Het is winter! Hier moet de overheid tegen ingrijpen!

Althans, dit vindt de PVV in Almere die eist dat er onderzoek wordt gedaan naar de chaos als gevolg van gladheid op de weg.
Dat heb je zo, nietwaar, de met de klimaatmaffia collaborerende linkse elite doet net of het nooit winter wordt. Er zijn echter wakkere volksvertegenwoordigers die het niet ontgaat dat het glad op de weg kan zijn.
Het kan zo nog maanden doorgaan, durven wij voorspellen (en dat terwijl de meesten onzer bij de klimaatmaffia horen), en het kan ook nog slecht aflopen.

11 gedachten over “Het is winter! Hier moet de overheid tegen ingrijpen!”

 1. Verwarming onder de weg! De oplossing! Heeft die kerncentrale van Maxime ook nog nationaal nut ipv dat het allemaal naar het buitenland gaat.

 2. “De gemeente heeft echter al op de vragen van Van Dijk antwoord gegeven. In een verklaring zei de gemeente dat het strooien gisteravond tevergeefs is geweest. Door de regen spoelde het zout weg.”

  Ja dat zijn dan weer logische gevolgtrekkingen die een PVV-ert niet kan trekken. Zout strooien -> regen -> zout spoelt weg.

  Maar ben benieuwd wanneer hij oproept dat de gemeente iets moet doen aan de regen. Volgende vraag dan maar.

 3. in navolging van Wim Kan zal de PVV gaan pleiten voor een overkapping van Nederland

  op die manier wordt het meteen onmogelijke gemaakt om nog langer gebruik te maken van de diverse luchthavens zodat tsunami’s van gelukszoekers buiten de deur gehouden worden…

 4. @4
  En als bijkomend voordeel een localisering van het broeikas effect waardoor die verwarming onder de weg ook niet nodig is.

 5. ” Het is winter! ..En het komt van Links!” ..of van de moslims?

  FF paar kamervragen aan de Minister stellen…. 🙂

 6. nexus m. Schreef:

  ” Het is winter! ..En het komt van Links!” ..of van de moslims?

  Henk & Ingrid hopen juist op een witte Kerst, want dat is romantisch en Hollywood. Schuld van links als ze straks met Kerst nat worden en hun vuurwerk het niet doet met oud & nieuw omdat het slagregent.

 7. Het is ook nooit goed, in plaats dat de klimaatsceptici van de pvv op deze berichten triomfantelijk reageren, zitten ze te zeiken over gladheidschaos, wat een heel normaal verschijnsel is in de winter.

 8. herderika Schreef:

  wat een heel normaal verschijnsel is in de winter.

  Ja, maar pas sinds de jaren 70 een vloedgolf van lieden uit niet-westerse landen is binnen getrokken.

Reacties zijn gesloten.