“Have them chasing after discjockeys”…

Nee, het filmpje is niet om aan te zien vanwege de vorm maar vast ook vanwege de inhoud.
De heilige hermandad van Eindhoven arresteerde vannacht 29 juli 2012 met veel poeha en omhaal, met hondenbrigade en paarden, een discjockey die in de weg liep en derhalve gearresteerd diende te worden en wordt geslagen omdat hij zich hiertegen verzette. Naar het onfeilbare oordeel van de smeris natuurlijk.
De oorlog tegen de jongeren die natuurlijk een oorlog tegen iedereen is.

Een politiegezinde courant heeft het filmpje niettemin in betere vorm.

4 gedachten over ““Have them chasing after discjockeys”…”

  1. Iedereen die zich verzet tegen arrestatie door de blauwe knokploeg van de staat zou een medaille moeten krijgen.

  2. Die wouten moeten eens donders goed begrijpen dat er een punt komt dat de burger dit niet langer pikt. Zeker na die schofterige actie van laatst, waar die Rotterdamse politieagente een versufte gast meermalen in het kruis trapt.

    De politie is al lang niet meer ‘je beste vriend’ maar er kan ook een tijd komen dat de burger terug mept op de politie – En dat punt komt wel steeds dichterbij!

  3. Waren vroeger agenten te herkennen aan hun (brom) snor, tegenwoordig is een fascistische kaalkop in de mode *kots*

    Over de zeer gevaarlijke wurggreep van die incompetente klootzakken:

    Due to risks of injuries, American law enforcement agencies restrict or forbid its use. The Los Angeles Police Department, for example, prohibited its officers from using air chokes and restricted use of the carotid hold to instances where death or serious bodily injury was threatened, after routinely using chokeholds for many years.[8] The Bay Area Rapid Transit Police are completely prohibited from using carotid holds.[9] [Wikipedia: Chokehold]

  4. Wordt het niet eens tijd dat we deze politieclub als burgers ontslaan. Gewoon, zeggen dat ze niet meer namens ons aan het werk zijn en ze verbieden gezag uit te voeren? Dat we ze niet meer als politie erkennen en als zodanig zullen gaan negeren. Steeds meer besef ik dat de veiligheidsindustrie, gesteund door de veiligheidshysterie (op hun beurt weer gepusht door kranten es. media, want goedkope kopij, en omarmd door rechtse politici) in dit land irritant en storend aanwezig is.

Reacties zijn gesloten.