Hasenjagd mit Kaffee und Kuchen…

in den fascistischen enclave Rotterdam:

2013-12-25 Burgerpart in fascistische enclave R'damMooi voorbeeld van burgerparticipatie?

Nou, complimenten hoor voor het taalgebruik maar verder is het natuurlijk je reinste weerzinwekkende gelul.

In een normale maatschappij waar compassie en mededogen de norm zijn en welke niet bevangen is door xenofobie, fascisme en een totaal van de pot gerukte obsessie met plantjes, controles  en ‘veiligheid’ (wiens ‘veiligheid eigenlijk? Niet die van 17 jarige jongens die naar hun mobieltje tasten blijkbaar…) is het uitsluitend de taak van goed opgeleid en integer politiepersoneel om mogelijke verdachten van inbraken achterna te zitten en eventueel op te pakken. Alleen in de fascistoïde dwangmaatschappij van schorem als Asscher, Teeven, Klijnsma en Opstelten die Nederland steeds meer aan het worden is, mag het plebs mee op Hasenjagd.

Wat is de volgende stap op deze heilloze weg?

De politie mag al ongestraft op basis van vage meldingen de triggerhappy hooligan uithangen. Nu ook het plebs maar bewapenen? Met hooivorken of gelijk maar met vuurwapens? En waarom alleen jagen op mogelijke inbrekers? Waarom niet op “illegalen’? Er moeten toch quota gehaald worden, net als bij de haringvangst? Of  op die verrekte bijstandstrekkers die zich trachten te onttrekken aan ‘hun tegenprestatie jegens de maatschappij’ of die wellicht net even te vaak naar de zin van de ‘participerende’ buren de lichten thuis aan of uit hebben (kots!).

Beste lezers, let ook even op de werkelijk om te kotsen zijnde formulering welke de politie Rotterdam e.o. bezigt met  ‘gewapend met zaklampen en koffie…. ‘

Alsof het een gezellig volksvermaak betreft! Maar misschien is het dat ook wel voor het opgehitste plebs van dit NSB-landje met zijn meldpunten voor bijna elke scheet, oproepen tot etnische zuiveringen op de Veluwe en waar varkenskoppen aan het hek van een islamitisch gebedshuis kennelijk heel ludiek worden gevonden.

Trouwens, waar ken ik die fascistische enclave Rotterdam ook alweer van?

O ja! Van dit filmpje. Mensen, laat jullie niet misbruiken voor de kutklusjes van jullie  misdadige onderdrukkers! Het gaat zich tegen jullie keren.