Hare Majesteit heeft weer ware woorden gesproken

Sinds enkele jaren luister ik naar de kersttoespraak van de koningin. Waarom? Omdat het in deze woelige tijden met ophitsers als Goudpruikje een genot is om te horen hoe zij, binnen haar grenzen, afstand neemt van dit gebral en mensen oproept tot eenheid. Zij wel! Goudpruikje heeft al menig maal gereageerd na de kersttoespraak en daarmee de kerstgedachte om zeep gebracht. Zoals Goudpruikje wel vaker iets moois kapot maakt, puur uit eigen zelfzuchtig genot. Het is gewoon een grote pestkop die graag iets moois of iets dierbaars van anderen kapot maakt, net als je kinderen hebt die andermans speelgoed kapot maken.

Ook dit jaar heb ik weer van haar toespraak genoten!

Haar aanhalen van de oorlog (WO II) zal door meelopers van Goudpruikje wel als een koninklijke Godwin worden gezien, ik vond hem majesteitelijk! 😀
Ik vond haar toespraak een inspiratie en haal er weer moed uit om voor Krapuul verder te gaan. Ook wij laten ons geweten spreken en leggen ons niet neer bij de onderdrukking van Goudpruikje en co. Wij komen hier tegen in opstand! Zoals we hopelijk nog jaren op komen voor welke onderdukte dan ook, zelfs al zouden Goudpruikje en co. onderdrukt gaan worden, dan zouden we ook daar tegen ageren.

Hierbij wens ik u allen fijne kerstdagen en vooral vrede en harmonie.

32 gedachten over “Hare Majesteit heeft weer ware woorden gesproken”

 1. Voorheen moest links niks van de majesteit weten, een op[geblazen duur sprookje wat geldverslindend is!!
  Maar anno 2011 dweept links met de majesteit, het is Hare Majesteit dit en Hare Majesteit dat!!!! en het geldverslindend kostenplaatje is nu ineens niet meer belangrijk.
  Maarehh iedereen wil vrede op aarde hebben hoor, niet alleen de majesteit, kortom ze trapt gewoon een open deur in, want wie wil nu geen vrede in Nederland??

 2. #1 Dan heb ik nieuws voor je, ik ben mijn hele leven al links en al mijn hele leven vóór het koningshuis., worden daar even glazen ingegooid! 😀

 3. Prettig kerstfeest terug.
  En ik heb ook niks tegen het koningshuis!
  Straks op mijn gemak eens luisteren naar den toespraak 😎

 4. @ tante Beatrix:
  Ach ik vind een koningshuis iets wat meer thuis hoort in de middeleeuwen of in sprookjes. Toch kan ik wel waardering hebben voor de kersttoespraak van de vorstin. niet omdat ze de koningin is, maar omdat ze nadenkt over wat ze zegt en omdat ze ‘haar onderdanen’ oproept tot saamhorigheid. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten.

 5. @Lieke: Dat koningshuis is geldverspillend, en vanuit haar gouden paleizen is het erg gemakkelijk om saamhorigheid te kwelen naar het domme volk, zolang ze niet onder het volk tijdelijk heeft gewoond, kweelt ze zomaar wat, want ze heeft geen benul hoe het volk onder dreiging, misdaad, en criminaliteit leeft!

 6. Tja , het is makkelijk om saamhorigheid te kwelen naar het domme volk , maar in ieder geval is het een end minder schadelijk dan haat kwelen zoals Gekke Geert doet …
  Of zoals jij volledig paranoia kweelt over een volk dat : tante Beatrix Schreef:

  onder dreiging, misdaad, en criminaliteit leeft!

  Maar ik weet het wel , deze mevrouw is allochtoon , dus moet ze van jou vast haar mond houden …

 7. Denk dat de Majesteit Beatrix beter weet wat er in de samenleving leeft en gebeurt dan de ’tante Beatrix’ van hier. En voor wat de kosten betreft, wat kost een president niet, elke 4 jaar andere inrichting in alle ‘woonhuizen’. Plus je bent elke vier jaar weer aan een ander uitgeleverd. Bij de Oranje’s is ook genoeg mis, maar je weet wel wat je aan ze hebt. Gelukkig lopen wij niet het risico dat er ooit iemand zo paranoïde als Goudpruikje president wordt van dit land. En ik hoop dat ook nooit mee te maken, zelfs niet dat hij mp wordt, dan wordt het óf tijd om in het verzet te gaan óf ik moet emigreren.

 8. #5 Het koningshuis is idd een kostenpost. Maar ik houd de koningin niet verantwoordelijk voor misdaad en criminaliteit. Belangrijkste factor in ontstaan daarvan zijn soc. econ. factoren: armoede en uitsluiting. Daar moet je de regering op aan kijken en dan vooral die regeringen die de kosten van de samenleving afwentelen op de zwakke groepen en de rijken ontzien. en over welke dreiging heb je het?

 9. Bea maakt geen vrienden bij de PVV…zij en haar schoondochter hebben ook al een dubbel paspoort en kosten handenvol belasting….maar iemand die zo verstandig is mag van mij voor altijd blijven zitten! Al is het alleen maar om de PVV te jennen…..

 10. @ Tante Bet 1 Voorheen moest links niks van de majesteit weten, een op[geblazen duur sprookje wat geldverslindend is!! Maar anno 2011 dweept links met de majesteit, het is Hare Majesteit dit en Hare Majesteit dat!!!!
  Tja, ik vind dit een hele domme, truttige opmerking. Kun je het aantonen? Dat zg. `links’ (wat is dat eigenlijk?)
  nu anders tegen onze Vorstin staat? Zo niet moet jij je een beetje dimmen met je trollerig gebral dunkt me!

 11. Tante Beatrix is duidelijk niet op de hoogte. Joop den Uijl stond Juliana bij met de lockheedaffarie.

 12. tante Beatrix Schreef:

  @Lieke: Dat koningshuis is geldverspillend, en vanuit haar gouden paleizen is het erg gemakkelijk om saamhorigheid te kwelen naar het domme volk, zolang ze niet onder het volk tijdelijk heeft gewoond, kweelt ze zomaar wat, want ze heeft geen benul hoe het volk onder dreiging, misdaad, en criminaliteit leeft!

  Tante, tante, tante, wat heb je toch een diepgewortelde haat en afgunst in je hartje… Ik heb je reactie gezien op “wilders en savage 100 miljoen moslim doden”… je vond het onbelangrijk en niet schokkend want het was iets uit het verleden. Zeg eens eerlijk, of het nu het koningshuis is of de moslims, waar ben je toch zo bang voor? Waar komt deze haat vandaan? Waarom… laten we het daar even over hebben. Misschien kunnen we je nog op andere gedachten brengen.

  Voor de rest wil ik graag alle mensen van krapuul (inclusieif alle gast schrijvers en reageerders) een prettige kerst toewensen. Jou ook, tante bea!

 13. “Haar aanhalen van de oorlog (WO II) zal door meelopers van Goudpruikje wel als een koninklijke Godwin worden gezien, ik vond hem majesteitelijk!”

  Hulde voor onze koningin die het volk tot saamhorigheid roept, daar waar vandalen het proberen uit elkaar te drijven. Ze heeft zich na Cohen uitgesproken. Nu weet iedereen wie de vandalen en terroristen in Nederland zijn en er is geen excuus meer mogelijk.

 14. @ 15 Nexus inderdaad. Zo moet het gezien worden. Een subtiele Godwin van onze Kwien om onze Job Cohen een riem onder het hart te steken. Ze is subliem!

 15. Gedurft hoor , een dame van hoofdzakelijk duitsche afkomst , met een pa die voor ( en waarschijnlijk ook op momenten tijdens ) de oorlog fout was durft die arme Geert ( knars knars as ) te beinsinueren .. zie je wel Allochtonen als Beatrix kan je niet vertrouwen !! ze aart naar haar oma die het “Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit, Van vreemde smetten vrij ” verving voor een lied waarin buitenlansch bloed vereerd en een buitenlandsche koning geeerd word …

 16. Koningin Beatrix heeft wel vaker dit soort opmerkingen gemaakt in Kersttoespraken. Als zij vindt dat mensen te ver gaan dan laat ze dat op deze manier blijken.

 17. Leuke quote van een majesteit 😎 die zich nooit onder het volk begeeft, desondanks, ook Hare Majesteit de koningin wens ik een heerlijke eetfestijn toe met haar eigen mensen!

 18. @#21
  Wilders begaf en begeeft zich ook vrijwel nooit onder het volk. Hij werkt al zijn hele leven in de politiek en het merendeel van de tijd op kosten van de belasting betaler. Voordat hij een paar bedreigingen per email kreeg, hing hij ook alleen maar rond met andere rechtse welvarende mannen.

 19. O vergat ik nog, maar de Majesteit weet wel degelijk wat er zich onder de bevolking speelt, daar hebben de Oranje’s namelijk wel mee geleerd door de tijden heen. De Majesteit heeft zo haar kanalen en informanten om op de hoogte te blijven, daar waar Goudpruikje alleen maar meelopers kent en heeft.

 20. @#24
  Je kunt dus ondanks zware persoonsbeveiliging toch voeling houden met de bevolking. Als Wilders niet zo’n hork was dan had hij de Koningin om advies kunnen vragen.

 21. De koningin geeft alleen maar commando’s 😡 😈 wanneer het haar uitkomt,en die ze aankan en Wilders 😉 past niet in haar straatje 😡 😈 want Wilders 😉 is de enige die niet naar haar luistert!

 22. Al Bakrastani Schreef:

  Wilders luisterd namelijk alleen zijn Zionistische geldschieters ….

  Hij luistert naar de Israëlische rechtsextremisten en naar Amerikaanse Fundamentalisten, Klimaatsceptici, Islamofoben en ander buitenlandse geldschieters.

 23. #28 inderdaad hij doet alsof hij eigen meester is, maar dat is niet zo. Hij loopt aan de leiband van zijn geldschieters, die niets met Nederland te maken hebben.

 24. De moskeeën en dan met name de moskee Essalam te Rotterdam wordt ook gefinanciërd door geldschieters uit Dubai en dat moet iedereen toch zelf weten hoe je gefinanciërd wordt? 👿

 25. het verschil met Essalaam is dat die niet zuigen, piepen, klagen en jammeren over buitenlandse financiers
  van anderen terwijle ze zelf geld uit het buitenland krijgen , Dat hun financieen openbaar zijn én dat Essalaam geen volksvertegenwoordigers zijn ..

 26. Inderdaad een bestuur van een godsdienstige gemeente is geen volksvertegenwoordiging.

  Ik heb er ook geen probleem mee op andere vormen van buitenlandse financiering in de gaten te laten houden en desnoods in te laten dammen. Zolang iedereen maar gelijk wordt behandeld. Veel Christelijke kerken veelal evangelische kerken bestaan ook bij de gratie van buitenlands geld. Zowel Kerken als Moskeeën voorzien in bepaalde hulpverlening dus dat is niet alleen maar negatief. Ik ken zelf een Amerikaanse dominee die onder andere met drugsverslaafden werkt. Ik weet dat er Moskeeën zijn die soortgelijke initiatieven ontplooien.

  Wat mij betreft geen financiering van politieke partijen en volksvertegenwoordigers met buitenlands geld. Stichtingen en religieuze organisaties wel maar onder bepaalde voorwaarden.

Reacties zijn gesloten.