Hero Brinkman: ,,Ik noemde Mei Li Vos geen Moffenhoer.”

Dit is een gastbijdrage van TLDLK.

,,Dat ik Mei Li Vos “moffenhoer” zou hebben genoemd is onzin, evenals dat ik/PVV nsb’er zou/zouden zijn en dodenherdenking niet mag bijwonen.”

Tuurlijk Hero, je hebt ook geen barkeeper geslagen in Nieuwspoort. Je hebt ook geen aannemer bedreigd met een bijl. Je bent ook geen alcoholist. Je hebt ook geen alcoholcontrole proberen te omzeilen. Je noemde Job Cohen nooit een lafaard. Je hebt het ook nooit leuk gevonden om, met sadistisch genoegen, bij krakers de lange lat in de nek te leggen.

Tuurlijk Hero, we geloven je direct.

10 gedachten over “Hero Brinkman: ,,Ik noemde Mei Li Vos geen Moffenhoer.””

 1. Uit Wiki:

  “Op zich is de bewering dat een bewering onzin is, zeer subjectief en de waarde die aan het oordeel onzin moet worden gehecht is afhankelijk van de waarde die men in het algemeen hecht aan degene die de betreffende bewering als onzin bestempelt.”

  Voorlopig ga ik er maar van uit dat de heer Brinkman wel degelijk een minder aardige opmerking over mevrouw Vos gezegd heeft.

 2. correctie: “Je hebt ook geen alcoholcontrole proberen te omzeilen door zonder lichten te rijden”

 3. Dat niet alleen, je moest eens weten hoe die lulhannes zich heeft gedragen op Aruba. Ik denk dat dat eerder een van de redenen is dat meneer Wilder daar niet meer heen wil. Anders krijgt hij vragen over Hero Drinkman en moet hij in “debat”. Want echt welkom is hij niet meer, die man heeft zich als een ploert gedragen daar. Schelden, tieren, dronken worden, etc.

 4. Goed punt, Dehnus.

  Ik vond het indertijd een schandaal dat Hero Brinkman na zijn uitspraken toch nog deel mocht uitmaken van die delegatie. Dat was een zware belediging van de Antillen.

  Sterker nog de politieke partijen hadden toen nederige excuses van Brinkman en de hele PVV factie moeten eisen en bij weigering meteen een cordon sanitair moeten instellen.

 5. @#5 – Mei Li Vos hangt om z’n nek?!?!?Daar kan ik me nou echt niks bij voorstellen.

 6. Jan Schreef:

  Daar kan ik me nou echt niks bij voorstellen.

  Vlak voordat ze in de Tweede Kamer kwam heb ik een tijdje met haar gebabbeld op Hyves en het is best wel een hartelijk en “outgoing” tiepje. (En lust ook graag een glaasje wijn. 😛 )

  In politiek opzicht liggen ze natuurlijk behoorlijk diametraal, maar het is niet geheel ondenkbaar dat er tussen hen in het verleden wel eens een knuffel is uitgewisseld.

 7. @7 ok, maar wel eens een knuffel of altijd om z’n nek, klinkt toch anders :o)

 8. @8: Aangezien er meer dan voldoende foto’s van Heer Hero op internet rondzwerven zonder een Mei Li om zijn nek, zal dat “altijd” wel schromelijk overdreven zijn. (Dat heb je soms zo met drinkebroers.)

  “Altijd” zou daarnaast tevens wel eens kunnen betekenen dat hij de vader van haar op handen zijnde kind is. dus als hij die claim persé wil aanhouden, wordt dat dokken in de toekomst. 😛

 9. DarkSkywise Schreef:

  “Altijd” zou daarnaast tevens wel eens kunnen betekenen dat hij de vader van haar op handen zijnde kind is.

  Zelf was ik op hetzelfde conclusie gekomen en na enige tijd heb ik besloten dat hij weer diep in het glaasje heeft gekeken en daaruit zijn die woorden gekomen. Op alcohol gebaseerde verduistering van de realiteit, heet dit.

Reacties zijn gesloten.