Henk Krol gaf waardeloze aandelen van failliete Gay Krant aan eigen stichting

Weet u nog hoe genereus en grootmoedig Henk Krol laatst zijn aandelen in de Gay Krant overdeed aan de Stichting Vrienden van de Gay Krant, toen hij net iets te laat ontdekte dat de pers op zijn beurt een en ander over verstrengelde belangetjes had ontdekt? Welnu, die Gay Krant is nu failliet. Dus Krol gaf waardeloze aandelen weg. Wel weer aan een stichting waarvan hij zelf in het bestuur zat. Kunt u het nog volgen?

Tja, het blijft natuurlijk eigenlijk wel gewoon een VVD’er hè, handel is handel. Waardeloze aandelen, niet-werkende erectiepillen, voorzitter zijn van stichtingen waar je geen belang in verondersteld wordt te hebben, you name it.

7 gedachten over “Henk Krol gaf waardeloze aandelen van failliete Gay Krant aan eigen stichting”

  1. Krol had net zo goed zo’n louche colporteur kunnen zijn geweest voor Dirk Scheeringa en met rommelpolissen langs de deuren lopen leuren.

  2. Geld,daar gaat het bij die Krol en zijn achterban allemaal om volgens mij. Net op tijd weg weg bij de gay krant ,siert falliete boel achterlaten !! Die vriendin van hem kan er ook wat van,ben benieuwd wanneer die gelanceerd gaat worden. Dan brand ik echt los. Die soort hoort toch niet in de politiek ,kom op mensen!!

  3. Allemaal verhaaltjes van de Linkse ( ammehoella ) Pers tegen den nieuwe lieveling des volks … toch ..

    Voor de schapen met stemrecht maakt het niets uit , ik denk dat het enige wat Henk Krol de kop kan kosten een fotoserie isvan hem met een wel heel jong jongetje , en dan nog blank ook. En dan zullen er nog ladingen van overtuigd zijn dat het gefotoshopt is ..

  4. @5 Fortuyn verklaarde openlijk zijn voorliefde voor jonge Marokkaanse jongens in darkrooms van perfide seksclubs. De stemrechtschapen smulden ervan.

    Krol ligt goed bij de ouderen en dan wordt er veel niet gezien en gehoord of de andere kant uitgekeken.

  5. @6: Ja, dat was heel handig van Fortuyn: zijn stemmers het idee geven dat zij geen hekel aan Marokkanen konden hebben omdat hun idool er seks mee had. Die man had ook z’n Machiavelli gelezen, hoor. Populisme en drogredenen, een droomhuwelijk.

Reacties zijn gesloten.