Het moreel totaal verrotte brein van CDA-terrorist Raymond Knops

Eén van die pareltjes van ‘de westerse democratie’ waarvoor sinds 11 September 2001 naar schatting reeds bijna anderhalf miljoen mensen zijn vermoord is Guantánamo Bay, die beruchte VS-gevangenis op wederrechtelijk bezette Cubaanse bodem.
Toen Barack Obama aantrad als president zou hij, zo luidde één van zijn plechtige beloftes, die gevangenis onmiddellijk sluiten.
Zoals met wel meer beloftes van de Nobelprijswinnaar het geval is, moet het nog steeds gebeuren.
Er worden wel pogingen ondernomen maar eenvoudig is dat niet. Want één van de vragen is: waar moeten de mensen die zo lang ten onrechte vast zaten in dat vervloekte oord heen?
Reden dat Nederland gevraagd is maar liefst twee van de nog honderdtweeëntwintig mensen op te nemen.
Maar daar wil CDA Tweede Kamerlid Raymond Knops bijvoorbeeld niets van weten. Ook al zaten die mensen ten onrechte vast in gruwelijke omstandigheden die spotten met elke vorm van beschaving en recht, werden ze gemarteld, waren ze gewoonweg wederrechtelijk ontvoerd en werd hen een regulier, controleerbaar proces waarin de schuld of onschuld inzake een deugdelijke aanklacht kon worden vastgesteld en waarin ze zich juridisch konden laten bijstaan onthouden, volgens Knops blijven het terroristen. Net zoals men bij het vod van mediahoerenmadame Philippe Remarque van mening is dat wie het stempel ‘jihadist’ opgeplakt heeft gekregen op basis van een valse beschuldiging desalniettemin gewoon een ‘jihadist’ blijft.

Raymond Knops van het CDA:

“Het lijkt me geen goed idee dat terroristen die daar in de gevangenis zitten naar Nederland zouden gaan. Laat ze daar maar lekker zitten dan.”

Bron

Het is duidelijk: ‘volksvertegenwoordiger’ Raymond Knops van het CDA dat medeplichtig is aan de meest weerzinwekkende oorlogsmisdaden die de wereld ooit gezien heeft, heeft niks met recht en rechtvaardigheid, mensenrechten of empathie jegens mensen die een verschrikkelijk lot hebben ondergaan en die letterlijk geen kant opkunnen.
Waar kennen we dit sujet met zijn ziekelijke brein ook alweer van?

Over ‘lekker laten zitten dan’ gesproken: terrorist Raymond Knops (want hij is een terrorist in mijn opinie: niet minder in elk geval dan die twee mensen in Guantánamo Bay.) die op zijn persoonlijke pagina op de site van de Tweede Kamer het motto heeft staan ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’ zit op uw kosten al 3349 dagen lekker op het pluche en is onder het regelmatig uitkramen van de meest rabiate en mensen verachtende onzin al die 3349 dagen lekker bezig zijn eigen bankrekening lekker te verbeteren.

Raymond Knops (CDA): waardig lid van een vergaarbak vol moreel ontspoorden en altijd tijd voor een babbeltje met de haatzaaiers van een nazi-omroep. (eigen screenshot)
Raymond Knops (CDA): waardig lid van een vergaarbak vol moreel ontspoorden en altijd tijd voor een babbeltje met de haatzaaiers van een nazi-omroep. (eigen screenshot)

1 gedachte over “Het moreel totaal verrotte brein van CDA-terrorist Raymond Knops”

  1. Pingback: Het vergif van Raymond Knops (CDA) en ontzag op bestelling | Krapuul

Reacties zijn gesloten.