Hartelijke condoleances voor de koninklijke familie

Wij van Krapuul zijn geschokt over het overlijden van Friso. Na anderhalf jaar coma blijft het een onverwachte dood. Wij wensen de Koninklijke familie onze hartelijke condoleances toe, en sterkte in deze moeilijke tijden. We hopen dat het een mooie begrafenis wordt met veel bloemen en tv-aandacht.

Ook wensen wij de media hoge kijkcijfers toe, en goede reclame-inkomsten. Wij zijn blij dat we mogen genieten van herhaling na herhaling en tranentrekkende Friso-quotes die steeds worden herhaald. We kunnen niet wachten op de gewone mensen die hun zegje mogen doen op tv. Want heel Nederland treurt. En dat zullen we weten ook. Er zit een knop op de tv. Uit piëteit voor het koningshuis zullen we daar voor deze keer van afblijven.

5 gedachten over “Hartelijke condoleances voor de koninklijke familie”

  1. Gaan ze ook melden dat hij een beetje dom was geweest door het gevaar bewust op te zoeken na te zijn gewaarschuwd.

    Markje Rutte voorop met zijn hele Nep persoontje. Wel hier een NEP traan om laten maar dat kankerpatientje dat uitgezet is geen hand boven het hoofd houden. Sorry maar het is weer heel erg meten met 2 maten zeker op rechts.

    En wat ook frapant was is dat Bea & co er gewoon weer zijn gaan skieen alsof het same old same old was. Ik vind het vreemd….

    RIP Friso. Maar meer ook niet.

Reacties zijn gesloten.