Het CDA: voor al uw meerderheden

Meer dan driekwart van het CDA (78 procent) vindt dat Wilders de grenzen van het fatsoen regelmatig overschrijdt in de Tweede Kamer. Bijna de helft (46 procent) van de CDA-achterban vindt dat hun partij onvoldoende weerwoord geeft aan de partij van Geert Wilders.

Het CDA vindt wel vaker iets. Zelden merkt men daar echter iets van in de praktijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook helemaal nooit meer iets gehoord van de dappere dissidenten Koppejan en Ferrier.

Dit is dan ook de reden dat men helemaal nooit meer op het CDA moet stemmen. Ze hebben op papier hier en daar best aardige principes, iets met respect en zo. Maar ze hebben ook Maxime Verhagen, die liever kroketten eet dan halal. Maar verder niets tegen buitenlanders heeft, alhoewel hij de angst ervoor gerechtvaardigd vindt.

Het CDA is een politiek vulmiddel. Als u een politieke agenda hebt, en u haalt met uw partij, en een andere enigszins aan uw agenda gelieerde (ook al hebben die daarnaast nog enkele racistische programmapunten) geen meerderheid, bel het CDA!

Ook als u een linksachtig beleid wilt voeren, maar te schijterig bent om eens een echt sociaaldemocratische koers in te zetten, belt u niet de SP maar het CDA!
Het CDA zou een advertentiecampagne moeten beginnen met de slogan: CDA, voor al uw meerderheden!

Het CDA weet altijd een machiavellistische mouw aan uw ideologische jas te passen, zodat u een meerderheid in de Kamer heeft voor uw minderheidsideeën die u aan de Nederlandse bevolking op wilt leggen.

U vraagt, en het CDA draait; in welke richting dan ook.

2 gedachten over “Het CDA: voor al uw meerderheden”

  1. Eens.

    Het CDA doet alles voor macht.
    En niet alleen Verhagen, maar de meerderheid van de CDA leden.
    Kijk naar het congres, wel of geen deelname aan dit kabinet met gedoogsteun van de PVV.

Reacties zijn gesloten.