Het creëren van Lebensraum door de Grote Leider

De aanvoerder van dit zootje schijthuizen, met als electoraat de verzamelde lage voorhoofden van Nederland, is iemand die met behulp van waterstofperoxide hardnekkig probeert om nog enigszins op een Ariër te lijken. Verder is die mislukte Mozart-coupe hooguit te verklaren uit het gevoel voor operette, wat Limburgers én Oostenrijkers in de genen lijkt te zitten. Daarnaast zou het een uiting van frustratie kunnen zijn. Immers; zijn talent voor het theatrale is nooit door mediamagnaten opgemerkt.

Het heeft niet zo mogen zijn. Sterker nog; het ziet er naar uit dat hij – toegerust met stiekeme regeringsmacht – gelegitimeerd de jacht op de zwakkeren in de samenleving heeft geopend.

Dan duurt het nog maar even en sadisme wordt verheven tot beleid: als de Islamieten zijn opgerot, zijn de ouderen, gehandicapten, bijstandtrekkers en ander tuig aan de beurt. Die krijgen de schuld van een stagnerende economie en de maatschappelijke chaos. Eerst wordt er nog uitbundig door hun brievenbus gezeken.

Karel Kanits, grote vriend van de Grote Lijder :grin:, schetst nog even wat beelden over wat ons arme Nederland overkomt en kán overkomen als deze waanzin van dit kabinet door kan gaan.

5 gedachten over “Het creëren van Lebensraum door de Grote Leider”

 1. “en sadisme wordt verheven tot beleid: als de Islamieten zijn opgerot, zijn de ouderen, gehandicapten, bijstandtrekkers en ander tuig aan de beurt. ”

  Halleluja, er zijn nog steeds denkende mensen onder ons! Dank je Karel!

 2. Brljant verhaal! En dan sommige van die commentaren op Joop, dat het niet ‘constructief’ is, of ‘niet grappig’, en dat men ‘niet moet polariseren’.
  Ja, gaat u maar rustig constructief zijn en niet polariseren met Geert Wilders hoor. En ik heb me ziek gelachen.

 3. Het AD-verhaal is overigens compleet uit zijn verband getrokken. ik heb daar ook uitgebreid op gereageerd, toegegeven het is niet goed hoe er mee is omgegaan, maar van bewuste discriminatie is geen sprake. Wél van verloedering en onterechte bezuinigingen, waardoor zwakkeren overmatig het slachtoffer zijn. Of ze nu een hoofddoek dragen, ouder zijn, met een kind in een buggy lopen, met tassen vol boodschappen van een goedkopere super lopen (want je kunt niet anders als gedwongen bijstandstrekker). En een chauffeur wordt afgerekend op het halen van zijn/haar rijtijden. Haal je ze niet? Geen verlenging contract. Sta je ook aan zo’n halte. Word je dus ook voorbijgereden. Dankjewel Weerd Guilders. En ook Henk en Ingrid, die op je gestemd hebben. Heel binnenkort zijn jullie ook aan de beurt. Dan komt het busje niet meer voorrijden voor je kind, wordt het gras in je wijk niet meer gemaaid, je vuil nog hooguit eens per jaar opgehaald (als het meezit) en die leuke kleine auto kunnen jullie ook vergeten. Want die wordt ineens twee keer zo duur. Die villa’s moeten tenslotte toch ergens van betaald worden? Stem mee! Stem PVV! Eén voordeel, blonderen wordt goedkoper.

 4. Nederlanders zijn altijd meer mensen van de langzame wegrotting dan van “het oplossen van problemen op het scherp der snede “geweest , ik vermoed dat na het PGB , als bij een volgend kabinet er zonder Christenen van wat voor pluimage dan ook geregeerd kan worden het gehandicapten-onderwijs weer tot grootschalige opslagplaatsen gereduceerd word ….
  Mijn arme zoontje , Dubbel paspoort , gehandicapt en een door mijn vaders zuid-nederlandse genen en zijn moeders Marokkaanse behoorlijk donker huidje …

 5. Het is de door PVV èn de VVD gepropageerde tendens om de bewijslast van hunner beweringen om te draaien die de door die partijen op scherp gezette polarisatie en het wegzetten van doodnormale [mede]burgers als criminelen of toch op zijn minst als fraudeurs, zoniet bewijsbaar dan toch in potentie frauduleus zogenaamd doordat soft geitenwollensokken linkschen daartoe de gelegenheden geven en aanmoedigen, die de grootste problemen gaan veroorzaken bij de bevolkingsgroepen die straks aan de beurt komen, uitroepteken vraagteken.

  Ik citeer uit dit stukkie “‘Daarnaast zou het een uiting van frustratie kunnen zijn. Immers; zijn talent voor het theatrale is nooit door mediamagnaten opgemerkt.
  Het heeft niet zo mogen zijn. Sterker nog; het ziet er naar uit dat hij – toegerust met stiekeme regeringsmacht – gelegitimeerd de jacht op de zwakkeren in de samenleving heeft geopend.
  Dan duurt het nog maar even en sadisme wordt verheven tot beleid: als de Islamieten zijn opgerot, zijn de ouderen, gehandicapten, bijstandtrekkers en ander tuig aan de beurt. Die krijgen de schuld van een stagnerende economie en de maatschappelijke chaos.”‘

  Het is al een tijd gaande, dat talent voor het theatrale dat zogenaamd nooit door mediamagnaten zou zijn opgemerkt. Neem van mij aan dat zelfs de zelfbenoemde linkse ‘kwaliteitspers’ daar uitbundig aan meedeed. Nog stiekemer argumenterend over boze burgers die als klant van de overheid alleen hun rechten zouden opeisen en niet hun plichten nakomen.

  In 2005 werd rond mijn 58e verjaardag mijn bijstand gestopt omdat ik niet direct binnen 9 dagen, door zo’n omgekeerde bewijslast, met bewijzen over tot meer dan 20 jaren geleden kon komen. Na vijf en een half jaar procederen, ook wel zonder advocaat omdat die het bijltje er bij had neergelegd, de rechtszaken gewonnen maar de twee en een half jaar zonder bijstand wordt niet terugwerkend betaalt doordat er nog een artikeltje 4:6 in de Algemene Wet bestuursrecht [vanuit naar ik aanneem de nazibezettingstijd] in de wet is blijven staan waar ze alle kanten mee opkunnen om je rechteloos te maken.

  Dus duurt het niet nog maar even voor sadisme wordt verheven tot beleid: als de Islamieten zijn opgerot, zijn de ouderen, gehandicapten, bijstandtrekkers en ander tuig aan de beurt komen. Die krijgen allang de schuld van een stagnerende economie en de maatschappelijke chaos, uitroepteken.

Reacties zijn gesloten.