4 gedachten over “Het CDA gedoogt de PVV”

  1. Ferrier en Koppejan zijn intussen door een zeer boze Verhagen op het matje geroepen, want Wilders was weer eens woedend. In plaats dat Verhagen Wilders op zijn kop geeft, of zichzelf tot aftreden dwingt moesten, in weerwil tot de wens van eenderde van de aanwezigen op het CDA-congres, de ‘dissidenten’ tot de orde worden geroepen. Neemt niet weg dat (citaat gekopieerd uit reactie elders) Maxime Verhagen in een redevoering op 10 maart, Noordwijk (bron website min. v. BZ) over de methode-Wilders opmerkte

    [..] “Wilders zijn methode is simpel: hij speelt mensen tegen elkaar uit – op een zeer smakeloze manier. Hij is er niet op uit om mensen te binden op gemeenschappelijke waarden of te werken aan opbouwende oplossingen die gebaseerd zijn op deze gemeenschappelijke waarden. In feite, zijn benadering is het tegengestelde van opbouwend: door angst en haat te verspreiden, bouwt hij niet op, maar vernietigt alleen maar. En in dit proces schaadt hij de belangen van het Nederlandse volk en de reputatie van Nederland in de wereld. Als we toestaan dat discriminatie en haat zich verspreiden, dan zal dit alleen maar leiden tot uitsluiting, polarisatie, escalatie en eventueel confrontatie.”[..] .

    (kort samengevat en uit het Engels vertaald – onze staatslieden uiten zich kennelijk het meest krachtig tegenover een buitenlands publiek):

  2. en nu om 11.19 nog steeds geen endverslag van Opstelten, Geert staat zeker nog steeds te stampvoeten. 😈

Reacties zijn gesloten.