Heeft u vandaag al een PVV’er beledigd?

Ja mensen, uit je mening eens over de PVV en kijk wat er gebeurt. Tofik Dibi wordt aanhoudend uitgescholden en bedreigd door PVV-sympathisanten omdat hij het gewaagd heeft kritiek op Geert Wilders te hebben.

Deze mensen zijn duidelijk niet aan kritiek gewend en daar moeten we ze eens bij helpen.

Het probleem met mensen als Dibi en Cohen is niet zozeer dat ze te kritisch zijn over PVV, maar eerder dat ze niet kritisch genoeg zijn of daar in elk geval te beleefd in zijn. Zo krijgen we die PVV’ers er nooit van overtuigd dat ze het levende bewijs vormen voor de hypothese dat evolutie niet perfect verloopt, en niet noodzakelijk een stap vooruit betekent  voor elk individu van de soort.

Maar belangeloos als ik mij altijd weer voor de samenleving wil inzetten gun ik elke PVV’er vanaf vandaag het recht op zijn of haar eigen, hoogstpersoonlijke belediging, om hem of haar te helpen tot een beter inzicht in zijn of haar eigen beperkingen te helpen krijgen. Iedereen die zich aan mij bekend maakt als zijnde PVV’er zal ik graag diens persoonlijke belediging verschaffen, maar misschien zijn er meer weldenkenden onder de reageerders die mij hierbij te hulp willen schieten.

Vandaar de vraag en het verzoek: heeft u vandaag al een PVV’er beledigd?

25 gedachten over “Heeft u vandaag al een PVV’er beledigd?”

 1. Een Tweet is niets meer dan een verbale scheet. En dus uitstekend geschikt als roeptoeter van de onderbuik, Geert heeft dat heel goed bedacht – Hulde!

 2. rob tijbosch Schreef:

  Een Tweet is niets meer dan een verbale scheet. En dus uitstekend geschikt als roeptoeter van de onderbuik, Geert heeft dat heel goed bedacht – Hulde!

  Wilders lijdt dus aan verbale flatulentie?

 3. Weledele Heren van Nieuwsblad Krapuul,
  Gezien u oproep om ons te demoniseren kan ik u mededelen dat wij als zeer democratisch gekozen partij zeer veel moeite hebben met deze publicatie.
  Zoals u redactie wellicht weet is het openbaar maken van video’s met daarop duidelijk zichtbaar allerlei criminelen per ingang van volgende maand strafbaar.
  Ik als alleenheerser van de PVV wens dus in geen enkele publicatie van televisie of kranten cq de internet aftreksels hiervan nog getoond te worden.
  Ook alle leden -sorry heb ik geen dan maar- mede trawanten van de Partij voor de Vrijheid mogen niet alleen wegens hun strafbare feiten maar ook vanwege hun extreem lage i.q. (waardoor ze niet weten hoe ze nee moeten zeggen)-wel handig trouwens-niet op foto of bewegend beeld getoond worden…
  Gelieve hier goede en duidelijke notie van te nemen en hopelijk stemt u de volgende verkiezingen weer op onze toonaangevende geweldig onmisbare partij.
  Krijg te de pokken en in afwachting van eventuele reacties ben ik niet bereikbaar zoals ze in heel Nederland al weten.
  Geertje Aruba 2011

 4. Heeft u vandaag al een PVV’er beledigd?
  Volgens het Krapuul-schema: morgen om 13.00 precies. 😆

 5. @ 4 jVDH

  Je kUNT een PVV-er wel degelijk beledigen of bang maken. De ergste nachtmerrie is dat kleine Priscilla ervandoor gaat met een Marokkaanse of negroïde medelander. De hel van de multiculti samenwerking, die ook in eigen kring voorkomt is een schande, waar zelfs verbanning op staat. Je hoort maar al te vaak,als mijn dochter maar niet thuiskomt met zo’n type.

 6. Zeg me waar ik dat kan doen. Ik sta te popelen om dat tuig eens lekker te beledigen en de grond in te stampen. Ze hebben het van harte verdiend als je het voor elkaar krijgt om bij een rechts extremistische daad die overduidelijke geïnspireerd is door de woorden van Wilders, toch weer links de schuld te geven…
  Overigens ben ik niet zo goed in boomklimmen sinds een, waarschijnlijk rechtse, voetballer mijn knie aan diggelen heeft getrapt, dus ik blijf lekker met beide benen op de grond, schelden op het tuig waar ik maar kan 🙂

  MVG

 7. Wilders is een kastelein die het effect van alcohol ontkent.
  PVV-volgelingen zijn stamgasten die denken dat ze nog recht lopen.

 8. Permettez een klein opmerking over het krantenartikel waar over Wilders wordt verteld dat “De PVV-leider is niet van plan zich voor ‘links’ te verantwoorden. “Ze kunnen de boom in. Allemaal.”

  Mijns inziens zijn Rutte en Verhagen die gekozen hebben om de steun van een extremist te gebruiken. Heren van de oppositie denkt u niet dat eerstgenoemden iets aan de 2e Kamer hebben uit te leggen i.v.m. met kwestie Breivik – Wilders?

  Dit in het geval dat we oppositie hebben.

 9. Ik heb al eens voorgesteld een bureautje te beginnen waar iedereen zijn bedreigingen naar toe kan sturen.
  Sterker nog, ik ben van pla om dat als een inzamelingsbureau in te richten.
  Dan hoeven niet mensen waar ook ter wereld allerlei kranten te benaderen of moeilijk adressen achterhalen.
  Gewoon 1 postbus nummer.
  Voor een klein bedragje mag je iedereen bedreigen waar je zin in hebt, Ik zorg dan wel voor de distributie.
  En het leuke is dat er eens per maand een bedreiging inderdaad overal ter wereld gepubliceerd wordt.
  Allen bij Wilders doen we het elke week, want zonder bedreiging heeft hij geen leven meer.
  dan is het gauw afgelopen met hem. Hij moet daar overigens wel voor betalen.
  Dus bedreigingen aan Wilders zijn gratis.

 10. Tsja, hoe beledig je een verzameling nazi’s? Wat ook een belediging is? Het NSB gedrag van de VVD en het CDA! Wie gedoogd nu eigenlijk wie. Kan Wilders aangeklaagd worden wegens misdaden tegen de menselijkheid? Als daders, meelopers,aanstichters in Neurenberg terecht hebben gestaan kunnen Wilders, Verhagen en Rutte best in Den Haag voor het tribunaal verantwoording afleggen over hun criminele praktijken!!

 11. Ik ben niet gek dat ik de PVV af gaat kraken, de PVV staat bij mij op nr 1 , en over die andere partij met die zielepoot erin die elke woord een bedreiging vind en steeds aangiften gaat doen (hij doet me aan iemand denken, ook een medelander die gek was op aangiften doen ) heb ik geen woord over.

 12. @20 jouw Lijder doet honderden aangiftes per jaar nooit succes er wordt nooit iemand veroordeeld. Maar het werkt perfect; een hoop malloten die erin trappen.

 13. Rechts Schreef:

  Ik ben niet gek dat ik de PVV af gaat kraken, de PVV staat bij mij op nr 1 , en over die andere partij met die zielepoot erin die elke woord een bedreiging vind en steeds aangiften gaat doen (hij doet me aan iemand denken, ook een medelander die gek was op aangiften doen ) heb ik geen woord over.

  Ik ben aardig wat gewend, maar nu even de draad kwijt. Jij bent PVV’er dat snap ik nog. Maar de rest? Verduidelijk dat even voor me.
  En wat bedoel je met ik ben PVV’er? Ben je lid? Of vind je dat van rassenrellen niet perse iets negatiefs hoeft uit te gaan?
  Eigenlijk snap ik er helemaal geen reet van.

 14. ik heb vandaag

  2 pvv-er voor breivik uitgemaakt dus dat is geen belediging
  ik heb 1 pvda-er terugbeledigd dus dat telt niet
  ik heb een avatar verwijderd gekregen voor het eerst in de internetgeschiedis vermoed ik op joop.nl omdat ik groenlinks met swastika avatar gemaakt had

  nee ik heb geen pvv-er beledigd vandaag

  je kunt ze niet beledigen want het zijn wandelende beledigingen

 15. Universalis Schreef:

  ik ben een pvv’er

  Nee, Universalis gaat in op mijn aanbod van een persoonlijke belediging voor elke PVV’er.

  Welnu, Universalis, als jij een PVV’er bent, dan ben je een emotioneel gestoorde, gefrustreerde, asociale boerenkinkel met waarschijnlijk genetisch aantoonbare NSB-neigingen.

Reacties zijn gesloten.