Het bruine ei is gelegd – CDA, VVD en PVV onderhandelaars hebben akkoord.

Mark, Maxime en Geert zijn klaar met onderhandelen en kunnen de binnengehaalde buit voor gaan leggen aan hun eigen fracties. Gezien de regimes en de mores die daar heersen, zal dat wel een ‘ja, amen’-gebedje worden.

Dan is er donderdag nog een dagje van fijnslijpen van komma’s en ander geneuzel. Kunnen zaterdag de CDA-leden hun instemming geven en kan Bruin I van start. Worden drukke tijden voor weldenkende, sociale mensen in Nederland.

19 gedachten over “Het bruine ei is gelegd – CDA, VVD en PVV onderhandelaars hebben akkoord.”

 1. Ik begrijp dat er zelfs een motto voor het nieuwe kabinet wordt gepresenteerd. Ik ben benieuwd.
  Ik vermoed iets in het genre van ‘samen voor ons eigen’ of ‘houd jij ze dom, dan houd ik ze arm’.

 2. Wilders volgens De Telegraaf:

  De PVV-leider merkte op dat het akkoord betekent dat „links niet veel te vertellen zal hebben”. „Geen Cohen, Halsema of Pechtold. Dat is goed voor Nederland

  Misschien kan de Blonde Bouffe even uitleggen in welke kabinetten GroenLinks zoal heeft meegeregeerd?

 3. akkoord is bereikt, nu maar hopen dat zij samen het land goed kunnen besturen. Nede & medelanders zijn wel boos maar niet dom . Een van de partijen moet zijn toon matigen en met goede maatregelen komen die werken en niet de mens in zijn grondrecht treft of groepen onnodig beledigen. De kans bestaat dat er paralellen worden getrokken met een 50 jaar geleden.

 4. morgen misschien een foto in de krant van de 3 lachebekjes met de Nederlandse vlag op de achtergrond?

 5. Worden drukke tijden voor weldenkende, sociale mensen in Nederland. Nou ja weldenkend???
  morgen misschien een foto in de krant van de 3 lachebekjes met de Nederlandse vlag op de achtergrond? Ja wat is hier mis mee dan? Ik ben ook trots op onze nederlandse driekleur en die mag wat mij betreft op elk overheidsgebouw uithangen, 24 uur per dag.

 6. Een ei is bruin nowadays, is het dat niet, dan is het een traliekippenei!
  Dat willen wij dus niet meer.
  D.D.R. dass war einmal!
  Eindelijk een halt aan de in wezen oerconservatieve linkse uitzuigers.
  Geert is het beste paard in de stal.

 7. Eerste lek (Tel): Rookverbod kleine cafe’s verdwijnt en er komt meer geld voor nieuwe wegen. Las een tweet: Weet je wie er ook goed was met nieuwe wegen?

 8. Andreas Schreef:

  Eerste lek (Tel): Rookverbod kleine cafe’s verdwijnt en er komt meer geld voor nieuwe wegen. Las een tweet: Weet je wie er ook goed was met nieuwe wegen?

  De romeinen , ???

 9. jammer, iedereen spreekt vanuit zijn of haar maatschappelijke positie, maar sec gezien sluit je groepen uit. maar je vergeet dat je zelf in zo;n positie hebt gezeten jammer. Je kan het ontkennen. Maar die kruiwagen was toch wel handig of niet………?. en ik zie dat er al weer korte one liners worden gehanteerd weinig bijdrage had meer inhoud verwacht met argumenten. oke ga weer de donald duck lezen latex

Reacties zijn gesloten.