus is gelegaliseerde kindermoord, gfeminisme is karaktermoord, respecteer bloedbanden en eerbiedig familielevens, feminisme is links&rechts sex-socialisme, fascisme&communisme erger dan racisme, femini$$me is het beest!

 28. Ram Schreef:

  http://www.gelderlander.nl/nieuws/algemeen/binnenland/8322435/Nederland-veroordeelt-moord-Israelisch-gezin.ece
  De zionist Uri Rosenthal vindt het nodig om de moord op die zionistische landrovers/bezettende kolonisten te veroordelen. Er vinden op dagelijkse basis een hele hoop moorden plaats in deze wereld, gaat de zionist Rosenthal ze allemaal iedere keer veroordelen??? Vreemd genoeg hoor ik die zionist Rosenthal nooit wanneer Palestijnen worden vermoord/verwond/verdreven van hun huizen en land door de Israeliers. Het wordt hoog tijd dat iemand eens gaat onderzoeken waar de loyaliteit van Rosenthal ligt, bij z’n zionistische vriendjes in Israel of bij de Nederlandse bevolking in NL ??

  Ram , in de hele Islamitische wereld is de moord op de kinderen van dit gezin veroordeeld , daar lees je ook niets over in de Nederlandse media ..

 29. @ Infidel:

  Ja Ja Infidel omdat jij het “echt” hebt meegemaakt zijn alle allochtonen (lees moslims) door en door slecht en niet te vertrouwen . . .

  Voor elke negatief voorbeeld heb ik een positief voorbeeld . . . einde discussie . . . oh nee toch niet want alleen het orakel van Venlo heeft gelijk en zij die zijn hielen likken . . .

Reacties zijn gesloten.