Harry Mens promoot alles! Zelfs lucht en poep

‘Ondernemer’ Oscar van der Laan kwam op zondag 19 juni in de uitzending zijn ‘bedrijf’ CAXZA, gespecialiseerd in het ‘maken van kleding uit koeienmest’ promoten. CAXZA was op zoek naar investeerders. (Harry Mens woedend op VARA – Telegraaf)

Helaas voor Harry was het een test, hoever kun je gaan om bij Harry in het programma te komen met niks? Nou ver dus 😀

Je kunt in het programma van Harry niet bestaande producten promoten, als je maar betaalt. Snap dus ook niet waarom hij nu zo boos is. Er is toch voor betaald? Als iemand veel geld wil betalen voor 1.17 minuten niks verkopen bij Harry Mens, wat heeft Harry daar dan voor probleem mee? Neem aan dat er toch meer mensen zijn die hem niet serieus nemen, net als ik. Dus een geloofwaardigheidsprobleem heeft hij sowieso. 😀

8 gedachten over “Harry Mens promoot alles! Zelfs lucht en poep”

 1. Leuk als deze windbuil een keer te kakken gezet. Niet dat het de eerste keer is, want hij is al eerder in de maling genomen door het duo ab&sal van het satirische programma ab&sal met het “VErdonkhandshaker”. En natuurlijk kon hij in het programma zijn vooringeomenheid en xenofobie niet onder stoelen of banken steken. Maar wat wil je als vriend van Fortuyn die ook regelmatig een telepathisch telefoonlijntje onderhoud met de overleden Pim.
  We leven in een tijd dat de meest oppervlakkige alle aandacht naar zich toe weten te trekken. Heb weleens een boek van Harry (on)mens gelezen om de persoon wat beter te leren. Overigens heb ik niet teveel voor het boekje betaald (dacht iets van 25 cent) op de vrijmarkt op koninginnedag van een man die er niet betaald rijk uitzag in slordige oude kleding. Ik had al geen hoge dunk van hem, maar die werd nog minder na het lezen van het
  boek. Het boek had net zo weinig diepgang als hijzelf. Het begon al met de titel: “Als een mens iets wil” daarmee aangevend dat rijkdom gewoon voor het opraken was tenzij je het niet wilde en dat is ook wat hij continu ook herhaalde in zijn flutboekje. Zoals jullie misschien wel begrijpen werd ik niet rijker na het lezen van het boek. Je krijgt er eerder een beeld van de armoedige geest van Harry (on)Mens.

 2. “Neem aan dat er toch meer mensen zijn die hem niet serieus nemen, net als ik. Dus een geloofwaardigheidsprobleem heeft hij sowieso. ”

  Jazeker! 🙂

 3. Erg leuk en ontluisterend. Nog leuker zijn natuurlijk de reacties op het Telegraaf forum: “betaaldt van mijn belastingcente”, “Rood als de Vara is proberen ze altijd de rechtse medemens in een kwaad daglicht te zetten”, “DE VARA onze linkse betweters,verschrikkelijk dat ik voor dit soort omroepen verplicht ben om mee te betalen”. Randy Newman zong al: They don’t know their ass from a hole in the ground.

 4. voor de gemiddelde bisnusklas kijker is het veel belangrijker of Suze dit weekend nog naar Mart Visser gaat 🙂

 5. Keira Schreef:

  Wie is Suze? 😯

  Toen ik nog een klein DSWeetje was, heette het huisje in Bakkum waar we ’s zomers altijd een paar weken heengingen “Huize Suze”.

  Ook geen idee waarom eigenlijk. 😛

Reacties zijn gesloten.