Het Mocro-sletje van Rotterdam

Ook dit Mocro-sletje heeft altijd tijd voor een gezellig babbeltje met zijn vrienden van de nazi-omroep POWNed
Ook dit Mocro-sletje heeft altijd tijd voor een gezellig babbeltje met zijn vrienden van de nazi-omroep POWNed

Soms vraag je je toch werkelijk af wat voor een ontstellende gek die Ahmed Aboutaleb – burgemeester van de fascistische enclave Rotterdam, van de partij van schedelmeters die hun hooivorkenbrigades direct mobiliseren en beginnen te janken bij het eerste de beste beetje kritiek op hun vunzige plannetjes, van de partij van ‘vol is vol‘ naar de beste tradities van Hans Janmaat, van de partij waar men hele flinke taal uitslaat maar zeven kleuren stront schijt als iemand zijn baard kamt, van de partij waar men het heeft over ‘vernederen voor de eigen groep’ en ‘etnische monopolies’ en men een bende wannabe massamoordenaars en etnische zuiveraars helemaal toppie vindt – wel niet is:

De moslimgemeenschap moet zich actief inzetten om de angst bij autochtone Nederlanders over de radicale islam weg te nemen. Niemand kan de vrees van Nederlanders wegnemen, behalve de moslimgemeenschap zelf.

(Bron)

Aldus de burgemeester die in zijn stad met een stel gore nazi’s samenwerkt welke van mening is dat asielzoekers ’te humaan’ behandeld worden.
‘Moslims moeten de hand reiken.’ O echt? Ik zie een dergelijke opmerking na anderhalf decennium haatpropaganda aan het adres van mijn islamitische landgenoten als een ongelooflijk smerige, achterbakse insinuatie welke komt op de dag dat de fantasten over sharia-wijken en jihad-belten één voor één van hun voetstuk beginnen te donderen (want geloof me: haatheks Drayer is na dat misbaksel Ramesar echt niet de laatste die omlaag gesodemieterd is met haar leugens en haatzaaierij). In wat voor parallel universum leeft die vent eigenlijk?

2014-10-24 Nico Groenewold

2014-07-04 Genocide, so be it2014-08-18 Vergassen dus

2014-09-11 Europe flyer tuig nikkers marokkanen

2014-08-16 Propstra

2014-12-10 PVV de Graaff Dood aan alle moslims

2014-08-15 VVD Neerhof over Breivik 2

2014-09-24 TB onschuldig

Moet ik het nog hebben over massamoordverheerlijkers als Bart Schut, fascisten als Andries Knevel met zijn ‘daar hebben ze het toch naar gemaakt’, het beest van Budel dat ‘koppen’ wil afhakken?
Wie moet nou eigenlijk wie de hand reiken? Wie fantaseren er eigenlijk steeds openlijker over genocide, massamoord, concentratiekampen en getto’s? Wie, Aboutaleb? Wie prediken begrip voor iemand die bijna tachtig kinderen doodschoot?
Hoeveel van die ‘radicale moslims’ zitten er eigenlijk in de Tweede Kamer, die vergaarbak van nazi’s en massamoordverheerlijkers , te mekkeren over allerlei soorten baarmoederproblematiek? Hoeveel?!
Ik ben banger voor griezels als Aboutaleb, Asscher en Marcouch (kijkt u hier even zo lang het nog kan in het kader van het leerproces van Cees van der Laan hoe PVV’er Marcouch op de strontkar van Ramesar is gesprongen) dan voor verdachte Geert W., zijn tweede kans nazi’s, al die PVV-stemmende tokkies en IS-strijders bij elkaar.

Door de werkelijkheid zó opzichtig compleet om te draaien kun je fascisme natuurlijk ook faciliteren.
Weet u hoe ze iemand die dat om bij zijn boze, verongelijkte, bange blanke baasjes in het gevlei te komen doet noemen meneer Aboutaleb?
Dat noemen ze een ‘Mocro-sletje’. Vrij vertaald: een ordinaire hoer.
Niet ten onrechte in uw geval dacht ik zo.
Als u zo graag wat aan het onderwijs wilt doen, zou ik maar eens heel snel beginnen: Mandy ter Weel en Ronald Henning zijn het stuitende bewijs dat daar iets vreselijk mis is gegaan.
Of beter: laat anderen dat maar doen. U hebt uw krediet wel zo langzamerhand verspeeld, Mocro-sletje uit Rotterdam.
Trouwens, komen de bij de EO graag geziene gast Sylvana die graag moslims aan bomen ziet bungelen en mensen om hun mening bedreigt met verbrijzelde schedels alsook haar lieftallige echtgenoot Robert die wat heeft met stoepranden niet uit uw stad, clown Aboutaleb?