Hak- en brandplaatjes van IS

Hak- en brandplaatjes van IS zijn vreselijk en wekken een gevoel van afschuw op. Je zou kunnen denken dat het vertonen van die plaatjes alleen maar zullen leiden tot de uiteindelijke ondergang van IS. Helaas gaat die vlieger niet helemaal op.

Het verspreiden van die plaatjes mobiliseert namelijk ook, ik noem geen namen, de hooivorkenbrigades die ‘actie’ willen. De hooivorkenbrigades die, omdat het anders te ingewikkeld wordt, alles wat riekt naar moslim of ‘lichtgetint’ de schuld geven van het leed, en gemakshalve hun eigen leed, dat IS aanricht. En u begrijpt het al, ze willen iets met hun gevoel doen. U mag zelf invullen wat ze er mee willen doen. Hint: moskee bekladden met leuzen en/of de fik erin.

De moslims voelen zich niet echt op hun gemak door dit alles en voelen zich, om te voorkomen dat ze gekielhaald worden door een of andere hooivorkenbrigade, genoodzaakt afstand te nemen van iets waar ze niets mee te maken hebben. Door die verdrukking worden moslims opstandig en boos, sommige personen slaan zelfs door en promoveren zichzelf tot Syriëganger om zich bij het, door eenieder verafschuwde IS aan te sluiten.

Met het verspreiden van die plaatjes is, behalve IS en uw lokale hooivorkenbrigade, niemand gediend.

1 gedachte over “Hak- en brandplaatjes van IS”

  1. Pingback: Hak- en brandplaatjes van IS | Defrysk's Blog

Reacties zijn gesloten.