2 gedachten over “Het definitieve bewijs: we hebben een bruin-zwarte coalitie”

  1. Wat een heerlijk bewijs voor Christelijke liefde van de kant van de SGP!

    Echter zijn dat farizeërs met tafels voor de 1e kamer. Wie zal ze omver gooien?

  2. Mijn God, nee, pardon ik bedoel hun God, zag die oprichter van dat Grefoverbond eruit als een inteelt-Neanderthaler? Ik weet wel dat je iemand niet op uiterlijk mag beoordelen maar bij de foto van de christen Kersten (kersten betekent christen, dus da’s dubbelop, ook dat nog) kan ik het echt niet laten . Wat een uitgestreken smoelwerk. Zo zien ze er allemaal uit bij de SGP. Net als junks en die afgrijselijke gladgestreken botoxgezichten; ze zijn allemaal uitwisselbaar en het verschil zal je niet eens merken.

    Zo, ik had vandaag zin om m’n overtollig gal nu eens niet aan die waarvan de naam beter niet genoemd kan worden, te verspillen.

Reacties zijn gesloten.