Henk de Greef die een hele grote heef #VVD

Een mooie roddel moet niet doodgecheckt worden, vooral als hij in Wassenaar speelt en er alcohol vloeit en het gehele corporale gezelschap zit te ruziën over het fusiën van de rijke gemeente met per definitie armlastiger buren (of komt Den Haag er ook bij – gezellig).

Blogger Steve Brown weet wat er ’s nachts in het gemeentehuis van Wassenaar gebeurt: wethouder Henk de Greef zal een vrouwelijk raadslid wel eens zijn onderstel laten voelen.

Het niveau van een net dorp.

Hier meer hierover van een nette site. Het dagelijks bestuur eist inmiddels excuses van de raadsleden die hun beschuldigingen hard moeten maken.

Als ze niet de baas waren in Nederland zou de VVD toch echt alleen belachelijk zijn… Nu zijn ze helaas ook gevaarlijk in hun lachwekkendheid.

24 gedachten over “Henk de Greef die een hele grote heef #VVD”

 1. Ik denk dat sommige vatten “Wat Wassenaar Wil” te letterlijk op, en ze denken hierop zeker “Van Bil Gaan”.

  Het is allemaal overdreven, vooral de voorgenomen lengte – soms haalt men centimeters en millimeters door elkaar.

 2. D’r komen steeds meer Henkies tevoorschijn waar ik zeker van ben dat Wilders in hun dienst werkt.
  Dus niet deze met die Ingried. 😉

 3. Vond vvd-ers altijd al kouwe kak, maar de degeneratie is nu duidelijk zichtbaar. Ze willen het liefste ook gewoon vanuit de onderbuik regeren.

 4. Ach ja, ook deze Henk denkt dat kwantiteit boven kwaliteit gaat *zucht*, is zo vermoeiend voor vrouwen. Dat deel is er niet om pijn mee te doen hoor! Onmogelijke dombo!

  Maar wel weer bewijs dat het gewoon PVVD is en dat de PVV misschien wel met opzet als fighterbrand van de VVD is opgezet. Gewoon omdat het kan.

 5. Ach wat allemaal een gezeur.
  Die wethouder heeft gewoon onderzoek gedaan naar Eurogene zones.
  Waar bij jij en ik de erogene zones zitten, zijn die bij hoertjes vervangen door Eurogene zones. De plekjes die het meest bevredigend zijn als er euro’s op tafel komen.

 6. Rutte schijnt ook al gereageerd te hebben op de kwestie : “Het is niet mijn 23 centimeter, zijn 23 centimeter is een raadsaangelegenheid, da’s geen regeringskwestie”.

 7. Ik heb medelijden met Henk de Greef, werkelijk. Die stakker komt nooit meer van de 23 centimeter af, vooral het commentaar van vrouwen over die 23 centimeter. ‘Denk je nu werkelijk dat ie 23 centimeter heeft? Of in het ergste geval; Het is màar 23 centimeter. 🙂

 8. Tja hij dacht misschien, als Strauss Kahn er aandacht mee krijgt ik ook, die staat zich er op voor dat hij een ‘edel deel’ heeft van 30 cm, ach weet je, denk dat de man sterke glazen in zijn bril had. Daarbij er is een spreekwoord: Beter een kleine die steigert dan een grote die weigert. En Bettina, ‘het is máár 23 cm’ doe dat nou niet. Je weet niet hoeveel mannen je daarmee een complex aanpraat.
  Bewezen is dat het gemiddelde ca 10% van de lichaamslengte is, en persoonlijk hou ik niet van paardengrootte, ben geen paard.

 9. #9
  “Je weet niet hoeveel mannen je daarmee een complex aanpraat.
  Bewezen is dat het gemiddelde ca 10% van de lichaamslengte is”

  Nou ja zeg!!! Schaam je! Denk je echt dat ik maar 60 cm ben?

 10. #9
  “Tja hij dacht misschien, als Strauss Kahn er aandacht mee krijgt ik ook, die staat zich er op voor dat hij een ‘edel deel’ heeft van 30 cm,”
  Zoals ik hierboven al heb uitgelegd #6 ging het bij Kahn als een echte Fransman én Europees om een onderzoek naar Eurogene zones.

 11. #9 “Bewezen is dat het gemiddelde ca 10% van de lichaamslengte is”

  Dus dát is het… ik vond al dat mijn onderbroeken zo krap zaten. 😛 (1m94)

 12. #13
  Zeker ook zo’n last van dat elastiek (vooral ’s morgens) precies onder het kopje. 🙂

 13. Hola Keira, ik zei de commentaren van vrouwen onderling. Toen ik het las heb ik wel de centimeter gepakt en zag waar die 23 centimeter op uit kwam. Gemiddeld zeg maar, om daar nou trots op te zijn. Vandaar dat hij waarschijnlijk zich duur kleedt, omdat hij gewoon een gemiddelde man is met een dingetje.

  Tsja ik breng niemand een complex aan, ooit eens vrouwen onder elkaar gehoord over sex, de prestaties en de lengte?? Daar wil je als man zijnde echt niet bij zijn. 🙂

 14. @18 Ik als vrouw ook niet, ik doe liever dan dat ik er over praat. En ik weet niet waar jij mee omgaat, maar ik moet slikken van 23 cm, en ga er ook raar van kijken. 8)

 15. 🙂 Als het al 23 centimeter is?! Wat is het toch met de vvd’ers hier hebben we eentje die een rokkenjager is van het 1e uur. En dat geval in Wassenaar dat tot half 5 bezopen rond hing en daar dronkemans praat verkondigde. Met zoveel drank in je lijf kun je a; niet presteren en b opscheppen over de maat van z’n geval loopt altijd verkeerd af.
  Inderdaad Keira, je moet er ook niet over praten of opscheppen, maar de meesten die het grootste woord er over hebben, presteren in de praktijk meestal weinig.

Reacties zijn gesloten.