Henk en Ingrid zijn tevreden met lege handen

Nee, Wilders heeft niets, maar dan ook niets voor Henk en Ingrid gedaan. De rollator blijft in het basispakket, dat is het hoogste wat de PVV-voorman voor de ouders van Henk en Ingrid heeft bereikt.

Hij heeft de hard snoeiende regering geen enkele keer een halt toegeroepen als het om de voorzieningen van zijn kiezers ging. Hij maakt zich niet hard voor meer handen aan het bed (verkiezingsbelofte) of voor de AOW (breekpunt). Hij stemt in met de bezuinigingen op het onderwijs die de zwaksten treffen en steunt de afbraak van de zorg door het (vrijwel) afschaffen van het persoonsgebonden budget en andere bezuinigingen goed te keuren. En hij helpt bij de instandhouding van de hypotheekrenteaftrek die per saldo slecht uitpakt voor de mensen in de volkswijken.

Trouw.nl

5 gedachten over “Henk en Ingrid zijn tevreden met lege handen”

 1. je vergeet dat je op sommige stukken snelweg 130km/h mag….weer zo’n fantastisch behaald breekpunt…

 2. Ik heb laatst op zo’n stukje gedoogbeleidasfalt gereden. Mijn vertrouwen in het huidige rariteitenkabinet werd er iig niet groter op. Misschien omdat ik me gewoon aan de ouderwetse 120km/h hield.

 3. Hier denken Henk en Ingrid anders heel anders over. De tsunami is gestopt, illegalen worden eindelijk aangepakt en je leest niets meer over Marokkaanse straatterroristen.
  Gezien de laatste peilingen zijn steeds meer Henken en Ingrids ervan overtuigd dat Nederland terug gewonnen wordt.
  Ook in Europa houden ze weer rekening met Nederland gezien de laatste overwinningen van Jan Kees. Deze overwinningen hadden er zonder een duwtje in de rug van Geert nooit gekomen.

  Nee de PVV ligt op koers. Tenslotte zijn de bezuinigingen een product van VVD en CDA. Daar staat de PVV los van.

 4. Ach rollators kan al voor 49 euro bij blokker gekocht worden en tweedehands op internet zie je ze al gratis afhalen staan….wat een overwinning he ingrid?

 5. Henk en Ingrid zijn heus niet blij met Wilders.
  Ik spreek regelmatig met henks en Ingrids.
  Wat velen pijn doet is dat vlak na de verkiezingen Wilders de pensioenleeftijd van 65 opgaf.
  Dit wordt hem echt niet in dank afgenomen.

Reacties zijn gesloten.