Het huilie huilie van Anders Breivik

De journalistiek, volgens hem een kliek van ‘culturele marxisten en multiculturalisten’, zag hij als de vijand. Mensen die een “functionerend democratisch systeem” onmogelijk maakten.

Anders Breivik vond dat hij zijn vuilspuiterij en leugens niet kon spuien op krantensites van Noorwegen en schoot daarom maar 77 jonge mensen dood, jonge socialisten die er volgens hem – en nog wat ander rechtsextreem geteisem in de wereld – om vroegen.
Kortom, Anders Breivik is gewoon een jankerd, zoals dat gebruik is in (extreem)rechtse kringen.

Nou dan hoeven we ons in Nederland geen zorgen te maken, hè? De website van de Telegraaf en nujij.nl voldoen helemaal aan de rechtsextremisten hun wensen. Daar mogen ze zo zot doen als ze willen. Alleen linkse mensen worden daar geweerd, dat dan weer wel, gelukkig dicht ik die wel gewoon gezond verstand toe.

😥

2 gedachten over “Het huilie huilie van Anders Breivik”

  1. De Noorse klant Aftenbladet doet op de opiniepagina nu aan zelfreflectie. Het censuurbeleid, zo stelt redacteur Torbjørn Kindingstad, leidt misschien tot het radicaliseren van duizenden mensen die geen stem krijgen in het publieke debat. Hij erkent dat vele opinies van neonazi’s en xenofobe groeperingen worden afgewezen. “Niet noodzakelijkerwijs vanwege hun mening, maar vaak als gevolg van hun formuleringen en buitensporige claims die niet bewezen kunnen worden.”

    Is hier ook inderdaad. Extreemrechtse gekken beweren van alles zonder onderbouwing. Dat heet bij ons in de REGELS “herhaaldelijk dom zitten liegen”. Plus dat ze altijd hun uiterste best doen om andere reageerders over de zeik te helpen en dat staan we hier van niet 1 reageerder toe en dus ook niet van extreemrechtse gekken.

  2. Ik vind dat zo’n onzin.. dat hij niet mocht zeggen wat hij wou… Dokument.no is een Noorse website die dat soort geluiden laat horen. Er was ook een poplistische partij….

    Ik denk dat het gewoon weer een nieuwe tactiek is om net zo lang door te ouwehoeren tot ze kunnen zeggen van “Kijk eigenlijk kwam ook deze kogel van Links”.

Reacties zijn gesloten.