Het gaat goed met de groei – van de voedselbank

De 149 voedselbanken kunnen de vraag echter niet aan. ”Het lukt ze niet om dit groeiend aantal klanten van een volwaardig en gezond voedselpakket te voorzien”, liet Voedselbanken Nederland donderdag weten.(…)
Naast de ‘reguliere’ klanten kloppen steeds meer zzp’ers, kleine en middelgrote ondernemers en mensen die in scheiding liggen aan voor een voedselpakket. “We verwachten dan ook niet dat het aantal klanten dit jaar zal afnemen”, aldus een woordvoerder. “Of er meer klanten bij komen? We hopen het niet.”

Verder lezen.

9 gedachten over “Het gaat goed met de groei – van de voedselbank”

  1. Mooi man die rechtse hobby’s.

    VVD’er du jour op het menu. Vingers likken = knoken knauwen.

  2. Ja die economie trekt weer aan. Vandaar dat men overal bij de WWB weer nieuwe gezichten treft. HEY! JIJ HIER! JIJ HAD TOCH een goed lopende zaak !? Of man hoor nu dat je met je kind op komst je huis heb moeten verkopen met een dikke restschuld nu je de zak heb gekregen ? Oh is je relatie nu ook kapot…

  3. Leon heeft gelijk. Ook relatie’s gaan door de armoede kapot. Maar ondertussen komen de datingsites als paddestoelen uit de grond…

  4. Ja tegenwoordig is alles te koop. Met dank aan met name de VVD.

    Slaven nodig ? Handjeklap met de gemeente en je vult je bedrijf met tegenprestatie lijfeigenen of participatie horigen. Dat is nog eens keuze he! Want marktwerking van de VVD geeft je keuzen.

Reacties zijn gesloten.