Hallo ‘Je suis Charlie’ Nederland! Jullie zijn nu allemaal Raif Badawi?

Raif Badawi
Raif Badawi

Dit is de blogger Raif Badawi.
Vandaag krijgt hij de eerste vijftig van duizend zweepslagen tijdens de gevangenisstraf van tien jaar die hij moet uitzitten wegens kritiek op de collega’s van koning Willem Alexander, het Saoedische geboefte dat meent dat een heel land, haar volk en natuurlijke rijkdommen privébezit is en dat verder meent de waarheid en de wijsheid in pacht te hebben.
Het is hetzelfde geteisem waarmee de Franse president Hollande een paar dagen voor de ellende in Parijs een wapendeal sloot ter waarde van meer dan 3 miljard dollar. Ik zal vast niet de eerste zijn (en evenmin heb ik de illusie dat al die ‘Je suis Charlie’-jankerds van gisteren het me in dank zullen afnemen) als ik opmerk dat in dit soort bemoeienissen van westerse landen met de rest van de wereld telkens maar weer waarschijnlijk de uiteindelijke oorzaak ligt die mensen ertoe aanzet mensen in Parijs, Madrid of New York te vermoorden.
Ik weet het wel zeker. Wie de ‘democratie’ van Bush, Obama, Balkenende, Timmermans, Blair of Rutte niet ziet zitten krijgt oorlog en doden… heel veel doden. Vooral ook heel veel onschuldige doden. Welhaast een eindeloos veelvoud van onschuldige doden dan die welke in genoemde steden en elders inmiddels zijn gevallen. In Oekraïne weten ze daar trouwens inmiddels ook alles van, maar dat ter zijde.

Raif Badawi. Hij is een blogger van de ‘Free Saudi Liberals’ die door de Saoedische maffia-kliek het zwijgen is opgelegd.
Hier kunt u overigens lezen hoe dat soort praktijken ook in Nederland sommigen erg goed schijnen te bevallen.
Vandaag zoals gezegd, krijgt hij de eerste vijftig van de in totaal duizend zweepslagen die hem door de barbaren zijn beloofd en waarover Amnesty International opmerkt:

“It is horrifying to think that such a vicious and cruel punishment should be imposed on someone who is guilty of nothing more than daring to create a public forum for discussion and peacefully exercising the right to freedom of expression,”

Inderdaad, maar denkt u maar niet dat er vanavond een ‘Je suis Charlie’ jankerd in zijn functie van minister of burgemeester zal zijn die het voor Raif Badawi opneemt tijdens een protestmars. De koninklijke maffia van Saudi Arabië, de beulen van Raif Badawi, zijn immers ‘onze vrienden.’
De gemiddelde burgemeester in Nederland is trouwens, zoals Peter Storm in dit zeer de moeite waard zijnde artikel zo terecht opmerkt, eerder een bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting dan een hoeder ervan

Misschien is het in deze dagen bij het bepalen van de gedachten over de wereld wel handig te bedenken wie gisteren ook alweer ‘onze vrienden’ waren bij de ‘verdediging van de vrijheid van meningsuiting’:

Een vriendje van gisteren
Een vriendje van gisteren

We zijn inmiddels miljoenen onschuldige doden verder door toedoen van Reagan, Bush, Blair, Balkenende, Sarkozy, Timmermans, Hollande, Rutte…
Dus tegen iedereen die tegen mij zegt ‘Je suis Charlie’ zeg ik: ‘je wordt door de valse vrijheidsprofeten belazerd waar je bij staat’.

1 gedachte over “Hallo ‘Je suis Charlie’ Nederland! Jullie zijn nu allemaal Raif Badawi?”

  1. Pingback: Wegwerpsoldaten | Krapuul

Reacties zijn gesloten.