Lijst veroordeelde kamerleden bestaat voornamelijk uit PVV’ers

Dit is een gastbijdrage van: Frank

PVV-leider Geert Wilders neemt Tweede Kamerlid Jhim van Bemmel een deel van zijn taken af, omdat hij heeft verzwegen dat hij ooit is veroordeeld voor valsheid in geschrifte. Wilders moet nog kijken welk deel van zijn portefeuille Van Bemmel moet inleveren.

Wilders stelde dat woensdagavond naar aanleiding van een uitzending van RTL Nieuws. Van Bemmel voert namens de PVV onder meer het woord over ruimtelijke ordening, consumentenzaken en de postmarkt.

Van de 7 kamerleden met een veroordeling behoren er 5 tot de PVV fractie. Alleen wou Hero Brinkman geen antwoord geven dus het kunnen er ook 6 van de 8 zijn.

Wel benieuwd wat de veroordeling van Hero Brinkman is.

Gokken in de comments.

Deze open podium post van Frank is iets aangepast door de redactie.

15 gedachten over “Lijst veroordeelde kamerleden bestaat voornamelijk uit PVV’ers”

  1. Veroordeling SP’er en VVD’er waren voor rijden onder invloed – de ene 30 en de andere 36 jaar geleden. (weet niet meer waar 30 en 36 bijhoort),

    Jhim van Bemmel is in 2006 veroordeeld. Zag dat Geert pissig was 😈 Maarre, gaat er weer een in de PVV fractie niks zitten doen in de TK op kosten van onze belastingcenten. Gaat lekker zo.

  2. Even gokken, het is natuurlijk een PVV’er dus het zal wel iets met een lul zijn. Ik gok dat Brinkman een veroordelinkje wegens potloodventen op zak heeft.

  3. O, ik zie het bij De Telegraaf: Vrachtbrieven vervalst. Heeft het iets met DRUGS of met BTW-ontduiking te maken? Kan haast niet anders. Verder op zoek, journaille!! :mrgreen:

  4. Misschiien heeft ie wel asielzoekers binnengesmokkeld. Die Bosma die probeerde ook subsidie te krijgen toen ie nog bij een multiculturele radiozender werkte.

  5. Die van de Roon is ook mooi: ‘Het is niet mijn broer, maar toch de zoon van mijn vader…’

    De Roon is veroordeeld voor een snelheidsovertreding, maar niet zelf. Er is door een hem onbekende bestuurder te hard gereden met een ‘motorvoertuig’ dat in zijn bezit was, zegt hij in een reactie. Omdat de bestuurder niet bekend is, is de eigenaar van het voertuig (De Roon) veroordeeld voor de overtreding.

Reacties zijn gesloten.