Henk Korpel is een racist

Volgens de met een knuppel uitgeruste Henk Korpel (53) leek Martina wel op een inbreker.

En dat gaan we vaker zien het komende jaar kan ik u verzekeren. Martina’s bedreigen omdat ze ‘op iets lijken.’

En op een goede dag in 2014 wordt er misschien een Martina doodgeslagen door een of andere ‘Henk Korpel met knuppel.’ En dat Korpel dan glashard beweert dat Martina wel degelijk op een ‘vult u zelf maar in’ leek.

De opmerking van Henk Korpel maakt een ding duidelijk. Henk Korpel is een racist. En de man schaamt zich er niet voor. Waarom zou hij ook. Die allochtonen lijken immers allemaal op boeven. En anders zijn ze het wel.

Het spook van racisme en xenofobie waart door de Nederlandse polders. En op een goede dag staat er een berichtje in de krant. Over intimiderende roomblanke Nederlanders… En dat ene Henk Korpel… En dit keer met fatale afloop.

3 gedachten over “Henk Korpel is een racist”

  1. Ja, dat hele bericht van dat halve dorp dat bewapend met knuppels met de Politie mee op inbrekerjacht ging deed mij al denken aan het Tweede Wereldoorlog Duitse gebruik van de Hasenjagd. Waarbij SS’ers en andere Nationaal Socialisten verzetsstrijders of andere gevangenen vrijlieten om ze daarna op te jagen en af te maken.

    Ik vraag me dan ook af of de Politie dit eigen rechter spelen gedoogd. Zo te zien wel aangezien ze geen enkele dorpsbewoner de knuppel hebben afgenomen.

Reacties zijn gesloten.