Handen af van Rebecca en Rob

GroenLinks is een merkwaardige club.
Naast het feit dat de partij in het Nederlandse schertsparlement Bruin II flink meehelpt met het afbreken van de beschaving en zo haar niet te verwaarlozen aandeel levert in de oorlog tegen mensen die werkloos geworden zijn dankzij het fucking neo-liberale horrorsysteem dat de hele wereld tot slaaf van de banken maakt, tegen bijstandsgerechtigden die dagelijks geterroriseerd en vernederd worden door wat heel eufemistisch en bedrieglijk sociale diensten heet, tegen studenten, zieken, ouderen en noem het maar op, lopen er naast tuig van de richel als ene Huub Bellemakers (‘een keurige GroenLinkser’ volgens massamoordverheerlijker Bart Schut) die van mening is dat wij VERBOTEN moeten worden omdat onze mening hem niet aanstaat en een volstrekte dwaas als Femke Halsema die niet alleen dik is met die massamoordverheerlijker Bart Schut maar ook mensen die zich klip en klaar uitspreken tegen racisme een trap in de rug geeft door te joelen dat die mensen ‘inflatoir’ bezig zijn en ene Bram van Ojik die fractievoorzitter is in het schertsparlement en schrijft op een nazi-blog waar mensen als ‘rifapen’ worden weggezet (en alweer ‘een keurige GroenLinkser’ volgens massamoordverheerlijker Bart Schut) gelukkig ook nog echt fatsoenlijke mensen rond in die club.

Wát ze exact te zoeken hebben tussen onvervalste en met nazi’s heulende racisten is mij een compleet raadsel maar goed.
Eén van die wél integere mensen is een zekere Rebecca van Putten, op Twitter bekend als Mrs. van P. en op de immer onvolprezen Aicha Qandisha actief.

Rebecca schreef gisteren een zeer aan te bevelen stuk op de genoemde site waarin zij expliciet en evenals Rob van Kan weigert afkeuring uit te spreken over het feit dat er wel eens een steen door de ruit gaat bij een PVV-nazi of dat diens auto beklad wordt.
En deze twee mensen hebben volkomen gelijk: als je jarenlang het balletje kaatst van gewelddadige taal uitslaan naar anderen, mensen op grond van afkomst criminaliseren, dehumaniseren, oproepen tot deporteren en je tokkie-aanhang staat erbij te juichen en te klappen en schrijft en zegt o.a. bij de EO zonder enige gêne dat anderen aan bomen moeten bungelen, levend verbrand moeten worden in hun gebedshuizen, is het dan gek dat je na anderhalf decennium de maatschappij vergiftigen met haat je dat balletje een keer terugkrijgt?
Een bekladde auto, een steen door een ruit van een aanhanger of kandidaat namens de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars is werkelijk helemaal niets vergeleken bij de angsten van bijvoorbeeld Marokkaanse kinderen die bang moeten zijn dat ze hier weg moeten of moslims die in angst moeten zitten of hun moskee in de hens gaat en nog de mantel uitgeveegd krijgen van een stuk schorem als Lodewijk Asscher op de koop toe.

De PVV-nazi’s krijgen hetgeen ze zelf gecreëerd hebben. Dat hebben ze gecreëerd daarin bij gestaan door ranzige types als die Van Ojik met zijn ‘rifapen’-vrienden (lieve Rebecca, beste Walter, kap toch met die club), Pauw en Witteman waar de nazi’s de deur plat liepen en de steeds bruiner kleurende media van Gelauff, Remarque, Van der Laan met zijn verzonnen sharia-wijken en Vandermeersch om maar een paar te noemen waaronder natuurlijk ook de partij van de hysterische gek Sybrand Buma en de club etnisch monopolisten van die griezel die ik net al noemde.
Plus uiteraard een weerzin wekkende zak stront als die gewelddadige massamoordverheerlijker Bart Schut die er bijna een dagtaak aan heeft om net als Elma Drayer mensen van antisemitisme te beschuldigen.
Laten, wellicht overbodig, ook vooral de Telegraaf Media Groep in deze niet onvermeld laten en welke synoniem is met nazisme vanaf de dag dat het ooit schreef over ‘het joodsche vraagstuk.’
Ook de VVD waar men de tweedekans nazi’s ‘hele normale standpunten’ toedicht, pleit voor concentratiekampen en getto’s voor moslims en iedereen die walgt van massamoordenaar Breivik verwijt weg te kijken, is zo’n partij die op één hoop met die nazi’s geveegd kan worden omdat die lui net zo stinken.
Zij allen hebben er willens en wetens aan meegeholpen dat de wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars in dit land groot en salonfähig geworden zijn.
De PVV-tokkies met hun bekladde benzineslurpers (waar ze islamitische landen mee subsidiëren) en hun kapotte ruiten kunnen beter bij hen klagen.
Van Rebecca en Rob blijven ze af.

2015-03-12 Over mevrouw van P

2015-03-11 Schut van P kristalnacht

1 gedachte over “Handen af van Rebecca en Rob”

  1. Pingback: Wie krijst straks als eerste ‘Job Cohen antisemiet’? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.